המתמודדים מקדימה מתעלמים מתושבי צורן

gillb

New member
אני שותף להערכה של YONIB1231 שלא יכנסו יותר..

2 מנדטים בכל רשימה

gillb

New member
תיקון טעות!!

לכל היותר 2 מנדטים. רוב הרשימות יכניסו מנדט 1 וגם בקדנציה הנוכחית יהיה "שישו ושמחו"

Master Stav

New member
נוכח השינוי במפה הפוליטית

והצטרפותו של איציק קרן כמספר 4 של מיקי אקרמן אני צופה כי הרשימה הזו תכניס בין 3-4 מנדאטים מעבר לראש המועצה מה שאומר שהרשימה במקרה הנמוך תכניס 2 אנשים מצורן קרי מיקי ושרון ובמקרה הגבוה תוסיף עוד אדם
אגב גיל ... הכיכר שלא קיימת שעלותה 800,000 ש"ח שנעלמו ועכשיו רוצים לאשר 480,000 ש"ח תב"ר נוסף אל מול עלות היכר בצומת עין ורד צורן קדימה שעלתה 1000000 ש"ח לפני שיפוץ חזות הכיכר ( כמה טוב שיש בחילרות
) מה עם זה .....לך אין דיעה בנדון ? אתה רק מוציא את שפטרונך איש החינוך המהולל גולברי ממלמל ולא מצליח לשכנע איש ?

yonib1231

New member
אכן שינוי מרענן

סוף-סוף יש רשימה אמיתית שמאחוריה תפיסה של יישוב מאוחד. מועמדים לראשות המועצה תפנימו - היישוב אוחד (לטוב ולרע) ואם מועמד רוצה את קולי הוא צריך לפחות להראות כוונות בכיוון. בשלב זה כל המועמדים מקדימה, ככל הנראה, החליטו לוותר על תושבי צורן ורק מיקי אקרמן הרים את הכפפה והציג רשימה מאוזנת בין שני חלקי היישוב. ברור שכתושב צורן הייתי שמח לראות יותר תושבי צורן במועצה, אבל בראיה מפוכחת אני חושב שהאיזון ברשימתו של אקרמן מוכיח את עצמו.

gillb

New member
../images/Emo6.gif צופה ודואה סביב .....

סתם..... סתיו. אוהב אותך, אתה 10. חתימה טובה
. נפגש בערב יום כיפור בכיכר. יהיה מענין

gillb

New member
בערב בכיכר ליד המרכז המסחרי כמובן

שלא נתבלבל....

Master Stav

New member
רק אם אתה מהמטילים עם הילדים

אני לא מהמתפללים ... מה לעשות שלם עם עצמי לחלוטין

gillb

New member
בוודאי....

הילדים שלי כבר לא צריכים אותי. גם אני לא מהמתפללים......רק מהמקשקשים.

Master Stav

New member
כיפור של בחירות .... ../images/Emo13.gif

מעניין על מה נבקש אחר כך סליחה .....

Master Stav

New member
בוא נחכה היום לפרסום הרשימות המלא

אני חשוב שיהיו לכולם כמה הפתעות ויתרה מכך ...אני דווקא מאמין שרשימה אחת או שתיים יצליחו להכניס 3 מנדאטים ... אבל כאמור ....אחכה לערב

yonib1231

New member
הבהרה

קריאתי להתאחדות סביב מיקי אקרמן (ולאו דווקא אני תומך בו לראשות המועצה בשלב זה) היא בגלל שהוא המועמד היחידי שהבין שכדי לבנות אמון בין שני חלקי היישוב המאוחד מספר 1 ומספר 2 לא יכולים להיות מאותו מקום. בתחילת הדרך מנדי עוד השכיל להבין את משמעות הצורך לאחד בין היישוב, אולם לצערי אף הוא נכשל.

motisisr

New member
גיל צודק אני טעיתי בשם המועמד ועימו הסליחה

מה ש "ן" אחת יכולה לעשות שמו של מס' 2 של מנדי הוא אכן יוסי ברקן ולא יוסי ברק (ציינתי בהודעתי שאני לא בטוח לגבי שם המשפחה) אבל מעבר לכך אני חייב לשתף אתכם כי אתמול בחוג הבית של מנדי היה נציג של יחד בתנופה, הוא אמר בשיחות פרטיות ובלי להתבלבל שבין היתר הדברים הם מעונינים להזיק לקמפיין של מיקי בגלל התחשבנות העבר (ולא שאני מפתיע פה מישהו אני חושב) להצביע ליחד בתנופה למועצה, ולמיקי אקרמן לראשות המועצה זה להצביע לשיתוק מערכות בדיוק כמו שהיה לנו ב5 שנים שחלפו. אני מתרשם (ולא מגיל) שהשיקולים של יחד בתנופה נובעים מאיך להזיק למיקי יותר מאשר איך להטיב לישוב ועובדה שאתמול מנדי אמר הוא הציע להם את מקומות ראליים מאוד ברשימה (השני והשלישי ??) בתמורה להעברת התמיכה בו והם סירבו כי לדעתם הנזק שהם יסבו למיקי במצב הקיים הוא גבוהה יותר. נקודה נוספת שלה נחשפתי אתמול היא שבמידה ויחד בתנופה לקראת סוף המירוץ יבינו כי הבחירות לא מוכרעות והולכות לביסוס שני הם ישלפו את השפן ויביעו תמיכה פומבית במנדי בכדי לגרום לכך שהוא יעלה לסיבוב השני על חשבון מיקי ועכשיו שאני קורא שוב את ההודעות פה ואת המצגת היפיפיה של איל אני מנסה לחשוב ברצינות האם נפלנו על הראש, איפה האינטרס של התושבים והישוב אני עד אתמול די נטיתי לתמוך המנדי...לצערי המיידע שנחספתי אליו אתמול גורם לי לשנות כנראה את דעתי

Master Stav

New member
לקרוא ולא להאמין

אם כי יהיה זה שקר גס לומר ש....לא ידעתי היו לי לא מעט שיחות עם אנשים בצורן והם בהחלט מבינים את מה שקורה מה עוד שעכשיו קיימת חלופה איכותית לאדון צ'וך והיא סמדר סאלם איש לא יכול לטעות ולומר שאני מאוהביה ....היו לנו לא מעט התנצחויות אבל איש לא יכול לקחת מסמדר את פועלה 8 שנים בראש ועד ההורים המוסדי בלב רן איש לא יכול לקחת לה את השותפות בנית פורום הנשים בצורן איש לא יכול לקחת לה את הפעילות במתנ"ס הן כחברת הנהלה והן כסגנית שאני שם את פועלה אל מול זו של צ'וך...בואו נאמר שאני יודע שכל מי שעיניים בראשו יכול לעשות 1+1

ניזון משמועות

מוטי (האם זה שימך ?) - יש לי בעיה להתייחס לכינויים ולא לאנשים.. חבל שאתם ניזונים משמועות. וחבל שאתם עורכים ספקולציות. אתה מוזמן לבוא לחוג בית שלנו ולשמוע ישירות וגם לשאול באופן ישיר את השאלות שלכם לגבי הצטרפות או תמיכה שלנו במי מהמועמדים. מה לעשות ? יש אנשים שתמיד מחפשים מתחת לשטיח במקום להאמין שזה השטיח. אני לא יודע מי הנציג שאמר את זה, אבל זה בכלל לא נכון - אנחנו בהחלט מסתכלים רק הלאה.... לא מבין מה ראית במצגת, שסותר את מה שאני אומר. תאמין לי שלא הייתי נכנס לנושא אם לא הייתה מטרה אחת שהיא לקדם את האינטרס של הישוב והתושבים. חבל לי על הזמן היקר (הייתי משקיע אותו בשעות נוספות ותורם כך לביתי הפרטי) בלהתקשקש בדברים האלו. ושוב חבל שאנשים תמיד מחפשים מה לא בסדר בלומר את הדברים האלו. שאלה : האם אתה שמעת מפיו של מנדי את כך שהוא הציע ליחד בתנופה את מקום שני ושלישי ? וגם שסירבנו בכדי להזיק למיקי ? או שזו ספקולציה נוספת של אנשים. אבקש תשובה לפני שאני מברר ישירות מול מנדי. תודה, איל אלבלק

motisisr

New member
מעולם האירגונים העיסקיים ממנו אני בא

שמועות היא תקשורת לא פורמלית שפועלת לכל הכיוונים לפעמים ההנהלה יוזמת אותה בכדי ליצור מודעות ולהכין את דעת הקהל ולפעמים לא. מה כן שמועות מוזנות מעיקר וחוסר מיידע ודיווחים שונים... ראה ערך אי השקיפות של האדון גולברי. במידה ואירגון או במקרה שלנו סיעה רוצה לבטל את השמועה היא צריכה להציג עובדות כפי שהן מה שלצערי לא נעשה ולכן אתם נותנים ידכם להערכתי במכוון לעידוד השמועות האלא והאחרות בכדי לקלוע לכמה שיותר בוחרים. אני בהחלט אבוא לחוג בית, הייתי בשל רוב המועמדים יותר מפעם אחת, וחשוב שאני אגיע גם לשלכם. אתה יודע מה נגיד שכל מה שנאמר אתמול בחוג הבית לא היה ולא נברא למרות שאתה קצת מסלף את דברי כי לא אמרתי שמנדי הצהיר שהוא הבטיח מקומות 2,3 אלא ניתן היה להבין מהדברים, וכך גם לגבי הנציג שלכם אבל עזוב בשבילך אני טבולה ראסה עצב אותי כרצונך בואו, תנו הצהרה מראש הרשימה שלכם ובה תשתפו את העם באמת כפי שאתם רואים אותה ונראה מה יהיה אגב שמי אכן מוטי, ושלחתי לך מסר בנושא אחר לגמרי הבוקר ובו סיפרתי לך מי אני

אני מסלף דברים ????

הנה הציטוט שלך: תחילת ציטוט- "עובדה שאתמול מנדי אמר הוא הציע להם מקומות ראליים מאוד ברשימה (השני והשלישי ??) בתמורה להעברת התמיכה בו והם סירבו כי לדעתם הנזק שהם יסבו למיקי במצב הקיים הוא גבוהה יותר" סיום ציטוט איפה הסילוף שלי ? מה מהמשפט הזה שכתבת הוא נכון ????? איפה כתוב ניתן היה להבין מהדברים ???? אתה הוא זה שכנראה מפיץ שמועות זדוניות ואח"כ יוצר מחול שדים במכוון. מה אתה מצפה שנצהיר ? שאנחנו תומכים במיקי אקרמן ? שאנחנו תומכים במנדי ? שאנחנו תומכים בגולברי ? שאנחנו תומכים בקולמן ? שאנחנו תומכים בישי יצחקי ? שאנחנו תומכים באיציק קרן ? אז הינה ההצהרה שלנו "אנחנו כרשימה איננו תומכים באף אחד מהמועמדים לראשות המועצה כמועמד המועדף עלינו. האנשים, הפעילים הינם אנשים עצמאיים ורשאים כל אחד בזכות עצמו לשמוע ולהחליט באיזה מועמד לתמוך. אנחנו נהיה בקואליציה עם כל אחד מהמועמדים שייבחר" אנחנו מבחינה אסטרטגית לא נצהיר מכמה סיבות: א. יש לכל מהאנשים שלנו דעות שונות ב. מכיוון שפנינו לעשייה ומתוך הקואליצה - אין אנו יכולים להרשות לעצמנו לשרוף אותנו אם נצביע על מועמד שלא ייבחר לראשות. מה יותר ברור מההצהרה הזו ????? לכן גם לא תשמע מהי דעתי האישית במי אני אבחר לראשות. ולסיכום: ארגון לא צריך להגיב לכל שמועה שאנשים כמוך מייצרים !!! אף פעם לא נשמעתי עצבני כמו בתגובה הזו.....

Master Stav

New member
ולי לא תענה אייל ?

שאלת שאלות עניתי לך ושאלתיש אלה נוספת ...אשמח לתגובתך .

motisisr

New member
אתה יכול לכעוס זה לא עושה אותך צודק

כתבתי שמנדי אמר שהוא הציע להם מקומות ראליים ברשימה. השני והשלישי היו השערה שלי ולכן הם בסוגרים. החלק השני של המשפט הוא שוב מסקנה של השכל שלי לנוכח הדברים שנאמרו בחוג הבית בעיקר בשיחות פרטיות שנערכו אחריו ואתה צודק שלא ציינתי זאת בדברי. פורום הוא מקום של החלפת דעות ורעיונות, כתבתי את דעתי ואת התרשמותי ואם תבדוק בין הנוכחים תראה שלא רק אני הגעתי למסקנות הרשומות. אין בי רצון ליצור מחול שדים, התגובה שלך היא סוג של על ראש הגנב בוער הכובע. אני חרד לתוצאות של הבחירות בדיוק כפי שאתה חרד אליהן אני השקעתי את מיטב כספי ומשאביי כדי לגור בישוב איכותי שמנוהל במנהל תקין וממש לא בא לי לבלות בעוד 5 שנים של תקיעות מערכות וכיפופי ידיים.

למעלה