המתנ שלי לחג

המתנ שלי לחג

אז קודם כל שנה טובה ומעולה לכולם!!!!! שיהיה לכולנו רק טוב!!! הפעם הכנתי מתנות אישיות לכל אורח. על כל צלחת יוצב לו רימון מלא שוקולדים לשנה מתוקה. על כל רימון אתלה תפוח מסול שעליו כתוב: שנה טובה. בסוף, בדקה ה-90, הצלחתי להכין את הכל... שנה טובה לכולם!!!

כן. רימונים אמיתיים.

שהספקתי לקנות היום, כמובן ברגע האחרון, כמו תמיד. חתכתי אותם, רוקנתי את התוכן (מה אני עושה עם כל הגרגרים עכשיו?) וייבשתי בשמש. רציתי לרסס בלכה אבל החלטתי שאחרי שפותחים זורקים אותם והם די החזיקו מעמד אחרי הייבוש אז לא שמתי לכה. וד"א את הרעיון קיבלתי ממישהי בפורום אמנות למתחילים לפני כחודש.

רעיון אדיר. יש לי שאלה...

איך חיברת בחזרה את שני חלקי הרימון??? תודה ושנה טובה.

t o b i

New member
נראה מקסים../images/Emo99.gif כל הכבוד רואים

איזו השקעה

חוויות ההפתעה...

הייתי בטוחה שהחבר'ה יקלטו, אבל מסתבר שכולם חשבו ששמתי להם סתם רימון על הצלחת. התפוח הסתיר את ה"תפר". ואז, כשכל אחד רצה להרים את הרימון להניח בצד כדי לאכול הם פתאום שאלו אותי למה הרימון כ"כ רך. כמובן שעשיתי פרצוף של "לא יודעת"
והראשון שפתח ממש הופתע - אמא שלי- "וואי!!! איזה יופי!! תפתחו!!!" ואז כולם פתחו מהר והתפעלו מהרעיון. היה מגניב ודי מצחיק לראות את זה...
אז אני שמחה שהצלחתי להפתיע ושנה טובה לכולם!!!

רעיון מדהים

אהבתי אהבתי אהבתי נרשם לשנה הבאה. לגבי גרגירי הרימון . הם נשמרים מצויין במקרר . אני שמה בקופסה של טאפרוור שיש לה רשת מלמטה כך שהנוזלים המיותרים מתנקזים והגרגירים נשארים יבשים. מילאתי ככה שתי קופסאות של חסה ( מי שמכיהטאפרוור אלו קופסאות ענקיות) . ותוך שבועיים לא נשאר כלום כי הילדים ואני כל הזמן זללנו רימונים ( יופי הרבה ברזל) אם יש לך מסחטת מיץ את יכולה גם להכין מיץ רימונים .

למעלה