המתמחה312

../images/Emo58.gif312

קודם כל סליחה מראש אם התגובה תהיה קצת פאקצית
קנדרה
, קנדרה
ושוב פעם קנדרה
אם עד עכשיו כיבדתי את טאנה, בפרק הזה כל הכבוד שרכשתי לה פשוט נעלם, כלבה - לא סובל אותה. כ"כ מגיע לקנדרה האגזם שהיא זכתה בו, כי בזמן שקנדרה קורעת את התחת שלה סמשימה, טאנה וקרייג מחליטים לנמנם. גם הסל שהיא קלעה היה טוב
סופסוף היא התבלטה בפרק, בפרקים הקודמים היא הייתה בלתי נראית בגלל כמה סיבות: 1. היא אמרה שלהיות בלתי נראית זו האסטרטגיה שלה, והפרק היה הזמן שלה To Shine. 2. קשה להתבלט כשהצוות שלך מנצח 7 פעמים רצוף, זה ידוע שבתוכנית הצוותים שבולטים הם האלה שמפיסדים. הבורד רום: חח פעם ראשונה שג'ורג' וקרוליין מדברים יותר מטראמפ
אהבתי איך שטראמפ זרק בפרצוף שלהם את שני הברושרים. סופסוף כריס פוטר, והיה ממש מוזר לראות את החיבוקים שטראמפ הביא לכריס

בוביץ

New member
השוליה 312../images/Emo58.gif

קמדרה היתה מלכה . פשוט עשתה מעל ויותר טאנה-ערכה ירד מעניין מה טראמפ היה אמור לטאנה וגרג על השינה שלהם כשלאלכס הוא התלונן משהוא הלך לישון לשעה בלבד. אני מקווה שגרג יעוף בפרק הבאו ואז יהיה את הפיינל פור הטוב של קנדרה טאנה אלכס וברן שלדעתי הגמר יהיה בין ברן לטאנה. קנדרה ללא עזרה מחברי הקבוצה וללא הערכה מהם הצליחה לעשות הכל לבדה ולהצליח הניפוי של כריס היה כה צפוי שלטראמפ לא היה צריך לחשוב על זה ולהוציא את המתמודדים לדקה החוצה ולמשוע את דעת קרולין וגורג כי זה היה כל כך ברור. כנראה שטראמפ אהב את כריס ובגלל זה הפירוד הידידותי הזה.

willo

New member
../images/Emo58.gif (גם לעונה 2)

אי אפשר שלא להשוות את הפרק הזה לפרק שבו עיצבו קטלוגים לג'ינס בעונה 2. איוואנה הגתה את הרעיון וג'ן גנבה לה את ההצגה. גם כאן הרעיון של קנדרהה וטנה ניסתה להשתלט (קצת פוגע בתדמית של טנה, אבל היא עדין חזק בתמונה). קנדרה עכשיו בטוח ברביעה הסופית (היא חסינה בפרק הבא - כמו שהיה עם קלי), ונראה לי שגם טנה בטוח שם, אם מגנה יפסידו הייתי מהמר על קרייג. אם נט וורת' יפסידו אלכס הולך הבייתה. לדעתי הגמר יהיה בין שתי הבנות דווקא, כוכבו של אלכס מתעמם, ושל ברן לא היה זוהר.

למעלה