המתח "הורג" אותי

מצב
הנושא נעול.

roza marzipan

New member
ישששששששששששששש../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

אני יודעת שתכעסו עלי,ותגידו,אמרנו
לא משתינים על מקלות. אני יודעת,ולקחתי את הצאנס. מה עוד שהקדמתי ביום. אבל.... השת@#$~ על המקל,והיו 2 פסים!!!!!!!!!!!!! 1 חזק,ו1 בהיר. רואים בהיר. עוד רגע קט,אני הולכת לקופ"ח,ונדקרת. תוצאות תקבלו שיהיו. אנא,החזיקו לי אצבעות.
ישששששששששששששש

מי כועס, מי? אוהבים אותך המון
ידעתי וידעתי
אושר

לדבר כזה מגיעה...

לא משתינים על מקלות. אני יודעת,ולקחתי את הצאנס. מה עוד שהקדמתי ביום. אבל.... השת@#$~ על המקל,והיו 2 פסים!!!!!!!!!!!!! 1 חזק,ו1 בהיר. רואים בהיר. עוד רגע קט,אני הולכת לקופ"ח,ונדקרת. תוצאות תקבלו שיהיו. אנא,החזיקו לי אצבעות.
לדבר כזה מגיעה...
לדבר כזה מגיעה פתיחת הודעה חדשה. אל תתביישי
בכל מקרה, עם מקל מראה חיובי אז זה חיובי
. אז
את בהריון
בשעה טובה ובהצלחה

a17

New member
יופי יופי ../images/Emo49.gif../images/Emo50.gif../images/Emo57.gif

יופי יופי

שלחתי לך מסר

ואוו, איזה יופי.../images/Emo49.gif

ואוו, איזה יופי.

אני גם חושבת שאפשר להתחיל לשמוח , ועם עוברים כ"כ טובים שהחזירו התוצאה ממש ברורה. אז שיהיה לך מזל טוב, וחג שמח (יופי של מתנה לחג)

sagivkr

New member
איזה יופי!!! מזל טוב ../images/Emo65.gif

איזה יופי!!! מזל טוב

מאחלת לך הריון בריא ותקין!!! יפעת

Yaldi

New member
מדהים!!!! יש !!!שני ההריונות שלי

המתח "הורג" אותי
אני אמורה לעשות בדיקת דם (בטא) ביום שישי, בינתיים על אף העיסוקים הרבים וכו' אני לא מצליחה להשתחרר מהמחשבות ואפילו קשה לי לנשום, כן ממש נשימות כבדות הנובעות ממתח. כמובן שאין לי שום תחושת היריון מה שמוסיף להרגשה כללית ירודה, גם כשאני יודעת שעוד מוקדם להרגיש.. אני יודעת שאין פתרון אבל בכל זאת רק בפניכם אני "חשופה" ולכן אני משתפת.
מדהים!!!! יש !!!שני ההריונות שלי
התחילו עם 2 פסים ורק אח"כ בדיקת דם. מחכה ומצפה לצהריים!!!

מצב
הנושא נעול.
למעלה