המתנ"ס עזב את הבנק....

../images/Emo45.gif כל הכבוד למתנ"ס

הבנקים הם הגנבים הגדולים ששודדים את האזרח הקטן לאור יום, כל יום. הדבר האחרון שמעניין את הבנקים זה להשקיע באזרח הקטן.

genesis

New member
מה שאותי מעניין זה....

האם אפשר לעשות משהו דומה כאן בלוד..? מר חדד ..אני מצפה לתשובה...

nuyev

New member
../images/Emo6.gifgenesis בוודאי!

התארחתי במתנ"ס גני אביב כחלק מהיערכויות של מנהלי הרשת להמשך הקייטנה המוצלחת של רשת המתנסים המתחדשת במסגרת החברה הכלכלית ללוד ותוכניות לשנת הפעילות הבאה.ובנוסף לראות את פריחת וצמיחת הפעילות למען הקהילה הגדולה והאיכותית שהצליח מוטקה ידידי הקרוב, אני יודע שתושבי השכונה וקברינטיה נהנים מאוד מעמלו של מנהל המרכז היעיל מוטקה. בעניין שאלתך , ראשית המגמה להתנות פעילות עיסקית במתן תרומה לקהילה או לפחות במוערבות בפעילות קהילתית של הגורם המרוויח מפעילותה העיסקית של הרשת הינו הגיוני לגיטימי ואולי בימים כאלה בהם גופי הרווחה במישור הארצי קורסים אחד אחרי רעהו-הוא אפילו הכרחי. שנית הרשת המתחדשת בלוד עדיין בחיתוליה ומגבשת את תוכניות העבודה שלה לשנת הפעילות הקרובה -ואני מניח שנושא זה יהווה חלק מאותן החלטות שעתידות להיתקבל. שלישית אני מנהל מרכז ועובד בחברה ביכולתי להציע לנסות לשכנע אך בסופו של דבר החלטות מעין אלה מתקבלות ,כראוי על פי כללי מינהל ועבודה תקינים, ע"י דירקטריון החברה. אני כמוך מקווה שכל הגופים העיסקיים שיהנו מעשיית עסקים עם החברה יתרמו לפעילות הקהילתית בעיקר בתחומי הרווחה לטובת כלל תושבי העיר.

למעלה