המתנות לנינט

המתנות לנינט

אוקיי,אז ככה יש המון בלגן ובילבול..אז רשמתי את כול המתנות שהציאו. כולם עד מחר בערב בוחרים והמתנה שנבחרת היא זאת שמביאים להם. וכול אלה שלא מסכימים לאיזה מתנה תעשו את החושבים עם עצמכם ותחליטו איזה את הכי אוהבים ונראת לכם סבירה. תשרשרו את המספר מתנה ומחר נפתח הודעה איזה מתנה נבחרה. אני מצטערת שככה פתחתי אבל זה עוד 3 שבועות וצריך כבר להחליט אז ככה אלו המתנות: 1)פוסטר עם תמונות של נינט ומשפט יפה כזה. 2)אלבום כול פרקי חייה של נינט מעוצב כ\ה. 3)חמשת החושים. ולדעתי שש החושים כאילו חמשת החושים וחוש השישי חוש אהבה. 4)שעון עם תמונה של נינט או של חברי הפורום ובתוכו או שלא ברכה. 5)דיסק עם כול הקאברים של נינט ששרה עד היום. 6)שיר במתנה. מחברים על נינט שיר (בסגנון רוק כמובן) ובדיסק יהיה תמונה שלה וזה יהיה בתוך עץ. עכשיו כולם לבחור את המתנה שהכי נראת להם(לא לחשוב על הכסף זה אח"כ נחליט קודם איזו מתנה). גבי תנעץ בבקשה. ועד מחר בערב...ומחר בערב יוחלט המתנה ואז משם נחליט כמה כסף וכו.

ג ב ש ו ש

New member
טוב שפתחת שירשור חדש../images/Emo45.gif../images/Emo88.gif

אני אבחר יותר מאוחר

../images/Emo13.gifטוב אז אני בוחרת במתנה 6.

ומי שחושב שזה יקר אז מספיק 10 אנשים ואני בטוחה שיהיו בע"ה וזה יוצא 30 שקל שסכום סבבה לגמרי.

האמת מאמי../images/Emo126.gif

אני לא בטוחה שיש 10 אנשים שרוצים להשתתף ולא ניראה לי שכולם יסכימו לשלם 30
אני יודעת על כמה שבטוח יסכימו אבל השאר אני לא יודעת.

תקשיבי מאמי

קודם נגיע לגשר אח"כ נחצה אותו... נראה קודם איזו מתנה תבחר ואז נראה תאופציה ואני מאמינה שבע"ה כן יהיה...

../images/Emo121.gif../images/Emo85.gifסוף סוף חזרתי!

לדעתי 3
ויש לי כל מיני רעיונות למתנות!

תציעי!! ../images/Emo192.gif../images/Emo95.gif

אולי יהיה לך משהו יותר טוב ממה שכתוב פה..

הבחירה שלי.....

טוב התלבטי הרבה אבל בכל זאת נשארתי עם הבחירה שלי מספר 2 הכי טוב ויותר מקרי מכולם
=]

למעלה