המשפט של שאנון

charmedmen

New member
המשפט של שאנון ../images/Emo88.gif

כול אחד יכתוב מה דעתו על עזיבתה של שאנון והאם זה מוצדק אז אני כותב שהיא צדקה ואם היא רבה כול היום עם אנשים אז היא צריכה להתפטר כי אם היא לא אוהבת את העבודה שלה אז מה הטעם שלה לעבוד בה?

SaberTooth

New member
אאמממ.. אוקיי...

קצת קשה לי לענות על הטופיק הזה, כי אני לא מכיר את שאנון אישית ואני לא ממש יודע מהם הסיבות והשיקולים לעזיבתה, מלבד השמועות שהצמיחו להן רגליים ומתרוצצות ברשת. אם נאמין לשמועות ושאנון היא באמת כלבה אגואיסטית שלא מסתדרת עם אף אחד אלא אם זה יועיל לה הנוטה לקבל התקפי זעם לעיטים קרובות, והיא באמת רבה עם כ-ל העולם ואחותו (אל תשאלו, אחי משפיע עליי....), ביחוד בסט הקטן של מכושפות, ואם היא באמת הציבה למפיקים אולטימטום ("אולי אליסה או אני"), ואם המפיקים באמת בחרו באליסה. אז אני לא מאשים את שאנון וגם לא את המפיקים, אם היא חשבה שמכושפות לא גדולה מספיק בשבילה ובשביל אליסה (צפיתי ביותר מידי מערבונים....), אז ההגיון אומר, לפחות לשאנון, לעזוב את הסידרה, אז אי אפשר להאשים אותה כשהיא הולכת אחרי ההיגיון המוזר שרק לשאנון יש.

המממם...../images/Emo23.gif

אמממם... ספוילרים? לא נראה לי... לפי השמועות, פרו היא כלבה שתלטנית. בהתחלה לא ידעתי אם להאמין לזה, אבל אחרי שהיא עזבה כל כך הרבה סדרות, ורבה עם כל כך הרבה אנשים, אני כבר לא יכולה שלא להאמין. לכן, אני חושבת שטוב שהיא עזבה את הסדרה. ההתנהגות המגעילה שלה לא הייתה תורמת לכלום, ואפילו אולי פוגעת. הרי עם האווירה הנוראית שהיא גרמה לה בצילומים, בקאסט, וכל הריבים... יותר טוב שהיא תלך! ואני די בטוחה שאם היא הייתה נשארת, היה הרבה יותר קשה להם לעבוד, וכך גם הרמה של הסדרה הייתה יורדת... חוץ מזה, הכניסה של פייג´\רוז לסדרה הייתה רענון, ותרמה המון לסדרה עצמה. הרי אם פרו הייתה נשארת, לדעתי לפחות, המשך הסדרה היה כבר פחות מעניין (לא שהייתי מפסיקה לראות
). רוז תרמה המון לסדרה, ולדעתי בעזרת מה שקרה בין העונה השלישית לעונה הרביעית, יגרום לכך שהסדרה תמשיך עוד הרבה זמן. ובקיצור, העזיבה של פרו הייתה הדבר ה(כמעט)טוב ביותר שקרה לסדרה. זהו. תגיבו! תגידו מה דעתכם!

HuGo Hell

New member
פרו אולי כלבה אבל ממש לא שתלטנית!..

אני אם הכול וכמה שפייג´ חמודה, וזה שיפר את פייפר והיא ניראת טוב ובוגרת ואחראית וגם פיבי, אני עדיין מעדיף את פרו.. עזיבת שאנן היית טיפשית, זה כמו סם שרצה לעזוב בגלל ריבים אבל לבסוף הוא לא עזב כי לא שווה לעזוב בגלל זה. אם שאנן היית נהנת לשחק את פרו היא לא היית עוזבת, למרות שניראה לי שהיא כן נהנתה פרו הקיקינג אס דימון הלוחמת הקשוחה הסקסית והיפה, אבל כניראה היא לא ולא רק בגלל הריב היא עזבה, תמיד אפשר להשלים, העונה הכי טובה שיש בעולם זה העונה השנייה, פייפר חתיכה ויפה, ל רזה וחיוורת ואין לה פוני מכוער {תודה לאל} פיבי צעירה חמודה שלוחמת בשדים ופשוט פיבי
פרו הקיקינג אס דימון הסקסית והיפה, ופשוט עונה ניפלאה !! אני חושב שהיא היית צריכה לעזוב את העבודה שלה עוד בעונה הראשונה. שאנן מאוד היית טיפשה שעזבה בגלל ריב/ים אבל לא נוראה, מסתדרים למרות שכולם רוצים ששאנן תחזר {אולי לא אתם אבל אני וחצי מהעולם כן} יש סקר בצ´ארמד.נט ועוד אתר שאופל נתנה ופרו הכי מובילה בין כול הבנות. תמיד אהבתי את שאנן עוד מבברלי {למרות שבגללה התחלתי לראות
} רוז היא פשוט אמ... לא פרו וזה שונה אבל העונה רביעית באמת יפה אפילו בלי פרו, ועונה חמישית תהיה פצצה רק חבל שלא יהיה את פרו/שאנן שם

Ophel McNeil

New member
"עזבה כל כך הרבה סדרות...

...ורבה עם כל כך הרבה אנשים." כולה שתי סדרות. בבוורלי הילס, ומכושפות, זה הכל.
מה שכן, באמת יש בהרבה סדרות ומערכונים יש ירידות על שאנן ("עכשיו אני אתקשר למישהי שבאמת יודעת איך זה שכולם שונאים אותך. הלו, שאנן?" ; "הכל נוצץ בהוליווד." "לא אם אתה עובד עם שאנן דוהרטי."), אז כנראה לשמועות שהיא כלבה מניאקית ואגואיסטית יש בסיס כלשהו. (אם כי לא משנה מה, בעד שום הון שבעולם, אני לא אאמין שהיא הציבה למפיקים אולטימטום. לדעתי זאת שמועה חסרת כל בסיס). מצד שני, לא ממש אכפת לי למה שאנן עזבה, כי למרות שאני מתגעגעת לפרו זה רק תרם לסדרה, אבל מה שכן, מבחינת קריירה, זה היה צעד איום - יש לה כולה סדרה אחת מצליחה בעבר מלבד מכשופת (בוורלי), וקריירת סרטים כושלת ביותר. אז מה הרעיון? היא באמת חשבה שהיא תצליח להסתדר?!

faith2

New member
....

אני יודעת שאני לא חברת פורום אבל... שרואים תמונות של צמד המכושפות רואים שהצמד עפ פייג´ יותר מלוכד. אז ככה שהיה ברור שהיו מריבות ששאנון הייתה.

Ophel McNeil

New member
דווקא לא.

בתור מישהי שראתה את כל העונה הרביעית, אני יכולה להגיד די בביטחון, שפרו, פייפר ופיבי הרבה יותר מלוכדות מפיבי, פייפר ופייג´, אבל זה לא דווקא בגלל חילופי השחקניות, אלא הרבה יותר בגלל עלילת העונה הרביעית. מה שכן, ללא קשר, גם הולי (פייפר) ושאנן (פרו), היו חברות, כך שזה לא שהאחיות היו הולכות מכות. אני חושבת. אני מקווה.

charmedmen

New member
חזרתי

כן אני יודע שכבר חזרתי מאילת אבל איך שהגעתי הלכתי לסבתא שלי לככמה ימים והיום חזרת אז אני ממש מופתע שהתיחסתם לטופיק שלי ברצינות ומישהו באמת הגיב עליו בלי איזה שהיא תגובה כמו מה זה הטופיק הזה? מה אתה מוריד שרשורים ללמטה ושם שרשור דפוק אחר? ( מי שצריך להבין יבין ) אז בכול מקרה תודה.

למעלה