המתוחכם מכולם

המתוחכם מכולם ../images/Emo69.gif

מי, לפי דעתכם, היא הדמות המתוחכמת ביותר בספר? אצבעון שהצליח לסובב את כל הממלכה על האצע הקטנה שלו? אולי זה דווקא טיריון שהצליח, קודם כל לשרוד כל השנים וממש להקים לעצמו צבא? ואולי העכביש ואריז שיודע הכל על כולם? ואולי מישהו/מישהי שלא עלה על דעתי? אשמח לשמוע את דעתכם.

לדעתי אצבעון

אדם ממוצא כה נמוך שהצליח להגיע לעמדת מפתח במעלה מלך ולהשיג את השליטה בבקעה (למעשה) בקלשון (להלכה) ואולי בעתיד גם בצפון, וכל זה כשהוא שומר על מראית עין של "ידיים נקיות", הוא ללא ספק אדם מלא ערמה ותחכום וגאונות פוליטית.

כריכרכה

New member
ברור שטיריון

הוא בן דמותו של מרטין וגם מצויין שהוא יותר חכם מפטיר..

La Gamba

New member
אבל טיריון נופל מאצבעון בניקוד סופי

מה שמעניין הוא שגם אצבעון וגם ואריז, שורדים, למרות שהגיעו ממעמדות נמוכים למדי. גם לטיריון יש את הזכות להגיע ממעמד *נמוך*, אבל אצלו המילה תופסת משמעות אחרת

כריכרכה

New member
לא ממש, ואריז כרגע בחזקת נעדר

וגם אצבעון הרבה יותר חלש מכפי שהיה כשחלש על כל תקציב הממלכה והיה חבר במועצה הקטנה. וטיריון? הוא בדרכו אל מלכת הדרקונים..

Littlefinger

New member
אני קצת משוחד בעיניין

אבל לפי דעתי אצבעון לוקח. פשוט קשה לי לא לאהוב את התככנות שלו, האופן שהוא גורם לכל ווסטרוז לרקוד למנגינה שלו.

הסקר הזה כבר בוצע, אבל...

נחמד יהיה להמשיך אותו... http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1096&msgid=79619535&archive=1

תשובה קצת שונה

ברון,פשוט מאוד הבחור הוא בן זונה מלידה והצליח לפלס לעצמו דרך משכיר חרב שהולך לישון רעב ל..נו טוב ספוילרים אחר כך. הוא מודע לחרבו אבל גם יודע להכיר במגבלות שלה,כשטיריון פוגש אותו בחצר ברון בוחן את הלוחמים שמתאמנים ומסמן לעצמו איך כל אחד נלחם ומה נקודות החולשה שיש לנצל.הוא מסובב את טאנדה ומפלס דרכו בפוליטיקה של ווסטרוז במיומנות שלא תבזה את אצבעון. הבחירה שלי היא ברון מהבלאקואטר.

ריקי6

New member
אני עם לוגיין בעניין

ברון הוא אחת דמויות היותר חזקות בסדרה, עוד ממשחקי הכס, ועוד לא קראתי את משתה העורבים אחח ההמתנה הזאת שוחקת..

למעלה