המתנה בטשקנט עם ילדים

אתיש

New member
המתנה בטשקנט עם ילדים

ההפרש הוא 1000 דולר למשפחה בטיסה לתאילנד בין אל על לאוזבקיסטן. ההמתנה בהלוך סבירה, בחזרה המתנה של 3 שעות באמצע הלילה - לבד אין בעיה, הבעיה היא הילדים - להעיר אותם בשעה 03:00 להמתין שלוש שעות? האם מישהו עשה זאת? ההפרש מאוד משמעותי במחיר..

sailor

New member
אם הם יהיו עיפים

הם ירדמו בזמן ההמתנה. למקרה שלא, תצטרכו לדאוג מראש במה להעסיק אותם. אנשים נוסעים עם ילדים בטיסות עם קונקשן בכל העולם ומסתדרים.

ליאורט1

New member
שלוש שעות זה כלום...

קודם כל לגבי החברה: טסתי איתם כמה פעמים ותמיד הייתי מאוד מרוצה. לא הרגשתי שהמוצר שקיבלתי שווה כמה מאות דולרים פחות מהחלופות(אני לא יכול להעיד לגבי האוכל בגלל כל מיני רגישויות). המקום היחיד שבו מורגש ההבדל הוא במעבר בין הטיסות. בטשקנט יש שני טרמינלים, ישן וחדש. לפעמים מעבירים את הישראלים לטרמינל נפרד ואז מדובר בטרמינל הישן שהוא קצת פחות נעים ומודרני (לפחות נכון ללפני שלוש שנים). בעיה אחרת היא מבחינת הלוגיסטיקה שבין הטיסות, כל ההחתמות והדברים האלה קצת מתברדקים שמשלבים את הישראלים עם קצת חוסר ארגון וסדר. נוצר מה שנקרא "תור עגול" שזה פשוט תור בלי סדר. בכל מקרה שלוש שעות זה לא הרבה זמן. חלק מהזמן עובר בבירוקרטיה, אפשר קצת להסתובב בטרמינל ובדיוטי פרי הצנוע ובסביבות שעה לפני כבר עולים שוב למטוס. אין לי ילדים אבל לדעתי אין מה להתלבט.

שמוצקין

New member
אני במקומכם הייתי הולך על האפשרות הזולה

גם אם ילדים לבזבז אלף דולר על שלוש שעות , זה 333 דולר לשעה שזה יותר מ1200 שקל או 3600 עד 3900 שקל לשלוש שעות-נראה מוגזם . כמה זמן לקח לך לחסוך את הכסף הזה?

למעלה