"המתחסד נגד המנייק"

e-magine

New member
"המתחסד נגד המנייק"

זו הכותרת של גדי שמשון לרשומה שלו בקשר לתביעת מיקרוסופט נגד אמיר גנס. ערפאת ויאסין? לא נסחפנו? עוד לא שמעתי שספאמר רצח מישהו בפעילות שלו. וחוץ מזה, לאור סגנון הכתיבה במעריב - NRG האם יש עוד מקום להתעקשותם של וב הפורומים לאסור קללות, גידופים ושילהוב? אם מישהו היה כותב בפורום בסגנון הזה, אני לא בטוח שזה היה עובר את מבחן תקנון האתר.

IcePack

New member
הדוגמא עם ערפת ויאסין...

די מתאימה, אבל הגידופים וכו' לא במקום. תגובה מעניינת של גנס, מציגה אותו באור יותר חיובי.

סרפד

New member
הספאם זה כלום

לעומת תוכנות הריגול. זה הדבר הכי רע שקרה בתחום הפרסום ברשת. תוכנת ריגול אכלה לי האקספלורר ואני לא מצליחה להפטר מהעלוקה עם שום תוכנת חינם, כולל אחת יעודית שנועדה אך ורק להסיר את תוכנת הריגול הספציפית הזו. מה שהכי ציני זה שתוכנת הריגול הזו נועדה למכור תוכנה שמסירה תוכנות ריגול - קודם היא משתלטת לך על הדפדפן ולא נותנת לך לראות שום אתר אחר, אז היא מקפיצה תריסר חלונות קופצים והחלון העליון אומר לך שהתגלתה תוכנת ריגול במחשב שלך וכדאי לך לקנות תוכנה מסוימת להסרת תוכנות ריגול. אני מאמינה שיש הרבה אנשים נואשים ובורים מספיק כדי לקנות אותה ולהפוך את כל העסק לכדאי מאד ליוצרי ומשתמשי תוכנת הריגול. תוכנות ריגול הן פשוט וירוסים. זה צריך להיות בלתי חוקי ולמיקרוסופט, יותר מלכל גוף אחר בעולם, צריך להיות אינטרס לנהל מאבק משפטי פראי נגד מתכנתי, מוכרי ומפיצי תוכנות הריגול וכל מפרסם שמשתמש בהם, כי היעד הראשי של כל תוכנות הריגול האלה הוא האקספלורר וזה גורם לבריחה של צרכנים לחברות מתחרות כמו מוזילה והדפדפן הלהיט שלה, פיירפוקס. אבל מבחינת הצרכנים, גם פיירפוקס הוא רק פתרון זמני. ככל שפיירפוקס יצבור פופולריות כך מתכנתי תוכנות הריגול יקדישו יותר משאבים בפירוק הנוסחה של פיירפוקס. גם בספאם יש למיקרוסופט אינטרס גם בגלל שיש תוכנות מתחרות לאאוטלוק, אבל הספאם, לדעתי, הרבה פחות ממאיר מתוכנות הריגול (שבין השאר גם מרגלות אחרי פנקס כתובות הדואל שלך כדי למלא אותך ואת כל מכריך בספאם). לגבי ערפאת ויאסין כהתלהמות - תלוי מאיפה אתה מסתכל על זה. ברוב חלקי העולם זה היה נחשב למחמאה. הרי ערפאת היה לוחם חופש, ושדרת חדשות אירופאית אחת לא יכלה להתאפק ופרצה בדמעות עם שידור הידיעה על מותו, מה שקצת קשה לי לדמיין שיקרה עם הידיעה על מותו של ביל גייטס, יבדל"א (לא בגלל שאני מחבבת אותו, אני רק נגד עונש מוות). ויאסין היה קדוש מעונה. אולי לכך התכוון המחבר - גנס הוא מעין לוחם חופש שנאבק על זכותו לקיום לגיטימי וביל גייטס הוא מעין קדוש מעונה שכולם אוהבים לשנוא. או אולי ערפאת ויאסין הם אלה שצריכים להעלב מן ההשוואה.. לך תדע.

ailag

New member
there was an old lady who

swallowed a spider that wiggled and wiggled and jiggled inside her she swallowed the spider to swallow the fly i don't know why, she swallowed a fly maybe she'll die

למעלה