המ.. האם זה אמיתי?

dipsi Ha Ha

New member
המ.. האם זה אמיתי?

שלום, אני חדשה כאן, וקוראת סמויה זמן לא רב בפורום. אני רוצה לשתף אתכם במשהו שקרה לי. אתמול בלילה הרגשתי הרגשה מוזרה מן כאב בטן ובחילה, ..התהפכתי במיטה והרגשתי שאני הולכת להקיא,התחיל לצאת לי רוק כזה מהפה.. קמתי מהר ורצתי לשירותים..הדלקתי תאור וישבתי כאילו אני הולכת להקיא..פתאום אני שומעת בקול כזה כמו שמעוותים במחשב " מה קרה?" "מי זה?" ואני כזה נבהלת ומהר הולכת לחדר של ההורים שלי ומעירה את אמא שלי ואומרת לה שיש לי בחילה, כי ממש פחדתי להיות לבד עם הרוח. שמעתי ממש בבירור.."מה קרה ומי זה" ואז כזה כמו ליחשושים ולא הצלחתי לקלוט אף מילה ומאחר שהייתי בעייפות כזאת של קימה מהירה מהמיטה אז לא היה לי את הריכוז לפענח תמילים.. זה היה מפחיד והרגשתי איך הלב שלי דופק ממש ממש חזק. מיד נזכרתי במה שקראתי פה בפורום וזה שצריך לנסות לדבר איתם בנימוס וכאלה. אבל לא היה לי את האומץ. מה אתם חושבים? יכול להיות שזו היתה רוח או רק הדמיון שלי?

Anna93

New member
סביר להניח שזה הדימיון שלך, אבל אני

לא פוסלת שום אפשרות אחרת (בין אם טבעית ולא) בדקי אם המקרה חוזר על עצמו שוב ולעדכן אותנו. אן.

Anna93

New member
את מוזמנת לשוב ולעדכן אותנו*

את קצת דיסקלטית....:)

סביר להניח שיש לך סכיזופרניה,

כדורים פסיכיאטרים יוכלו לעזור, ואני מציע לך בכנות ללכת ולדבר עם איש מקצוע.

ירדן121

New member
כבר קבעת שיש לה סכיזופרניה? איך

בדיוק הגעת לזה לא כל מי ששומע קולות יש לו סכזופרניהה.

שמיעת קולות = סכיזופרניות.

זאת היא ההגדרה עצמה, רוחות רפאים לא קיימות מכוון שאין שום הוכחה שהם קיימות. האנשים היחידים שמספרים על מפגשים עם רוחות רפאים הם ילדים עם דמיון מפותח.

וכתבת שאין כל הוכחה שרוחות קיימות,

האם ישנן הוכחות שבאמת היה מפץ גדול? האם ישנן הוכחות שהכל בא מנקודה אחת שמרוב המסה העצומה התפתחו סלעי אבן וסלעי קרח, ומזה נוצרה מערכת השמש כולה והכדור עליו אנו חיים? האם באמת יש הוכחה שהאדם נוצר מהקוף? האם באמת יש הוכחה שה"סוד" של החיים עצמם זה הפיזיקה ולא ה'? האם באמת ישנן הוכחות שלבנאדם אין נשמה והדבר היחידי שמפעיל אותו זה הגוף עצמו וכל הקשור בכך? אתה רואה? גם לדברים האלו אין הוכחות..!! כל אחד שיאמין במה שיחפוץ רצונו, אבל אין לך זכות לקבוע את העובדה- שמה שאתה חושב זה האמת לאמיתה.. ושכל מי שמאמין ברוחות וטוען כי היה נוכח לפגישה עם אחת או כמה, או טוען אחרת בצורה כלשהי אז הוא סכיזופרני משוגע. ואני חוזרת על זה שוב פעם..מנקודת המבט שלי. אתה פוגע בצורה כשלהי בחברי הפורום, ועושה מכל העיניין שטויות אם אתה לא מאמין בכל הקשור למיסטיקה ואחרת, כנס לאתר של "חופש חירות דתית" שם תיהיה בחברת אנשים שנמצאים בדעתך, שאינם מאמינים ב"שטויות" הרוחניות הללו. תקבל סטיקרים, מדבקות לאוטו וכל מיני. בהצלחה..

לא הייתי אומר שיש הוכחות לתאוריות

מדעיות, כי במדעים אין הוכחות, *אבל* יש ראיות מוצקות לכל התאוריות המדעיות שרשמת. בכל תצפית שבוצעה עד היום אושר שאכן הגלקסיות נמצאות במצב מתמיד של התרחקות זו מזו, ואכן כל הכוכבים מתרחקים אלו מאלו, ואם נריץ את התסריט אחורה אנו נגיד לנקודה בה למעשה כל החומר מרוכז בנקודה אחת, אז כן זה לא "הוכחה" כי במדעים המושג הוכחה לא קיים, אבל זה בהחלט ראיה חזקה.

לפי דעתי

ואופן ראייתי זה מטומטם לגמרי, החומר המוקרץ הזה היה בנקודה אחת, לזה הם כן הגיעו "לראייה צודקת" אבל ל"מאיפה הגיע החומר" הם עדיין לא הגיעו. אנשים אינם יכולים לדעת מה קרה לפני היווצרותם, אפילו לא לדעת בעצמם מה עבר עליהם בשלושת שנות חייהם הראשונות, ולפעמים זה גם 4 או 5 שנים. הם לא יודעים האם הביצה קדמה לתרנגולת או להפך, הם לא יודעים להבחין בין טוב לרע בין המותר לאסור בין העיקר לתפל את אותם הדברים ה"פשוטים" הללו, שצריך לפענח לפני כל החרא הזה של הפיזיקה והביולוגיה, הם לא עושים. זה סתם מראה עד כמה שהטימטום האנושי גדול. האנושות מתלהבת!!!!! חמה!!! על זה שיש לה מוח! איזה מוח איזה נעליים? אפילו רבע מהמוח הבנאדם לא יכול לנצל. אין שום הוכחות ואין ראיות מספיק מוצדקות ל"עובדות" שכאלו. האדם לא יודע כלום. הטכנולוגיה שהוא פיתח לעצמו במקום את נשמתו סתם לא הובילה אותו לשום מקום. כי כמה שהאדם חושב שהוא יותר חכם, הוא יותר טיפש. אז זה שכוכבי הלכת שבגלקסיה שלנו נמצאים על אותו המישור, זה לא אומר שכולם התפתחו מאותה הנקודה. הדימיון רחב, הדימיון עצום, הוא ללא גבולות, אך לא תמיד הוא אמיתי ונכון. ובמקרה הזה, אנשים לא יכולים להסתמך על הדימיון שלהם.

k l i p s o

New member
אמממ

מקרה דומה קרה לי לפני כמה שנים... קיבלתי מכה באצבע או משהו כזה ואז שמעתי קול אומר לי "מה קרה? את בסדר?" הרמתי את הראש ולא ראיתי אפחד והייתי בטוחה שדימינתי... כמה שנים אחרכך התברר לי שיש לי רוחות בבית.. אני לא אומרת חד משמעית שיש לך רוח אבל יכול להיות.. יכול להיות שגם דמינת את זה כיוון ורק התעוררת.. אם המקרה חוזר על עצמו אז כנראה שיש לך רוחות... מקווה שעזרתי... =)

dipsi Ha Ha

New member
זה לא חזר..לפחות לא בימים האחרונים

לשאלתכם..המ..לא, זה לא חזר לי.. עברו כבר בערך שלושה ארבעה לילות מאז ששמעתי את הקולות... והם לא חזרו..ואני מעריכה(ומקווה) שזה גם לא יחזור.. עכשיו,יש סיכוי שהייתי אולי במן מצב כזה שעוד הייתי חצי ישנה כזה וכביכול חלמתי את זה? למרות שאני זוכרת שקמתי וששמעתי את זה וכו' (ד"א אין סיכוי שחלמתי שהלכתי בלילה או שהתהלכתי מתוך שינה כי אמא שלי שאלה אותי בבוקר איך אני מרגישה ואם היה בסדר אחרי שחזרתי לישון..) אין לי מושג מה זה..לא נראה לי שזה יחזור.. אבל אם זה חוזר?.. מה לעשות באותו רגע? פשוט לחזור לישון ולהתייעץ אחרי זה עם מישהו שמבין או שאולי לנסות לדבר עם הרוח אם זה רוח בכלל? זה ממש מוזר..:/

אם זה יחזור לך, מה שעליך לעשות,

זה ללכת ולהבדק אצל פסיכיאטר, אפשר לעשות את זה דרך קופת חולים וזה לא עולה הרבה, ואחרי הכל בימינו קיים טיפול יעיל נגד סכיזופרניה. בהצלחה!!!

אתה יודע..כוח הרסני או לא יודעת מה.

אני לא רוצה להעליב..אבל אתה כותב שטויות..הכל פה זה עירבוב אחד של שטויות מוקרצות.. מה פתאום אתה קובע שיש לו\ לה סכיזופרניה? אם אתה לא מאמין ברוחות..מה אתה עושה בכלל בפורום הזה? אתה אמור לתמוך באנשים ולעזור להם בנושא הזה..אם אתה מתמחה בו או מבין בו משהו...אבל לפי מה שזה נראה..אתה לא יודע כלום, ואתה סתם מעליב ומייעץ עצות מפגרות ביותר.. עם סכיזופרניה לא משטתים..זאת מחלה חמורה ולא קלה..ואם אתה חושב שרק כדורים עוזרים...אז אתה טועה מאוווד! אתה סתם מפגין טיפשות..וחוסר ידע בנושא..אז תקרא קודם כל על הנושא, תבין, תפנים ואז תכתוב.. פסיכיאטר...אתה כאילו מנסה לרמוז פה לאנשים שהם חולי נפש או משהו? אולי תלך אתה להבדק? אתה סתם פוגע, מעליב, מזלזל חסר כל כבוד שקובע שכל מי ששמוע ציוץ אז הוא סכיזופרני.. מאיפה קבעת שרק כדורים עוזרים? מאיפה קבעת שהכדורים לא עולים הרבה? אתה בכלל יודע משהו? כל מה שרשמת זה טימטום.. אולי כדורים כן עוזרים...אבל לא באופן מוחלט...המחלה הזאת לא נעלמת אף פעם..זה לכל החיים..והמחלה הזאת מוציאה הרבה מאוד כספים! אז שוב פעם אני חוזרת..לפני שאתה כותב כאלו שטויות ומעליב אנשים.. תדע לפני זה.. כי עדיף לך להיות טיפש ולא לכתוב בכלל מאשר לכתוב ולהראות את זה..

ועוד משהו..

אתה כל פעם מדבר על סכיזופרניה, סכיזופרניה.. בלה בלה בלה.. ונניח שהם כן חולים בזה...ואני בטוחה 100% שלא.. איך הגעת שזה דווקא סכיזופרניה ולא מחלות נפשיות אחרות? שמעת את המושג...ראית את הסרט "נפלאות התבונה" ומזה הסקת שכל דבר זה סכיזופרניה.. רואים שאתה לא יודע כלום.. וד"א..אם תמשיך להעליב ככה אנשים שזקוקים עזרה בזה ש.."אתה פאקינג חולה בסכיזופרניה" בסוף זה עוד יגיע אלייך..לא שאני מאחלת את זה חס וחלילה.. אבל אני רק אומרת.. אל תצחק על אנשים בצורה כזאת ובשום צורה אחרת..כי בסוף זה יתנקם בך.. ואני מתנצלת אם נשמעתי בוטה או משהו.. אבל זה מה שאני חושבת..

למעלה