לא, אפשר להתקדם הלאה? זה לא הוא.
לא חכם בכלל, אוריה. אולי הגנב ידע שהוא מטרה קלה להפליל. עם העובד הסוציאלי, מה זאת אומרת? הם מזכירים את דוידי ואילנה. הוא לא לבד. כן, לגמרי צודק, אוריה. פקק על כל דלי. מזה את מתלהבת? שצריך לחפש רמזים בזירת הפשע? בחייאת, נגה, את טירונית בתחום.
אני לא יכול לקחת ברצינות את הזוגיות שלהם, כי ברגע שאני מנסה לחבר את השם, זה יוצא נעמי שמר. מה זה, מאפרה? ידי הזהב של איימי. רגע, התכוונתי לזה? מסי בטח מסוכסך עם הקוף השני. רונאלדו.
היי, מייקי. אתה אח של אוריה בטח. חייב להיות. זה מסביר הכל. היי, היי, צביקי! אל תתערב! זה חלק מתכנית הלימודים של הישיבה! לטאה עם רגל תפוסה, האם היא מטמאת את המקום או לא. וואסים, אתה מאוהב באסיה? בטח לא יהודיה וערבי. אתה יודע, אתה מפאודה. והיא בכלל מהמפקדת.
אוריה בסוף הסדרה: "אני האדם האחרון שחשדתי בו, אבל זה הייתי אני כל הזמן!". אז מישהו גנב לפני.
אריה כלבבך. אגב אריה... מנחם הזה מאוד קנאי. אולי כי קראתם לו ביבר? זה שם של בונה. תשורות, תשורות. פעם שני קליין קיבלה מתנה אחרי הופעה, העלתה לאינסטגרם פוסט "קיבלתי תשורה!". זה היה בתקופה שתובל ומורשת היו עבדים שלה. המנדט נגמר? לא ידעתי. גם המלכה לא בסדר. איך ידעת, נגה? באמת נעלם המפתח.
את אוכלת חרגולים? אתה בטוח שהיא לא נחש? השם ישמור, אסיה לא כופרת. לטאה תלויה באוויר. אבל תחזיר לשבאבניקים, מאיר עושה עליה שיעור. לקרדה? מבצע לטאה. אני אמרתי משהו מאוד קשה על נשרים- תראו, תובל הלך למגדת עתידות (לצערו חושיו לא היו מחודדים) ושאל אותה לאן עליו ללכת כדי לפתח את חושי המיועד, לאחר שכבר היה אצל גיורא ופיתח חושי אווטאר עם ספיר וליאנה. עכשיו, המגדת עתידות (שהיא אולי או לא מג'דרה) אמרה לו שהיא רואה אותו ביער עם בחורה בשם אליאנה. תובל, שחברו דניאל מגון (סוקה, שהיה ילד פלא כמו תובל) הציע לו סדרה עם אחותו אליענה מגון, מיד נפל בפח וחשב שזאת הסדרה שתביא את השיחוק. מסתבר שהתבלבל בין אליענה לאליאנה. אליענה נועדה בכלל להגשים את הכישרון של שמרית ולביים את ההצגה שלה! עכשיו אחרי שסיימתי את הסיפור המטופש הזה... ואגב יואב רוטמן. איך מורין כבר עשור משחקת נערה ויואב שבגיל שלה כבר לא?! אה?!
עידו טאקו כזה שחקן ורסטילי עם דמויות שונות. והוא טאקו כזה. מי זה נראה לך, נגה?
אני... סתם צחקתי עם השם של... אוקיי, אז שוב יצאתי כדברא. עמלק, עם של קקות. שמר, אני חושב שאתה לא פירשת נכון. או שהרבי מלובביץ' פסיכופת. או סתם נוכל. אז יש קוף כזה. בסדר. שמר נלחץ. אני... אני סתם צחקתי.
ילדי 2005 עכשיו בסדרות. יעקב, יעקב. זה ברור. ואתה די סביר.
הנה, יואב ומורין באותו הגיל, לא? לא? אז איך...
ברור שהוא משקר. אבל בטח מסתיר שם סתם אגרות של הרבי. אם אבא של יוני הוא גם אבא של לידור אדרי, למה היא לא פה?
לא זוכר איך קוראים לאימא של יוני. יון-יון, יונץ'...
ואתה יותר בצד של ברצלונה. הבנתי. ג'רבי? הם בכלל לא באותו ענף. אני סתם צחקתי עם רונאלדו! נו, אולי תיקחו אותי להיות תסריטאי? הבדיחות שלי יכולות להפוך לעלילות.
יונץ', אבא עסוק כרגע. אבא פותר את תעלומת הילדים ביער. כולם רק פורצים פה.
וואסים! חשבתי שאתה זה שמפסיד חיות בהימורים. אה. אז אתה כן רוצה להמר עליה. זוג אס, אה? אסיה מוזרה. מאוד. מה, גונבים חיות? כל החיות פה נגנבות?
או נוצת המיועד. לכו תדעו. מעניין למי.