המ. היי?

As I Am

New member
המ. היי? ../images/Emo103.gif

אין אינטרנט. אמא ואייל בוחנים עד כמה הם יוכלו להתעלל בי לפני שאבצע התאבדות, או משהו דומה. זה ההסבר הכי הגיוני שלי ליחס שלהם, בכל מקרה. או זה או שהם לקחו שלל רעיונות מההורים של ימיט והחליטו שאם הם הצליחו להתעלל בי כל-כך טוב, להם זה בטח גם ילך. שיהיה. אז, שלומכם, יקיריי? התגעגעתי.

J a M i T i

New member
../images/Emo42.gifאמ,

אין לי אינטרנט,. אין לי מחשב בכלל, בעצם. אבל אני בסדר, בשעה חופשית אצל הילה, שהרגע התחתנתי איתה ><.

Kouryuu

New member
Bah.

Oh, you two. It's not right and all. Demand your computer rights, I'll suppourt you, or something. |hugchu|

שניש

New member
ללללייייייייייייננננננההההה../images/Emo56.gif

את יודעת,אני מכירה מישהי אחרת שקוראים לה לינה. היא חמודה *כמעט* כמוך ^^
את מוזמנת לבוא אליי ולשלוח מכתבי נאצה לאמא-אייל מתי שבא לך
. אם אני לא טועה,יש כמה שקיות אנטרקס שאפשר להוסיף למעטפה.ווהו
כמה שאני יעילה
אל תתאבדי
^^

As I Am

New member
שנישתי~ ../images/Emo103.gif

*אורזת מזוודה* אז זה סגור, אני עוברת אליך? ^^

As I Am

New member
סבבה. ../images/Emo103.gif

אני יכולה להיות חיית-מחמד נהדרת, תשאלי את אחותה של לירון. >_>

Lady Alice

New member
../images/Emo77.gif לינהלינה ליננה לינה ../images/Emo103.gif

לינהלינהלינהלינהלינהלינהלינהלינהלינהלינהלינהלינהלינהלינהלינהלינהלינהלינהלינהלינהלינהלינהלינהלינהלינהלינהלינהלינהלינהלינהלינהלינהלינהלינהלינהלינהלינהלינהלינהלינהלינהלינהלינהלינהלינהלינהלינהלינהלינהלינהלינהלינהלינהלינהלינהלינהלינהלינהלינהלינהלינהלינהלינהלינהלינהלינהלינהלינהלינהלינהלינהלינהלינהלינהלינהלינהלינהלינהלינהלינהלינהלינהלינהלינהלינהלינהלינהלינהלינהלינהלינהלינהלינהלינהלינהלינהלינהלינהלינהלינהלינהלינהלינהלינהלינהלינהלינהלינהלינהלינהלינהלינהלינהלינהלינהלינהלינהלינהלינהלינהלינהלינהלינהלינהלינהלינהלינהלינהלינהלינהלינהלינהלינהלינהלינהלינהלינהלינהלינהלינה ^_^

למעלה