המתדלקת החושנית

המתדלקת החושנית

זה קרה לפני כמה ימים. בדרכי מצפון לדרום עצרתי לתדלק בתחנה הראשונה שנקרתה בדרכי. היה חם כפי שהיה בכל הימים האחרונים.... לא צפיתי את שיתרחש בשעות הקרובות גם בחלומותיי הכחולים ביותר. בעודי יושב בקוצר רוח ומחכה למתדלק, את צעדת לעברי, ראיתי אותך מרחוק אשה בשלה בשנות ה- 30, מלאה במקומות הנכונים, עוף נדיר בתחנות הדלק. התכופפת אלי ואני חייכתי למראה החריץ שנגלה לעיניי. חייכת במבוכה ושאלת אותי מה למלא. אמרתי לך 95 ואת מייד לקחת את המפתחות והלכת למלא. חזרת אלי ושאלת אם אני רוצה משהו קר. ביקשתי ממך ארטיק מגה בטעם שוקולד לבן. הבאת לי ובעודי פותח ראיתי אותך מסתכלת עליו במבט שלא מותיר מקום לדמיון, חם לך את מזיעה וארטיק זה הדבר שאת הכי רוצה עכשיו בעולם ( אפילו יותר מסקס). קראתי לך ואת חייכת במבוכה. הצעתי להזמין אותך גם לארטיק אחד , איזה שתבחרי. ניסית לסרב בעדינות אך אני התעקשתי. לאחר שקנית לעצמך ארטיק ניגשת אלי ואמרת תודה. עינייך בערו מחום ותשוקה. לאחר ששילמתי, אמרת לי ניפגש בקרוב... אחרי שהיסתכלתי על הקבלה ראית מס' פלאפון... לא היה קשה לנחש למי הוא שייך. מיד חיברתי את הפלאפון לדיבורית וחייגתי כולי מתרגש וליבי דופק. ענית לי ואמרת שלום זאת.... אמרתי לך זה שתידלק לפני כמה דקות. אמרת לי שעוד חצי שעה את מסיימת משמרת והצעת לי לבוא לאסוף אותך. לא יכולתי לסרב. אחרי חצי שעה התייצבתי בדייקנות וראיתי אותך מרחוק יושבת בצד ומחכה. האוברול המלוכלך כבר לא היה עלייך, אלא שמלה קייצית ופתוחה שהתנופפה ברוח החמימה. ציפצפתי לך ונכנסת לרכב. לא עברו מס' שניות וידך הייתה מונחת על ירכי. הדם זרם בגופי ואיברי הזדקר לו בהנאה. הנחתי ידי על ירכך והסטתי את השמלה הקצרצרה כלפי מעלה. נדהמתי לגלות שתחתונים לא היו חלק מלבושך. הכוס היה חם , רטוב ונעים למגע, לא ידעתי אם זה היה מזיעה או מחרמנות אבל זה לא ממש עניין אותי. התחלתי ללטף ולחכך, את פיסקת את רגלייך הנחת את ידך על ידי ועזרת לי להחדיר שתי אצבעות פנימה. התחושה הייתה מדהימה וכושר הריכוז שלי היה מוסט לכיוון אחד בלבד. בידך השניה פתחת את רוכסן מכנסיי והוצאת את אבירי הזקור לתפארת מן המכנס. התחלת ללטף אותו ולאונן לי בצורה מדהימה. נגעת בעצמך ובעזרת נוזליי גופך הרטבת את האיבר שלי והגברת את החיכוך. לא יכולתי להמשיך להנגו ועצרתי בצד. עלית עלי והחדרת את הזין שלי לתוכך. שנינו היינו כ"כ רטובים שלא הייתה אפילו תחושת חיכוך. תוך דקות ספורות גמרנו בקול אנחה גדולה. ישבנו מחויכים והבטחתי לך שמעתה והלאה אני מתדלק רק בתחנה אחת.

פעם מתדלקים היו גברים

בדרך כלל כאלה לא ממש מטופחים עם ארנקים ענקיים על החגורה, מתפוצצים מכסף מזומן. מתי תידלוק הפך למקצוע נשי?

bugbuster

New member
מאז יקירה שמין מוכר.

ומין מוכר היטב. הגבר, במיקדשו, בהיכל הפאלוס שלו, אי פעם בסוואנה הייתה זו אלה, אחרי כן שנים וגידנים היה זה סוס אציל ונושף נחיריים, והיום זה הרכב כמובן. הוא במיקדש הזכרות שלו, ונערה רוכנת אליו. תרצה תוסף? מבצע? לבדוק שמן מים? מוכר? מוכר פיונת? וכמובן מוכר.. מוכר בענק? היידעת.. התוסף? כדאי שינתן בחינם בפעם הראשונה, כי אחרי כן תתמכרי לו? לטיפול במכוניתך? במערכת הדלק... היידעת... רווחי מכירת השמן? כמה אלפי ישראלים באוסטרליה התפרנסו מפימפום שמן בתחנות הדלק של מלברן וסידני? למה מה, כאן אצלנו השמן זוקק מדם כחול יותר? לו יסחט לא יצעק? לו יטפטף.. לא ידמם? אחוזי רווח של מעל מאה אחוז יקירה לשמן.. ומי מקדם המכירות? וישבן חטוב מבצבץ מאחורי מכסה מנוע מורם? ותנועות החזה החטוב כשהנערה מנקה את השימשה? פיונת? זה לא סקסי? סקסי ברמה בהמית ממש? סקסי מספיק?

למעלה