"המתרגמת" בארה"ב

ערן1987

New member
"המתרגמת" בארה"ב

היום יוצא בארה"ב הסרט החדש של ניקול,ולפי הערכות הוא יכבוש את המקום ה-1 עם כ-19 מיל'(ואם זה יקרה,זו תהיה הפתיחה ה-4 הכי גבוהה של סרט של ניקול) מכל הסרטים החדשים שיוצאים השבוע,הסרט מופץ בהכי הרבה בתי קולנוע(וסה"כ ה-4 השבוע): The Interpreter 2,758 King's Ransom 1,508 A Lot Like Love 2,502 Kung Fu Hustle 2,500

ערן1987

New member
יש כבר הערכות להכנסות הסרט ביום

שישי הוא עשה כ-$7,410,000,מה שאומר שיש סיכוי שהוא יעשה כ-20 מיל'(שזה מצוין!) מה שבטוח,הסרט יכבוש את המקום ה-1

shiray

New member
ואווו שווה!!!

חחח הכנתי את עצמי נפשית לאכזבה מהבחינה הזאת...

ערן1987

New member
חחח,העיקר שהתאכזבת ../images/Emo3.gif

אני שמח אפילו שהסרט יעשה,כנראה,יותר ממה שציפו ממנו(17-19).. יש אפילו סיכוי שזאת תהיה הפתיחה ה-2 הכי גבוהה שלה

shiray

New member
חחח לא התאכזבתי, אלא הכנתי את

עצמי לאכזבה... יש הבדל... גם הכנתי את עצמי לאכזבה עצומה אחרי שרנה זכתה בSAG לפני שנתיים...

ערן1987

New member
יש הערכות להכנסות של הסרט בסופ"ש

הסרט עשה כ-22.809 מיל' דולר,מה שאומר שזו תהיה הפתיחה ה-2 הכי גבוהה של ניקול!! הנה הערכות ההכנסות בכל יום: שישי: $7,350,000,ממוצע של $2,665 שבת: $9,694,000,ממוצע של $3,515 ועלייה של כ-32% משישי ראשון: $5,765,000,ממוצע של $2,090 וירידה גדולה של כ-40.5% משבת

shiray

New member
פששש יפה יפה!!!

ד"א אני רק חייבת לציין שהיום נכנסתי לטיקט נט לראות אם הסרט מצליח בסינמה סיטי- והוא מצליח מאוד מאוד מאוד!!!! גם בארבע אחה"צ אולם אחד היה מלא לגמרי כבר שעה לפני ההקרנה!

shiray

New member
כן!!!

הייתי ממש המומה! הקרנה של 4 ומשהו ויש איזה 150 אנשים...

ערן1987

New member
סתם לשם השוואה

הסרט שבמקום ה-2(חידוש ל-The Amityville Horror) נמצא במרחק של כ-8.5 מיל' מ"המתרגמת"

shiray

New member
ואווו

חחחח עדיין מוזר לי קצת לראות את ניקול במקום הראשון...

shiray

New member
כן...

גם כשסרט בסופו של דבר גרף די הרבה, הוא לה היה במקום ראשון...

למעלה