המתכון להצלחה

buffa

New member
המתכון להצלחה

לא יודעת כמה מכם צופים בסדרה שמשודרת ביסוויקנד, אבל בכל"ז (סדרת ריאלטי או לא סדרת ריאלטי?). כיאה לכל ריאלטי היה טוויסט אימתני שבסופו רק מסעדה אחת תזכה להישאר פתוחה וכל השאר יחזירו את כרטיס הדיינרס, המפתחות והנשמה למפיקים. כל זה טוב ויפה אבל הייתי המומה כאשר פרת (עם אש האנאלי ואמנדה ה..נו) גברו על ברייסבן שהיו פשוט מלהיבים ומהנים (סיימון ונטלי היו באמת ובתמים מוצלחים) וגם עשו את כל העבודה בעצמם. חבל לי מאוד שהם הפסידו, ועוד יותר חבל לי שמסעדת "שבע האבנים" (ובכלל זה גם פרת) שרדה הרבה יותר מ"מהמטבח הקטן שלי". ברייסבן הפסידו אך ורק בגלל שהם לא היו מספיק יבבנים ונואשים כמו פרת, וחבל. אם לדבר איכותית אז אדלייד באמת טובים עפ"י הביקורות וכרגע הם ההימור שלי...

ספיר5

New member
גם אני רואה את זה..

אני לא ממש אוהבת את אש ואמנדה יש לי הרגשה שעם איאן לא היה שם אז המסעדה הזאת הייתה נובלת כמו פרח אני בעד מלברון פיטר וטיאסה ממש חמודים והמסעדה יפה והאוכל נראה טעים חוץ מתקרית התינוק לא היה שם בכלל דרמה..

Doji

New member
אמממ... הדבר האחרון שאפשר לומר

על סיימון ונטלי זה שהם מלהיבים ומהנים. אני לא יודע אם ראית את הסדרה מהתחלה, אבל סיימון ונטלי היו פשוט זוג איום ונורא לאורך כל התהליך של הקמת המסעדה ותפעולה. סיימון עוד איכשהו שף טוב למרות ההתנהגות שלו לעובדים, אבל נטלי ממש לא התמודדה עם הלחץ של ניהול מסעדה עם מצלמות סביבה. נטלי היתה אסון מהלך מהפרק הראשון של העונה ועד הפרק הנוכחי והיה ניתן לראות כמה היא מאושרת שהסיוט הזה נגמר (אני לא מאשים אותה, סיימון סחב אותה לחלום שלו להקים מסעדה והיא נתקעה שם באמצע). אני לא אהבתי את ההתייחסות של נטלי לאנשים שבאים למסעדה כשהיא אילצה את עצמה לשחק את המארחת ולדבר איתם. בשלב מסויים הם העסיקו מארח שיתפקד במקום נטלי. לאמנדה ואש' הרבה יותר מגיע לנהל מסעדה מאשר לסיימון ונטלי. אפשר גם היה לראות את זה בתגובות שלהם להדחה. נטלי אמרה כבר מספר פעמים לאורך העונה שממש ממש לא אכפת לה לסגור את המסעדה.

buffa

New member
אכן ראיתי מההתחלה

ומכל הזוגות התחברתי אליהם יותר, אפילו שנטלי נשברה הרבה. אין לזה הסבר - אבל ככה זה. בכל אופן, כרגע אני מקווה שאמ וניק ייזכו כי הם מוצלחים ומשעשעים ובחהלט נראים כמי שעושים חיים ויודעים איך לתפעל מסעדה.

Doji

New member
עוד משהו

אני בדיוק רואה עכשיו את העונה השניה של הסדרה (my restaurant rules) - בפרק שפותח את העונה השניה הם ספיילרו לי מי זכה בעונה הראשונה (האמת, הייתי צריך לחשוב על זה קודם ולחכות לסוף העונה הראשונה לפני שאני מתחיל לראות את השניה). כך שתזהרו אם אתם מתכוונים להוריד פרקים של העונה השניה. חוץ מזה, עונה 2 מעולה בינתיים...

Sole Survivor

New member
המתכון להצלחה

אני לא ממש עוקבת אחריהם אלא רואה כשיוצא אבל ניראה שמי שעף ראשון..סדני עפו בגלל שלא היו משופשפים בעסק בריסביין כנראה עפו בגלל סימון כי כנראה או שיגע יותר מדי את הלקוחות והעובדים בשגעונות שלו... המסעדה באדלייד נראת כמו שעושים שם רק כיף...וניראה שהזוג העסיק אנשי מנהל שהוא יפקח עליהם ולא להפך....(ומה זה המבחן שאמילי והשניה עשו...למה ניק לא עשה גם?) פרת ניראת מסעדה נחמדה ואנושית וכן גם הזוג מלבורן כנראה מסעדה טובה כי עובדה שעדין לא עפו והם באמת מתרכזים בעבודה ולא בשטויות כמו השאר אני מהמרת על אדלייד...

למעלה