המתנה שלא נתתי

• פותח הנושא shugi
  • פורסם בתאריך

shugi

New member
המתנה שלא נתתי

נסעתי לתת את המתנה ביום המאושר של האהבה המתנה העטופה בצבע לבן שכה אהבה נסעתי והמחשבות בראשי לרגע שתקח אותה מידי האם תשמח האם תזרח עצרתי בדרך לקנות זר בכדי שלמתנה יהיה חבר בדרך צלצלתי אליה ולא שמעתי ממנה הגעתי לביתה הערתיה משנתה וקולה השתנה לא אותו קול מוכר אלא קול מוזר קבלתי את הודעת הפרידה ללא שום הכנה מצידה כאבתי כל הדרך חזרה ללא מילים בנסיעה ארוכה והלואי והיא תשוב כאילו היה חלום לא חשוב ותקח את הזר והמתנה מעל שולחני ותגיד בוא אליי שוגי הינה אני...

mayajacobs

New member
הפרידה...

בשיר מורגש הכאב שלך והוא עבר עליי לפחות... הפרידה הקשה שאתה לא מצפה לה והכאב אחר כך... מקווה בשבילך שתמצא אחרת, יותר טובה ולה, אתה תתן את המתנה. :)

zohard3

New member
הפרידה? אני המאושר באדם

הפרידה כבר אינה פרידה כך כיום אני יודע ואני המאושר באדם עד כמה שזה נשמע מוזר ורב הגלוי על הנסתר כך היא אינה יודעת ואני המאושר באדם היום והיא אינה יודעת חושבת שאני שבור לרסיסים חושבת שאני לא מרים את ראשי אבל אינה יודעת שאצלי רב הנסתר על הגלוי והיא עדיין אינה יודעת ולכן הנני המאושר באדם מהיום ולגבי אתמול ושלשום אומר מה שהיא אמרה לי תמיד מילים הינם רק מילים והמרחק בין הגהנום לגן עדן הינו מאוד קצר ולכן תודה לך עלמתי ואני יודע שלא הסברתי הכל ברור אבל ימים יגידו ואשמח להסביר.... תודה לך

*קסנדרה

New member
הפרידה ??

שוגי הפרידה אינה מתנה הפרידה עצובה והפרידה גם יפה, ויש בה טוהר ויש בה התחדשות אז צא למסע קסום לאחר הפרידה ארוז לך מתנות יפות בתרמילך קסנדרה

למעלה