המתמחה 306

willo

New member
../images/Emo58.gif

פרק מעניין. אני חשבתי שנט וורת' ינצחו, אבל כנראה שגם אני חושב שבלונית, טוב אז אני לא אגיש מועמדות. טרה עפה כי הגיע לה, בנט וורת' טנה ואנג'י הן הבולטות שם. אלכס הוכיח את עצמו (טוב הוא למד באוניברסיטה העברית בירושלים למי שלא יודע).
 

LOVEtheMcMAHONS

New member
306 ../images/Emo58.gif + פרומו לפרק הבא

אחלה של פרק. טרה עשתה טעות חשיבתית וזה עלה לה בפיטורין שהיו מוצדקים לחלוטין. להגיע עם קונספט מראש ולא להקשיב. אלכס יצא חכם ששאל את האנשים ברחוב מה נראה להם מתאים. מבחינה אמנתית הגראפיטי שלהם נראה יפה אבל לא קשור למשחק או למכירה. טרה יצאה גרוע מאוד - היא תכננה לקחת את ג'ון ואודרי בגלל שהם לא ספרו לה פרטים על המשחק (סיבה מפגרת) ואז ברגע שקרייג העז לתמוך באודרי היא החליטה לקחת אותו בגלל שנושא היחס של קרייג עלה. חוץ מזה כמה דברים שצריך לציין : קרייג ! הוא מדבר ! הוא צועק ! אחי, איפה היית עד היום ? עושה חיקויים של ביל קוסבי או מה שזה לא היה, צועק, מתלהם. לא ידעתי שיש לו את זה. DT IS IN THE PLACE TO BE TRUMP'S ROLLING OUT X 2 איזה שיר, איזה מקצב. האיש אליל. פרומו לפרק הבא : (כרגיל בתרגום חופשי) משימה תמימה הופכת לסיוט הכי גדול של הילדים (משהו עם ליצנים) ובחדר הישיבות, הסוד מתגלה קת'רין : אני ראיתי את זה דונאלד : אז כנראה שאת/ה מכור/ה ועוד דבר אחד... התמוטטות עצבים... אודרי : הכל נלקח ממני (בבכי)... לא היה לי שום דבר על השם לי...כלום ... נשמע טעים.
 

בוביץ

New member
../images/Emo58.gif

פרק בסדר משימה בסדר טה הגיע הלה לעוף אבל גם לאדורי מגיע לעוף יש לאודרי בעית התנהגות כל הזמן היא מתלוננת.. ותסבירו ל י איך לכם יש תמיד פרומו לפרק הבא מאיפה אתם מורידים?
 
השגת הפרומו:

ישנם פרקים שמסתיימים בסיומת XviD שבהם יש את הפרומו, אני מניח שלכל אלה שאין את הפרומו הורידו את גרסת הLOL.
 
../images/Emo58.gif

מה אתה מדבר? איזה שיר? איזה מיקצב? מי אליל? זה לא שי גבסו, נכון? אז מי זה? ובקשר לבורדרום, אני חשבתי שכשהם יכנסו, ישר טראמפ ישאל את ה PM למה היא הכניסה את הבחורה, ואז היא תגיד את מה שהיא אמרה קודם, שזה בגלל החוסר מידע, ואז הוא ישאל למה היא לא הכניסה את הבחור השני שידע על המשחק ואז הוא יעיף אותה על חוסר העקביות. בעיקרון זה מה שהיה מאחורי הקלעים, אבל הבחירה שלה באנשים היתה פתטית בכל מקרה, לא היה לה קייס נגד אף אחד וגם בריב הזה בין השניים היה לה חלק כי היא לא סיפרה לאף אחד שהיא מינתה אותו לאחראי.
 
306../images/Emo58.gif + פרומו

עד עכשיו זה היה הפרק הכי טוב בעונה. הצוות המועדף עלי הוא צוות "מגנה", אבל חבל שעדיין בקושי שמעו מקנדרה. אלכס היה PM מצויין ולשאול אנשים ברחוב מה הם חושבים היה רעיון טוב. לגבי נט-וורת': לדעתי מי שהייתה צריכה לעוף היא אודרי, כי היא עשתה בעיות גם במשימות הקודמות. אבל טרה באמת עשתה עבודה גרועה ובהחלט טעתה בכך שלא שאלה את דעותיהם של חברי הקבוצה ושל אנשים ברחוב. הפרומו: פרומו כזה ענק לא ראיתי מזמן, נראה ממש מבטיח. אבל כבר הרבה פעמים ניפחו לנו את הפרומו כך שאני לא יודע אם להאמין. מעניין בגלל מה אודרי משתוללת ככה, ומעניין גם למי טראמפ אומר "You Are Adicted". חחח הרג אותי איך שהקריין אמר: "הסיוט הכי נורא של הילדים".
 
../images/Emo58.gif

כרגיל, אין לי הרבה: לדעתי הגרפיטי של החבורה שניצחה היה מכוער מבחינת המכוערות שלו. הם נכשלו בבחירת האמן או שהתכנון שלהם היה פשוט מבולגן ואולי אפילו מאוחר מדי ולא השאיר זמן לביצע נורמלי. אני חושב שאני לא היחיד שחושב ככה, לדעתי זאת הסיבה שטראמפ לא עצר שם, הוא באמת חשב שזה מכוער ולא קליט, אי אפשר להבין מה הולך שם אם אתה נוסע ואפילו הולך, צריך ממש לעמוד שם ולברר מה קורה. אחר כך הם כמובן ניצחו, אבל להפקה לא היו צילומים של טראמפ במקום, אומר שהוא מתרשם, כי זה פשוט לא קרה. יש לי גם תובנה מסויימת בקשר למשחק- יש שם איזושהי דילמה מבחינת ה PM. אם אתה לוקח על עצמך הרבה, אפילו הכל, אתה מונע אפשרות שיגידו שאתה מנהל לא טוב שלא מקבל החלטות ולא מוביל בסמכותיות, אבל ברגע שאתה מפסיד, הכל נופל עליך ואין לך איך לחלק אשמה לאחרים. זה סוג של הימור, מצד אחד אתה רוצה שדברים יקרו כמו שאתה רוצה, מצד שני אתה צריך להשאיר לאנשים מספיק מקום לעשות טעויות, כדי שאם דברים ישתבשו, יהיה לך מה להאשים.
 
למעלה