המתח "הורג" אותי

מצב
הנושא נעול.

לריה

New member
הי פשושית

המתח "הורג" אותי
אני אמורה לעשות בדיקת דם (בטא) ביום שישי, בינתיים על אף העיסוקים הרבים וכו' אני לא מצליחה להשתחרר מהמחשבות ואפילו קשה לי לנשום, כן ממש נשימות כבדות הנובעות ממתח. כמובן שאין לי שום תחושת היריון מה שמוסיף להרגשה כללית ירודה, גם כשאני יודעת שעוד מוקדם להרגיש.. אני יודעת שאין פתרון אבל בכל זאת רק בפניכם אני "חשופה" ולכן אני משתפת.
הי פשושית
תדעי לך שבכל הטיפולים הרגשתי כאלו תחושות הריון ןלא היה הריון ודוקא באחרון הייתי בטוחה שאין הריון כי לא ממש הרגשתי משהו ואכן יש הריון עם שלישיה כך שרק בדיקת דם תראה האם אכן את בהריון ההמתנה קשה ובאמת תמשיכי עם העיסוקים הרבים זה עוזר להעביר את הזמן בהצלחה

ROSMARY

New member
לריה

הי פשושית
תדעי לך שבכל הטיפולים הרגשתי כאלו תחושות הריון ןלא היה הריון ודוקא באחרון הייתי בטוחה שאין הריון כי לא ממש הרגשתי משהו ואכן יש הריון עם שלישיה כך שרק בדיקת דם תראה האם אכן את בהריון ההמתנה קשה ובאמת תמשיכי עם העיסוקים הרבים זה עוזר להעביר את הזמן בהצלחה
לריה
לריה - קצת שאלות אישיות - רק אם את רוצה לענות . את עכשיו בהריון עם שלישיה או שכבר ילדת ? אם ילדת בני כמה הם ? איפה עשית טפול ? תודה מראש. רוזמרי

לריה

New member
אני עכשיו בהריון עם שלישיה

לריה
לריה - קצת שאלות אישיות - רק אם את רוצה לענות . את עכשיו בהריון עם שלישיה או שכבר ילדת ? אם ילדת בני כמה הם ? איפה עשית טפול ? תודה מראש. רוזמרי
אני בחודש שישי דהיינו תחילת שבוע רביעי שתי בנות ובן ועד כה הכל הולך מצויין. אני טופלתי בריגה לטביה. אני בזמנו נתתי פרטים על המרכז. לדעתי הוא לא מופיע ברשימה של הפורם אבל אשמח לתת פרטים. אני ממליצה בחום ואני חושבת שיש בפורם מטופלות אצלו אני ממש לא מעודכנת. ב ה צ ל ח ה באשר תבחרי

אדוינה

New member
את צודקת לריה,אכניס את הנתונים היום

אני בחודש שישי דהיינו תחילת שבוע רביעי שתי בנות ובן ועד כה הכל הולך מצויין. אני טופלתי בריגה לטביה. אני בזמנו נתתי פרטים על המרכז. לדעתי הוא לא מופיע ברשימה של הפורם אבל אשמח לתת פרטים. אני ממליצה בחום ואני חושבת שיש בפורם מטופלות אצלו אני ממש לא מעודכנת. ב ה צ ל ח ה באשר תבחרי
את צודקת לריה,אכניס את הנתונים היום
אישית אני חושבת שהמסלול הזה מאוד מעניין. בנתיים מוסיפה קישורים,בערב זה יהיה בעמוד הראשי בשאלות הנפוצות. בוקר טוב לפורום.

ROSMARY

New member
לריה

לריה
קראתי את שכתבת בעבר ומאוד התרגשתי . היה לך קשה בטח להחליט אם לעשות דלול או לא ? זה החלטה מאוד קשה . נשמע מאוד מעניין איפה שעשית . ידוע לך אם הבנות התורמות עוברות בדיקות רופואיות ? איזה רשימה את מקבלת ? צריך לשלם משהו מראש? איך עושים את התאום של הטפול יחד עם הבת שצריכה לתרום לך ? סליחה שאני שואלת הרבה שאלות . רוזמרי

a17

New member
ב ה צ ל ח ה ושיעבור מהר ../images/Emo45.gif

המתח "הורג" אותי
אני אמורה לעשות בדיקת דם (בטא) ביום שישי, בינתיים על אף העיסוקים הרבים וכו' אני לא מצליחה להשתחרר מהמחשבות ואפילו קשה לי לנשום, כן ממש נשימות כבדות הנובעות ממתח. כמובן שאין לי שום תחושת היריון מה שמוסיף להרגשה כללית ירודה, גם כשאני יודעת שעוד מוקדם להרגיש.. אני יודעת שאין פתרון אבל בכל זאת רק בפניכם אני "חשופה" ולכן אני משתפת.
ב ה צ ל ח ה ושיעבור מהר

rina441

New member
בהצלחה בהצלחה בהצלחה../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif

המתח "הורג" אותי
בהצלחה בהצלחה בהצלחה

מאחלת לך שהנביא יביא איתו בשורות טובות.

Yaldi

New member
ב ה צ ל ח ה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

המתח "הורג" אותי
ב ה צ ל ח ה

המון הצלחה, מחזיקה../images/Emo45.gif

המתח "הורג" אותי
המון הצלחה, מחזיקה

ROSMARY

New member
אני - כולנו במתח בדיוק כמוך !!!

מחר אני נדקרת לבטא!!!!!
אין לי סבלנות! מחר תקבלו עידכונים.
אני - כולנו במתח בדיוק כמוך !!!
שיהיה לך המון המון המון הצלחה ושמחר נשמע חיובי !!!!!!!!! חיבוק רוזמרי

אֳני

New member
אני יודעת שתכעסו עלי,ותגידו,אמרנו

המתח "הורג" אותי
לא משתינים על מקלות. אני יודעת,ולקחתי את הצאנס. מה עוד שהקדמתי ביום. אבל.... השת@#$~ על המקל,והיו 2 פסים!!!!!!!!!!!!! 1 חזק,ו1 בהיר. רואים בהיר. עוד רגע קט,אני הולכת לקופ"ח,ונדקרת. תוצאות תקבלו שיהיו. אנא,החזיקו לי אצבעות.

המון המון ../images/Emo50.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

לא משתינים על מקלות. אני יודעת,ולקחתי את הצאנס. מה עוד שהקדמתי ביום. אבל.... השת@#$~ על המקל,והיו 2 פסים!!!!!!!!!!!!! 1 חזק,ו1 בהיר. רואים בהיר. עוד רגע קט,אני הולכת לקופ"ח,ונדקרת. תוצאות תקבלו שיהיו. אנא,החזיקו לי אצבעות.
המון המון

מצב
הנושא נעול.
למעלה