המ, היי.

המ, היי. ../images/Emo25.gif

תהיתי אם יש לנו פורום בתפוז
מצטרפים כאן וזה? טוף, בכ"ז. ממ.. אני צליל
מתאשור(בני שמעון וזה.) לא מבטיחה שאני אמשיך לכתוב הרבה בפורום, ננסה

fresh mishmesh

New member
היי צליל../images/Emo24.gif

אני ניצן, י"בניקית מבאר טוביה באיזה שכבה את? מקווה שתהיה לך קליטה מהירה...

שלום..

ברוכה הבאה!! :) אני עדי.. נעים מאוד! (באותה הזדמנות אפשר לעשות גם התפקדות של שאר חברי הפורום.. אבל אפשר גם לא.. :)
לכווולם.. אוף! גילי.. אני מתגעגעת..

זו הודעה זו??

אומרת לי שהקדשת לי הודעה ואני מגיעה בהתרגשות(אפילו לא שטפתי את הידיים מהגואש שכבר התייבש בין הציפרניים.. אני שונאת כשזה קורה) ורואה חתיכת שורה. אפילו לא שורה שלמה. זו הודעה! את כל זה אני מקדישה לך בהמון אהבה
ובקשר לשבת.. יוצאים ב-8:30 וחוזרים בסביבות 13:00 ואם את רוצה אז לדעתי את יכולה אפילו להצטרף! אחרי 4 ימים שצרחת מורל עמק חפר יותר חזק מעמק חפר- תוכלי לעמוד בשירים של כפר מונאש נכון? ו..גם אני מתגעגעת.תודה.

קבלי תיקון..

לא אמרתי שהקדשתי הודעה.. אמרתי שכתבתי לך משהו.. וחוץ מזה אם כבר.. זאת עדיין הודעה שלמה לא?! (הרי הגודל לא קובע..!) בכל מקרה לא נראה לי שאני ארצה להצטרף אליך.. בכל זאת.. זה יום שבת.. יום מנוחה.. כן.. יכול להיות שאני עצלנית.. אבל לא! (איזה סתירה!!) אני עדיין רוצה לבקר עוד אנשים.. אז אני אשמח אם תסלחי לי בנושא זה.. אני עדיין לא יודעת מה קורה.. אנחנו מדברות על הסופ"ש.. ואנחנו רק בתחילתו.. אז קשה לי להגיד.. אחותתי הגיעה הבייתה אז אני הלכתי!! ערב טוב! :)
!!

טוב נו.. את הרי יודעת שאני לא יכולה

להתנגד למי שמתרץ כ"כ טוב.. אז זו היתה הודעה שלמה. בסדר. קבלי ח"ח על הסתירה! למרות שאני כבר שמעתי דברים יותר טובים ("תהנהני עם הראש או שתעשי ככה..") אז נסגור שעל סופה"ש נדבר בסופה"ש? או בכל זאת קצת לפני..

kedeman

New member
ברוכה הבאה!!

אנחנו לא זוכים לראות פה בדרך כלל אנשים מבני שמעון :) ברוכה הבאה! ד"א אני שי נעים מאוד

למעלה