המתחיל במצווה עוזרים לו לגמור. איפה המתחילן? עדין בהמלין?
א אפי לוג New member 26/3/02 #3 מה את יודעת לעשות? מכבסת? תולה? עולה? יורדת? שוטפת? כי לכתוב יפה, אני יודעת שאת יודעת. קראתי אותך במקום אחר - תענוג !!!! מחמאה נוספת לא תגיע...
מה את יודעת לעשות? מכבסת? תולה? עולה? יורדת? שוטפת? כי לכתוב יפה, אני יודעת שאת יודעת. קראתי אותך במקום אחר - תענוג !!!! מחמאה נוספת לא תגיע...
א אפי לוג New member 26/3/02 #6 תישארי עוד קצת בארון. נעים לי שם איתך, אני אוהב לדפדף איתך בין השמלות
א אפי לוג New member 26/3/02 #11 הגלגלים בתיבה העליונה שלך - מצחיקים אותי בטרוף. ארון היה החבר של אוסנת (במלרע) השכנה של פוטיפר הסריס של תות אנך עמון בלאגן היה שם
הגלגלים בתיבה העליונה שלך - מצחיקים אותי בטרוף. ארון היה החבר של אוסנת (במלרע) השכנה של פוטיפר הסריס של תות אנך עמון בלאגן היה שם
S Sודית New member 26/3/02 #10 אפי.....מה קורה כאן? לא הייתי פה זמן מה.... וכבר עברת "מהפך"??? מה דצה משנה גם מין??? חשבתי רק צורה. סודית, מה אתה אוהב אפי?
אפי.....מה קורה כאן? לא הייתי פה זמן מה.... וכבר עברת "מהפך"??? מה דצה משנה גם מין??? חשבתי רק צורה. סודית, מה אתה אוהב אפי?
א אפי לוג New member 26/3/02 #13 מה קורא? אני קורה !! ככה זה תמיד לפני החגים, כשדופקים העדרות מגלים שהיא זה בעצם הוא והוא אף פעם לא היה היא והם הלכו בשדות בגלל זה עושים סדר בפסח.
מה קורא? אני קורה !! ככה זה תמיד לפני החגים, כשדופקים העדרות מגלים שהיא זה בעצם הוא והוא אף פעם לא היה היא והם הלכו בשדות בגלל זה עושים סדר בפסח.
S Sודית New member 26/3/02 #14 ואחרי הליל סדר...תחזרי לסורך??? שכל אחד יסור לדרכו כך יהיה הסדר בשלמותו. סודית קונה מצות בינתיים
ה המתחילן מהמלין New member 26/3/02 #17 הגומר עוזרים לו להתחיל שוב? הבר מצווה שלי היתה טראומה אז עברתי למצוות אחרות. אני פה שריד ופליט של פקקי הבוקר.
הגומר עוזרים לו להתחיל שוב? הבר מצווה שלי היתה טראומה אז עברתי למצוות אחרות. אני פה שריד ופליט של פקקי הבוקר.
א אפי לוג New member 26/3/02 #18 מזה? ע-ל-בוקר אתה אוכל פקקים? חשבתי שהשפויים אוכלים קורנפלוץ. שנתחיל? שוב? ושוב נצאה אל הדרך?
ה המתחילן מהמלין New member 26/3/02 #19 הנחת היסוד שלך שגויה מן היסוד אז נעבור לאנחות (י)סודיות. מי אמר שאני שפוי? אתמול בכלל הייתי שפוך היום אני שפוף. מחר אולי אהיה שפוט.
הנחת היסוד שלך שגויה מן היסוד אז נעבור לאנחות (י)סודיות. מי אמר שאני שפוי? אתמול בכלל הייתי שפוך היום אני שפוף. מחר אולי אהיה שפוט.
א אפי לוג New member 26/3/02 #20 נעבור אם תשמע את אנחת יסוד המעלה שלי מובטח לך שתניח את אבן הפינה בראש... להביא אזיקים, למחר?