המתנחלת

timgho

New member
המתנחלת

כשכתבה לי, וגיליתי כי היא מתנחלת נרתעתי לרגע, כל סטיגמות הברורות עולות בראשי. אבל כשהגיעה לדירתי וראיתי אותה נמחקו אלה מיד מראשי. "הי..." אמרה בקול מבויש עומדת על סף דלתי, לבושה חצאית מעטפת חומה וחולצת טריקו גזורה, מיישירה אליי עינים רכות ומחייכת. לרגע נעתקו המילים מפי. שיער השטני היווה ניגוד מושלם לעורה השזוף, וגובהה היממו אותי. "אתה לא מרוצה ממה שאתה רואה?" שאלה, מניחה את ידה על מותניה הצרות. "לא...לא..." גימגמתי. "להפך בדיוק...". היא חייכה, ואני גיליתי תפיחה הולכת ועולה במכנסיי כתגובה למראהה המדהים. "בואי תיכנסי..." פיניתי לה את הדרך להכנס לסלון. היא התיישבה, עדיין מחייכת, החיוך מתרחב קמעה כשהבחינה כשהתיישבה בבליטה באזור חלציי. "אם בסיפור הצעת לי לשתות, אז עכשיו לא?" שאלה. מיהרתי והבאתי לה כוס מים, מתיישב מולה, סוקר אותה שוב, נדהם מהמזל הטוב שנפל בחלקי. "אני רואה שאתה מרוצה ממה שאתה רואה..." היא אמרה, מביטה ישירות אל תוך עיניי. "כן..." עניתי, אוזר אומץ להמשיך " אבל... אני אשמח לראות עוד..." "למה?" היא ענתה, קמה ממקומה ומסתובבת עם גבה אליי, מפנה אליי את ישבנה החטוב שהובלט על ידי חצאית המעטפת, "זה לא מספיק בשבילך?" שאלה ורכנה קדימה מבליטה את ישבנה ידי נשלחה וליטפה קלות את ישבנה. "רגע..." אמרה, מזדקפת. "אני רוצה להרגיש בטוחה... קודם כל אתה..." קמתי מהכורסא. הסרתי בתנועה מהירה את חולצתי והורדתי את מכנסי הג`ינס שלי.ראיתי אותה מלקקת את שפתיה כשהבחינה בזקפתי האדירה בולטת בתוך תחתוניי. "עד הסוף!" אמרה בקול מצווה, גורם לאיברי להמתח עוד, מחייכת בהנאה שהסרתי את תחתוני חושף את עצמיבפניה לחלוטין. היא קרבה אליי ונשקה לי נשיקה ארוכה, מאפשרת לי להעביר את ידי בשערה, ולהבחין בשדייה המעוצבים עטופים בחזיית תחרה שחורה מבעד לצווארון חולצתה הגזורה. "את מדהימה" אמרתי משנסוגה מהנשיקה. "תודה..." אמרה מיישירה מבט לעיניי, רואה אותי מביט בה כשהיא מורידה את חצאיתה ונשארת בתחתוני תחרה שחורות, מחייכת כשהיא מבחינה בידי נשלחת ללטף את איברי. "עוד לא!" אמרה באותה פסקנות, ופנתה ממני, הולכת לפנים הדירה, מאפשרת לי להסתכל על ישבנה המושלם, כשאני מבחין שעל אף הורדת חצאיתה נשארה עם נעלי העקב הנמוכות שלבשה, נעלי עקב שהביאו את גובה ליותר ממטר ושמונים. כשנכנסה למסדרון ראיתי את ידיה נכנסות מתחת לחולצתה, וקמתי ללכת אחריה לחדר השינה. היא הסירה את חולצתה בעזרת שתי ידיה, זורקת אותה אחורניתלפני, מאפשרת לי להריח את ריחה המדהים. נכנסתי אחריה לחדר השינה, מוצא עצמי עומד פנים אל פנים מולה, כשהיא נועלת אותי לנשיקה ארוטית ארוכה נוספת, ידינו חוקרות האחד את גופה של השנייה, היא חשה את איברי נצמד אליה בעוד אני חש אותה נאנחת קלות למגעי. לפתע התרחקה, והדפה אותי אל המיטה. נפלתי על גבי ופניי אליה. "היי!" מחיתי בקול. "ככה זה... אני ילדה מופרעת בייבי,הזהרתי אותך..." ענתה כשהיא מטפסת על המיטה, ומציבה את אגנה מעל שלי, מחככת את תחתוני התחרה באיברי ומושכת אותי בשערי אל חזה. נשקתי לשדיה הזקופים מבעד לחזייתה, מרגיש אותה מתחככת בי, ואת נשימותיה מתחילות להאיץ. שלחתי את ידי אל מאחורי גבה והתרתי את חזייתה. שדיה המשוחררים נגלו לעיניי והחלתי מלקק את פטמותיה, מעביר לשוני במעגלים הולכים וקטנים מסביב לכל אחת עד מציצתה ומעברי לפטמה השנייה. מקץ דקות, משהרגשתי את רטיבותה עוטפת את איברי אפילו דרך התחתונים שלחתי את ידי וחפנתי את אחוריה, נהנה ממוצקות ישבנה. החלקתי את ידי מתחת לתחתון, חש אותה נשכבת עליי, מאפשרת לי לפושטו. משירד ממנה, שבה והציבה את עצמה ועליי, מנשקת אותי כשאברה הלח רחוק מילימטרים מאברי. ידייה נשלחו לחבקה אך היא דחתה אותם, דוחפת את חזי אחורנית למיטה. היא ריתקה אותי למיטה, כשהנמיכה עצמה אט אט על איברי, נאנקת עם כל ס"מ שחודר אליה. משהייתי בתוכה לחלוטין הביטה בעיניי ושלחה את ידה שנייה אל ידי. היא משכה את ידי אל שדיה והותירם לטיפולי. החלתי ממולל את פטמתה הימנית שהיא החלה להניע את אגנה מעלה מטה על איברי, מביאה אותי באחת לסף. היא המשיכה בתנועות אגן מהירות, ונדמה היה כי היא לא מודעת לסביבה, מביטה בי במבט מהפנט, נשימתה מואצת עם כל רכיבה שלה עליי, דפנותיה הרטובות עוטפות אותי וסוחטות אותי. "כן...כןןן....כןןן....." הרגשתי את שיאי מתקרב כשהיא ליוותה כל רכיבה באנחה קולנית. היא רכנה אל פרצופי, מגבירה את תנועות האגן שלה, נושקת לי כשהיא חשה את גופי נע מולה הופך את החדירות לפראיות יותר, ולבסוף מביאה את שדיה אל פניי, מאפשרת לי ללקק אותם, מאיצה עוד ועוד את תנועתה על גופי עד שבסדרה של תנועות רכיבה מהירה הביאה את עצמו אל שיאה, מכווצת את עצמה עליי, סדרה של רעידות מטלטלת את כל גופה, מביאה אותי אל שיאי........... מקץ כשתי דקות נרגעה מהאורגזמה, העבירה את ידה על פטמותיי ואמרה "עוד סיבוב?"

למעלה