המתחם ה-25- פרק 2- הסוד

YossihNew

Well-known member
|אילם|

אז מה נגה עשתה בגן החיות?

איזה סוד היא מסתירה?

האם יקרה משהו ביום הולדתה?

ואת מי אסיה מכירה?

YossihNew

Well-known member
הם רק קוראים לזה "המתחם" באירועי הפרק הקודם. אגב, רק כדי ששיר לא תגיד שלא מספרים לה כלום- אמיר עם נעה ריינהולד גם במציאות. אז אולי הוא נגמל מלקחת לעילי את כל החברות.

מיכאלה נראית כל כך מיוחדת. מאוד מיוחדת. אוקיי, שניכם חושדים אחד בשנייה. אמיר פתאום רציני כזה. לא מתאים לו.

וואסים! וואסים! אמרתי לכם? אז יובן ואלעד חן שולטים בסדרות בתקופה זאת. קים וקניה. מי נותן לכם את השמות?! עוד פעם אלומה?! אה. תגידו, מי אחראי לענייני המצלמות האלה? זה אחד מהטריקים הכי ישנים בספר... יש לך פלקט? מי זה, יעקב? תהיו נחמדים ליעקב. והוא לא רע! הוא לא! הוא יעקב! נו, בחייאת! משהו בתמונה?

אני חושד הרבה יותר בגיורא. איש זדוני שמסתיר סודות. אה, זה משבר דיפלומטי כל זה? בחייאת?

למה הוא מטפל בחייה בשם יונית? יונית זה כמו השם שלו. זה לא בסדר. הוא בטח קרא לה על שמו. אתם רואים? בחורה עם מילים וינטג' זאת לא מלכת החבורה. לא משהו אישי, כן? היא מהממת. פשוט לא מתאימה. האיפור קצת מפחיד וזה שריטה מחיות. בוגונבילה?! וואו. כן, חבר'ה, מצלמות אבטחה זה הכי... די עם השמות של החיות שלהם! למה שתקראו לה ג'יג'י?

גנחה? רגע, איזה גנחה? אתם לא גנחה. יש גנחה והוא בצומת מנחה. טמבלול? היא מוזרה וזה נפלא, פשוט פחות מתאים! אוקיי, אני יודע, גם לי הייתה מלכה מוזרה שמתערערת. אבל טוהר זה משהו אחר.

לא צריך לקרוא לה יונית! ודי לספר סיפורים דרך החיות! תחזיר את השיר לנעמי, שמר. אגב, רק אתמול הבנתי שהוא הבן של דן תורג'מן. מה שאומר שהוא אמור להבין, הכי להבין, את עניין הילדים המאומצים והמשפחות הלא שגרתיות. ההתקפה של יוני על שמר קצת מפחידה. קצת לא ברוח טובה כמו שהציגו. אבל זה שהוא הבן של ענת עצמון והיא תהיה... זה עוד יותר מעניין. די לקרוא להם על שמך! אה. הוא אבא שלו? אוקיי. אגב, תדעו לכם שלמישהי אחרת שאמיר בנאי יצא איתה בסדרות, היה בן זוג שהוא היה אבא שלו.

רעיון מעניין. הם צריכים לטפל ביעקב הזה. הם כל הזמן צריכים להיזהר ממנו. יהיה קרטושקעס! חבל! הוא צמחוני, הוא נגד קומזיצים. הוא לא יודע שגם את. גם מיכאלה יודעת, לא? מיכאלה קוראת למיכאלה. סיפור מעניין. כל הסדרות רק מצלמות אבטחה. נשבע לכם.

אח, הרי ירושלים. את זה עושה איפור מאוד מוגזם. שוב בוגונבילה? והמלך לוקח את המלכה מהמוזר החדש. בצורה... מאוד מוזרה. תדעו לכם.

אסיה מטפלת בנחשים. אני חש שיש פה משחק מילים מעניין. ואילו וואסים רצה להמר גם על הנחש ולאבד גם אותו. וצביקי פה זה בכלל אח של אוריה ביקום אחר. אסיה לא כופרת. השם ישמור. הו. מדברים על... אח של... מעניין מה אסיה מסתירה. אבל אל תחשוב שלא שמתי לב אליך, וואסים! בטח גנבת כמה טפירים. הנהג נשמע לא בסדר. אסיה היא סלית'רין מובהק. והמטאפורות על נחשים מובנות.

אתם רואים, אם היא צמחונית, אז היא צריכה להיות עם אוריה. נעמי! את טועה ומטעה! זה כמו שתגידי לי שענב זה מלון. ללא חשש טבל ערלה ושביעית? אני ביקשתי שיר של נעמי שמר. לא של נעמי ושמר. תן לי לנחש, זה שיר פרידה? אה. אוקיי. בסדר. הבנתי. דווקא רעיון נחמד. וואסים, לא לשיר את זה. ואתם סתם החלפתם מילים. וחוץ מזה אתם גם לא ממש יודעים את המילים. ולהחליף בין גלבוע לירבוע זה פטנט של גרי.

וכולם! כי זה כפר תירס, שבעמק, כולה מאה תושב... אה, לא משנה, סליחה, קצת... נסחפתי. אוקיי. אז יש את זה.

ואני חשבתי שסבלימינאל רצח את השיר. את לא תגידי גנחה! ותעזרי לאוריה. אתם יוצאים לסיורררררררררררר בשטח! עכשיו יש לה תירוץ לדבר כמו זקנה. היא הזקנה מביניהם. חולת מתנו... לא משנה. שרשראות זה תמיד סימן לבעיות. גם אוריה יודע. חבל, אוריה. חבל.

מה הוא מחפש?

ומה נוגי עושה ומה היא מאכילה לעזאזל?

היא לא קופיפה, היא נחש. זה ככה. אה, היא אחות של... אבל מי זה? כדי לעזור ליוני? ומה היא קשורה בכלל?

נו, מישהו מבפנים. אז אני חוזר לחשד שלי על וואסים שהפסיד את העיט בהימורים. לכאורה. אה, או שזאת אסיה. נגה, מה את מאכילה? מקווה שלא בני אדם. גור נמרים קטן. אבל העריכה ברורה.​

נערך לאחרונה ב:

שיר m

Well-known member
למעלה