המתנה על הקו

צפנת8

New member
המתנה על הקו

מה הזמן הממוצע שאתם מחכים על הקו כשאתם מתקשרים לבנק שלכם? או לחברת סלולאר? או לחברת כבלים? היום נגמרה לי הסוללה כולה רק מלהמתין על הקו. מה יהיה? חסר נציגים? חסר מובטלים שמחפשים עבודה? כל פעם הם מתנצלים בתקליט שלהם על זמני ההמתנה הארוכים מהרגיל אבל אנשים יש לנו גם חיים אני לא יכולה יום שלם לפנות כדי לדבר עם נציג. מה לא ככה?!

irreplacable

New member
תלוי איפה..

בבנק (לאומי) עונים לי בפחות מדקה, חברת הסלולאר עונה גם מהר. היחידים שפשוט היה זוועתיים היו חברת האוטובוסים "דן" שבחוצפתם אמרו בהקלטה: "מיקומך בתור הוא... 61". הייתי בשוק. מה נראה להם??! באיזו חברה זה קרה לך?

אני מכירה בעל פה את השיר של דן

בוקר עולה, אתה מתפלא העיר גדולה כל כך, כאן דן... או שאולי זה כבר התחלף מה שבטוח זה תקוע לי בראש, שיר פסיכוטי

CostanzaG

New member
בד"כ אני מתקשר לחברות כאלה..

בד"כ אני מתקשר לחברות כאלה מטלפון ביתי, שם רמקול ומתעסק בדברים אחרים, כשיגיע תורי המוזיקת המתנה המעצבנת תגמר ואני אדע להרים את השפורפרת..

leo7

New member
צריך לדעת מתי להתקשר

יש שעות וימים שלא כדאי להתעסק עם זה בכלל... לרוב, את כל השיחות האלו אני משתדל לבצע סביב השעות 11-12 בבוקר כשרוב האנשים בעבודה או מסתובבים בחוץ.... בשעות הערב, כלומר 16:00 וצפונה - ממש לא כדאי להתקשר...

the mush

New member
אני בטוחה שהם לא עושים את זה בכוונה...

הכי נורא זה *גיוס. זה מוקד חדש של צה"ל למלש"בים. ובגלל שזה בערך היה התפקיד שלי בצה"ל- חיכיתי המון שעות על הקו בממוצע

no nick7

New member
זה תלוי,

לפעמים עונים מהר ולפעמים לא. חשוב לזכור שגם אם באגד אני בהמתנה מספר 52, זה איכשהו תמיד מגיע מהר ל30 אז ל22 ול15 וכו'.. כנראה הרבה מוותרים על זמן ההמתנה. לפעמים כשאני משוחח עם הנציג\ה בבנק, ברגע שהם צריכים לברר משהו שהם כנראה לא יודעים, דווקא אז משאירים אותי הרבה זמן על הקו בהמתנה, אני חושב שזה יכול לקחת אפילו 20 דקות! עכשיו החשבון הוא על חשבון ההורים, אבל אם אגור לבד , זה יהיה זמן אוויר. באמת צריכים לגייס יותר כוח אדם, גם לנו זה עולה כסף.. המחאה החברתית מראה שלהרבה קשה. לפעמים אני מסתכל בפייסבוק על כאלו שטסים לחו"ל או כל מיני סגנונות לבוש וכד' של בנות או בנים נגיד.. אני כזה פאק מאיפה הכסף?!

צפנת8

New member
תקשיבו זה בכל החברות ככה!

לא משנה לאן התקשרתי, תמיד חיכיתי על הקו, גם אם זה היה ב8 בבוקר וגם אם ב12 בצהריים. וזה ממש נכון שאתה שואל שאלה ואז אם הנציגה לא יודעת, אתה נמצא על הולד והיא בינתיים מבררת תשובה, ומה הכי מצחיק??? שבסוף היא תגיד לך "תפנה למוקד השירות הפרונטלי כי אנחנו לא מטפלים בזה" תאמינו לי הרגשתי כמו בפרסומת הזאת עם השיר של זוהר ארגוב "בדד", מראים שם את האמא המתוסכלת הזו שמחכה שעות על הקו ומתייאשת מההמתנה. לפעמים אני חושבת שזו טכניקה של החברות לגרום לנו להתייאש ולהרים ידיים כדי שלא "נציק" להם, פחות מקרים לטפל בהם...

Lee Rock

New member
בתור נציג תמיכה טכנית

ואללה צודק אבל מה לעשות ליפול על הנציג? (לא אומר שנפלת) פשוט מנסיון כל אחד חופר רבע שעה על זמן ההמתנה(פלא שיש זמן המתנה..) ואחרי זה אומר אני יודע שזה לא אשמתך אבל אולי ככה תעביר את זה לממונים שלך (כאילו מה המנהל שלי יענה לי, ואלללה?!?!? לא ידעתי עכשיו אני מביא תגבורת 50 איש..) רוצים להתלונן לכו לתקשורת או משהו..

EdisonGirl

New member
וכשחופרים לך על זמן ההמתנה,

בינתיים עובר זמן מיותר שבו עדיין יש ממתינים שממתינים..

טל קארי

New member
בנק הפועלים

אני משתמשת הרבה בעזרה של נציגי בנק הפועלים בטלפון..לביצוע פעולות בחשבון הבנק שלי. בקיצור זמן ההמתנה הוא לא כל כך נוראי.

MyTaoWay

New member
טפו טפו טפו

בזמן האחרון ההפך שמתי לב , לטיב השירות פעם הייתי מחכה בדיוק חצי שעה -30 דקותתתתתתתתתתתתתתתת לחברה X עכשיו זה רק כמה דקות... מזל
כנ''ל כל חברות שצרכנים שלהם, יש שיפור

EdisonGirl

New member
אני הגעתי למסקנה שהם חיים בעולם מקביל עם

הגדרות שונות של זמן ומרחב. הכל אצלם שונה ממה שצריך להיות. אני כ"כ שונאת להמתין, שאחרי 20 דק' אני מתייאשת כשאני כבר במצב צבירה לוחמני. בכלל, אני מעדיפה לפנות במייל או בפקס, וזה גם מה שאני עושה ב- 99% מהמקרים, כל עוד זה אפשרי.

einat162

New member
בד"כ יוצא לי בהקשר של האינטרנט

וזה 5-7 דקות, יצא גם שענו לי תוך פחות מ3 דקות (פעם אחת). עוזר כשיש בעיה והם שמים תקליט עם הודעה ספציפית עם תאריך וש"ידועה בעיית התחברות באיזור זה וזה", אני לא טורחת לחכות על הקו- בד"כ הכל מסתדר באמת. אותי מבאס שאין לנו אלחוטי בבית (היה אבל התקלקל) - ככה שליד המחשב אני צריכה להיות עם הנייד. לא שמה על ספיקר, אבל הרבה פעמים מוזיקת המתנה מספיק חזקה (וצורמת) שפשוט אני מניחה את הטלפון לידי על שולחן.

למעלה