המ.. האם זה אמיתי?

יכול להיות שזה גם לא סכיזופרניה,

אני לא איש מקצוע, אני סך הכל רושם את ההתרשמות הפרטית שלי, כוון שאיני איש מקצוע הצעתי לה לפנות לפסיכיאטר מתחמה ולשוחח עימו על הנושא.

זה עדיין

מעליב ופוגע שכשאתה אומר את זה. דבר ראשון, זה צורת הניסוח שלך. דבר שני, בכללי. להגיד שסביר להניח כי היא חולת סכיזופרניה ולהכניס אותה לפראנויות זה מוגזם. אחרי הסרט הזה של "נפלאות התבונה" לא מעט אנשים החלו לפחד מהמחלה הזאת.

Blackpanter1י

New member
הוא אתאיסט שונא יהדות ונמאס לו לקלל

דתים בפורום אתאיזם, אז הוא בא לפה למקום שיש בו אנשים שמאמינים במציאות רוחנית (כמו שיש כאלה שמאמינים בבילבולוציה, ונתפסים על תאוריה מפגרת כדי לספק יצרים), והוא תוקף כדי להדחיק הכל כדי שחס וחלילה הוא לא יאמין ברוחניות...

אתאיסט, אתאיזם...

אתאיזם= כפירה בקיום האלוקים, חוסר אמונה, אפיקורסות. אפיקורוס= כופר בערכי הדת, מי שכופר בדבר מסויים, המבזה תלמיד מסויים שלא כהלכה. אפיקורסות= כפירה, מצב האפיקורוס, פריקת עול הדת, כפירה בדבר מוסכם. יאפ...

אם כבר אז נטורליסט, ולא אין לי בעיה

עם יהדות, אבל אתה מוזמן לחשוב מה שאתה רוצה.

Blackpanter1י

New member
אז טוב אולי טעיתי... אבל אתה עדיין

יורד על כל מי שמאמין ברוחניות...

לי יש

A BETTER IDEA כוח הרסני-אני בינתיים אקרא לך שמשון (כמו שמשון הגיבור) ול"פנתר שחור" אני אקרא בינתיים מוגלי-(למוגלי היה פנתר שחור, אבל אני לא זוכרת ת'שם שלו) אז מוגלי ושמשון, חדל ריבים. שמשון, אתה מפסיק לרדת על חברי הפורום, שצריכים עזרה. לרדת= להגיד שהיא\הוא חולה בסכיזופרניה, כי זה לא רק פוגע זה גם יכול להכניס לפראנויות, וזה מעיד על חוסר כבוד , זילזול וטימטום. לא רק שזה גם לא נאה להצגה בפורומים, במיוחד לא כשמדובר בפורום שבנושא העיקרי שלו אתה לא כלל וכלל לא מאמין. ומוגלי, אתה תפסיק להגיד ששמשון הוא אתאיסט שונא יהדות שסוגד לאנשים שאומרים שהאדם נוצר מהקוף. שמשון אתה בפעם הבאה נותן עצות יותר חביבות שיכולות גם לעזור, עם ניסוחים טובים כמובן. וזהו. וכולנו שמחים, מאושרים, שהכל זה סאחבק. על הכיף כיפאק =) כמובן שאם אתם מעדיפים להמשיך לריב אז לא אכפת לי. אני רק הצעתי את הרעיון שלי.

Anna93

New member
וואלה מה שרציתי להציע לך ../images/Emo193.gif

"כוח הרסני"

Anna93

New member
התכוונתי להודעה שלו הנ"ל:

אם זה יחזור לך, מה שעליך לעשות,ו כוח הרסני ו 19:29 | 23/01/06 זה ללכת ולהבדק אצל פסיכיאטר, אפשר לעשות את זה דרך קופת חולים וזה לא עולה הרבה, ואחרי הכל בימינו קיים טיפול יעיל נגד סכיזופרניה. בהצלחה!!!

אממ..../images/Emo35.gif../images/Emo4.gif../images/Emo184.gif../images/Emo35.gif

לא ממש הבנתי את משמעות ההודעה התחבירית שלך.. איפה הנשוא? איפה המושא? אם רק תוכל להסביר לי.. סתם כי אני לא קשורה..עכשיו ראיתי ת'סמיילים שכולם משתמשים בהם אז...
יאמי!

למרות...

שזה נראה יותר כמו גוש חרא בצורת מאפינס מאשר קרמבו. שיהיה.. נקודת ציון- מצטערת שזה לא ממש קשור לנושא הפורום. את האמת זה בכלל לא קשור- אבל לא משנה.

k l i p s o

New member
תדיגו אתם רציניים????

מה נסגר עם הפורום הזה?? פעם זה היה פורום רציני של אנשים שאמת מבינים ברוחות ולא של סתם אנשים שככל הנראה מאוד משעמם להם בחיים אז הם באים לרדת על אנשים בפורומים..(וכן הכוונה ל"כוח הרסני") למה אתה חושב שיש לך את הזכות להגיד לה שהיא חולת סכיזופרניה?? אתה פשוט חצוף! אני (טפו טפו טפו) לא חולת סכיזופרניה וגם אני שהייתי יותר קטנה שמעתי מישהו מדבר אלי ובאמת גיליתי שיש לי רוחות בבית..אפילו אם זה קשה לחלקכם להאמין לזה... מקווה שתשמרו את ההודעות המטומטמות וחסרות התכלית שלכם לעצמכם! תודה רבה =)

=)

אני מאמינה שאת בנאדם בריא, אני מבינה מה זה סכיזופרניה, כי קרוב\רחוק משפחה שלי היה חולה בזה. ואני יודעת על מה זה, איך זה הולך, מה עושים. היינו איתו בקשר טוב, ובזכות זה אני מבינה הכל. אני יודעת להבחין בין בנאדם שחולה בסכיזפרניה לבין בן אדם בריא לגמרי. בנאדם שהיה חולה בסכיזופרניה, מבלי לקבל טיפול, לא היה משתתף בפורום הזה. הוא היה עסוק בלדבר אל עצמו, ולהיות "בעולם שלו". כך שאפשר לשלול לגמרי את האפשרות שאחד מחברי הפורום הוא סכיזופרני. כי זה מטומטם לאללה להגיד דבר שכזה., זה מיותר, זה חסר כל תכלית והיגיון. לבן אדם סכיזופרני יהיה קשה להסתדר בעצמו, ויהיו לו דברים יותר חשובים מלהשתתף בפורום הזה. הסכיזופרנים הם מסוגרים, הם פוחדים רוב הזמן, חיים פחד, הם פשוט מסכנים. ואני מרחמת עליהם. חלקם מתאבדים בסופו של דבר, וחלקם ניצלים בזכות הרבה כוח רצון. וזהו. נגמר הקטע הזה של ה"חבר פורום חולה בסכיזופרניה" זה לא רק אכזרי להגיד את זה, זה מעיד על פיגור מצד המביע. ברוך שפטרנו

למעלה