המתמודד

המתמודד

פרק מעניין... מסקרן לדעת מי יקבל הזדמנות נוספת מהמועפים! יש הימורים? (בלי ספוילרים בבקשה) מה אתם אומרים? חואן עזב כי הוא פחד? כי באמת סבל מכאבים איומים בידיו?

n l m

New member
לפי דעתי

אותו משפט של אישה "אני לא רוצה שייכנס לפה אחד שיעשה דרמה" מגלה לנו הכל אם את מבינה למה אני מתכוון אבל אוליי אני טועה וחואן הוא נמושה הוא אמר בעצמו שהוא שמח לצאת כשעדיין אין לו הפסד אחד ברקורד והוא יודע שאם הוא היה נלחם הוא יודע שהיה מפסיד לדעתי גם המשפט "אני לא אסכן את הקריירה שלי בשביל זה" לא נאמר בגלל שהוא חושש שהמכה תחמיר ובסופו של דבר הוא לא יוכל לחזור מבחינה רפואית אלה שהוא חשב שהוא חלש ואז יהרס לו הרקורד, יהיה רשום לו הפסד אחד ועוד שבוע שעבר הוא התלהב שהוא לא בוחר בדרך הקלה יש לו ללמוד הרבה מהמתמודד שהוא התנשא מעליו שדרך אגב ככל הנראה נפצע כפול ממנו

פרקק

מדהיםםםם מזה רציתי שג'ואי ינצח אבל מצד שני ג'ימי לאנג יש לו תאומים ומשפחה ולג'ואי אין נאי יודעת מי יהיה אני לא יגלה ספוילרים אבל מי שרוצה שירד למטה
אחמד יחזור
מה יקרה הוא ילחם נגד אלפנסו ואלפנסו ינצח ! פעם ראשונה שאני שמחה שאלפנסו מנצח יששש

friziblite5

New member
../images/Emo58.gif

אלפונסו הזה באמת תותח, הוא וסרגיו נראים כפיבוריטים לזכות. הפרק שסרגיו ניצח את אישה סמית היה פרק ענק וגם הפרק שאלפונסו ניצח היה לא רע בכלל. מחכה כבר לראות מי ינצח מה4 שנישארו. לדעתי פיטר ינצח את אנטונאיו וגואי ינצח את ג'יסי.

מיטל101

New member
../images/Emo58.gifוואי וואי

אלפונסו טוב... אבל אני לא רוצה שהוא ייזכה... אני רוצה שפיטר יזכה.. ואחמד הזה דפוק-למה הוא חזר?עדיף היה שמישהו אחר היה חוזר

friziblite5

New member
../images/Emo58.gif

כן פיטר תותח, אבל שמתם לב ש2 הקרבות שלו הוכרעו רק בשיפוט מפוצל ובכמה נקודות בודדות לטובתו. ובקרב השלישי הוא בכלל הפסיד, אז השאלה האם גואי או מיגל היו יריבים חלשים או שפיטר באמת מקצוען שנלחם באופן קר וטוב ויודע בדיוק מה צריך לעשות בשביל לנצח?.

../images/Emo58.gif

התחלתי לאהוב את אלפנסו הוא חמוד חבל שאישה עף אוףףףף מהההההההההההההההההההההה פיטררררררררררררררררררר ניצחחחחחחחחחחחחחח אתתתתתתתתתתתתת ג'ואייייייייייייייייייייייי ישששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש ישששששששששששששששששששששששששששששששש אני מאמינה פיטר וסרג'יו הם MY FAIVORTS!!!! יששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש אני כ"כ מאושרתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת תודדההה שאמרת ישששששששששש

למעלה