"המתחשבת" - מה דעתכם?

tal902

New member
שלום גם לך.

מה קרה, נגעתי בנקודה רגישה אצלך? ולידיעתך. לא מתחשבן על כוס קפה בדייטים.
&nbsp
אגב, איזה הערה מסריחה על העיר שלי אמרתי? תזכירי לי. אבל אהבתי את הסגנון שלך. ותודה מקרב לב שהגבת.

La Milagrosa

New member
לא נגעת בשום נקודה (למרות שזה באופנה להגיד ככה בפורומים)

כאילו שאתה "לא מבין" על איזו הערה בקשר לנתניה דיברתי (אף אחד לא מושלם...גיחי גיחי)…
לפי מה שסיפרת פה בטיפשותך אתה באבוהה אחד שמתחשבן על כל נאד שהוא תוקע. הדרך היחידה שלך להסתיר את חרפתך היא לבקש ממנהלת הפורום למחוק את ההודעה שלך.

tal902

New member
טוב, את צודקת. עכשיו את מרוצה?

תוכלי לקחת עכשיו שנ"צ ברגוע. אחרי שאמרו לך שאת צודקת....
&nbsp
&nbsp

La Milagrosa

New member
אני תמיד צודקת, כפרוני

ואחת כמוני ממש לא זקוקה לאישור של אחד כמוך כדי לדעת את זה.
תמשיך לחפש אישה מספיק נואשת וטיפשה כדי לצאת איתך. אולי בסוף תמצא משהו.

La Milagrosa

New member
על אחת כמוני אתה יכול רק לפנטז.

אחת כמוני היתה מעדיפה את אחמדינג'אד על פני אחד כמוך.

tal902

New member
ברור שאחמדינג׳ד עדיף עלי. בכלל לא צריך לחשוב פעמיים

את צריכה להיות מטומומת גמורה בשביל לבחור בי על פניו.
&nbsp
רק קחי בחשבון שבתור פרסי הכל יהיה עלייך (;
&nbsp
לא מפנטז עלייך. יכולה להיות רגועה. מספיק שבן זוגך עושה את זה.

La Milagrosa

New member
אז בנוסף לכל שאר הצרות שלך אתה גם גזען מסריח*.

אין ספק שאתה מה זה מציאה!!!!! איך זה שבחורות לא רבות עליך מכות, אני לא מבינה.

* היה לי חבר שהוריו עלו מאיראן, ועוד שתי חברות קרובות מאד מהעדה. שלושתם היו בין האנשים הכי לארג'ים שהכרתי.

tal902

New member
שמתי קריצה בסוף

אבל כנראה את לא מבינה דברים כאלו. או הומור.אולי ככה זה כשבאים עם אג'נדה מראש לטנף. אז לא נותנים למציאות ולעובדות (או לכל דבר לבלבל).
&nbsp
אבל שיהיה לך לבריאות,. העיקר שאת נהנית ומרוצה מעצמך.
&nbsp
עלי והצליחי.
&nbsp

La Milagrosa

New member
מכירה את ה"הומור" הנחות והמסריח הזה של הישראלים

שעדיין מתעסקים בארץ הלידה של הסבא של אנשים כדי להדביק להם תכונות אופי כאלה ואחרות, ומתפקעים מבדיחות סרות טעם על תימנים, פולניות ומרוקאים כי הם חושבים שזה נורא מצחיק. זו פסיכוזה מוכרת שהיתה צריכה לעבור מן העולם בשנות השבעים.
אז מה היה לנו כאן? גם גזען, גם קמצן, גם בעל חוש הומור נחות ומביך, גם מתחשבן על כל נאד, וגם חושב שהוא מציאה גדולה.
מה אני אגיד לך, ממש פיספסה את הזדמנות חייה ההיא מירושלים.

tal902

New member
או, הישראלית שירדה מהארץ/גרה בחו"ל ומתנשאת מעל ה"ילידים"

מזמן לא היה לנו את זה. יש לך את זה ביותר סטיגמטי...?
&nbsp
יש לי חדשות בשבילך בובה. את לא יותר טובה מכל אחד אחר מהישראלים ה"נחותים" שנשארו בארץ. אולי רק נדמה לך שאת כן, אבל את לא. ורק התגובות שלך כאן (ובשאר הפוסטים של אחרים) והרשף שיש בהן מוכיחות את ההתבהמות שלך, לא פחות מהסו קולד "ילידים" הנחותים שאת כה יוצאת נגדם.
&nbsp
את יכולה לצאת מישראל אבל ישראל לא יכולה לצאת ממך (לפחות בשפה והטון האגרסיבי שבה את מתבטאת בכלל הפורומים כאן).
&nbsp
יאללה אני מבין שאולי לבן זוגך איך כח/זמן אלייך אז את מעבירה את הזמן בפורומים. מבין אותו....
&nbsp
אז אם יש לך אגרסיות תוציאי אותן עליו.

La Milagrosa

New member
ולי יש חדשות יותר טובות בשבילך, כפרוני:

כשחייתי בישראל חשבתי, כתבתי ואמרתי בדיוק את אותם דברים. "הומור" עדתי הוא נחות, מביך ומסריח. הוא המכנה המשותף הנמוך ביותר שיכול להיות לאנשים בישראל. הוא סימן ברור לאובססיה עבשה שהיתה אמורה להיעלם כבר לפני כמה עשורים.
אני רואה שטרחת לחפור לי בפרופיל. סחתיין על הסטוקריות, אין ספק שאני מעניינת אותך הרבה יותר ממה שאתה מעניין אותי. גם ההשערות המעמיקות שלך על מה שבן הזוג שלי עושה עכשיו או לא עושה, מעידות על אותה התעניינות.
בקיצור, אני לא יותר טובה מהרבה מאד ישראלים (רבים מהם טובים ממני מהרבה מאד בחינות). אבל ממך אני טובה לאין שיעור. אני לא גזענית ולא קמצנית, חוש ההומור שלי לא נחות ומסריח, אני לא מתחשבנת על כל נאד שאני תוקעת והכי חשוב- אני חכמה ממך.

tal902

New member
החוכמה נוזלת ממך, אין ספק

הולך להביא כמה דליים שלא תיתבזבז סתם....
&nbsp
למה את חושבת שאת מעניינת אותי? זה (ושאר גיבובי המילים שכתבת) לא מעיד שאת חכמה במיוחד. אבל בהחלט מעיד שאת מתנשאת. שזאת תכונה מאוד אטרקטיבית כידוע.

La Milagrosa

New member
לגמרי לא. יש לי אינטליגנציה ממוצעת

שזה הרבה יותר ממה שאפשר להגיד עליך פשוט.
"למה את חושבת שאת מעניינת אותי?" נו באמת. אם לא הייתי מעניינת אותך, היית טורח לחפור לי בפרופיל כדי לבדוק איפה אני גרה, או לעיין בשלל תגובותיי פה בדיונים אחרים? חרטטן.
לך שב על גזר.

tal902

New member
לחפור? טוב שלא הגזמת

כולה קליק על הפרופיל שלך. לא מאמץ על...
&nbsp
פשוט ברגע שכתבת על ה"מאפיין של הישראלים" נדלק לי המחשבה: האם היא מרלומשיושבים בחו"ל ומתהשאים על אלו שנשארו בארץ. הקלקתי וגיליתי שאכן צדקתי
&nbsp
ולא עוקב אחריך . כולה קורא בפורומים (או שאסור לי לעשות את זה אולי לשיטתך ואת. לא מרשה לי) ורואה חלק מהתגובות שלך בהם
&nbsp
תיכף גם תגידי לי שהתגובות שלך הן מהעדינות נפש והרכות שיש.
(שבכללי אני בעד גם לעיתים לתת את האמת בפנים אבל בהחלט אפשר לנסח את זה באופן מכבד יותר ולא להשתמש בגידופים כמו שאת אוהבת). כי אם כך את חושבת את במה זה חוסר מודעות. טוטאלי....
&nbsp
&nbsp

La Milagrosa

New member
אני לא מקליקה על החשבון של מי שלא מעניין אותי

ובטח שלא חושבת ומהרהרת בשאלה מי הוא ומה הוא אחרי שאני גומרת לכתוב לו את התשובה שמגיעה לו.
בקיצור, כל פעם אתה יוצא יותר קטן, טרחן ומיותר.

tal902

New member
אל תשכחי

לקחת את הכדורים היום. ממליץ להתחיל בכדור בצבע צהוב. על בטן ריקה.
&nbsp
אסיים איתך את הדו שיח הזה במשפט הבא:
עשרה קבין של חוסר מודעות עצמית וזחיחות ירדו לעולם. 9.9 את לקחת....
&nbsp

La Milagrosa

New member
ה"תקחי את הכדורים" הזה יותר ישן וחבוט מבדיחות על פרסים.

כבר הבנתי איזה טיפוס אתה.
בטח נורא נהנה ממופעי סטנד אפ עם חיקויים של עארסים.
שא ברכה.

למעלה