המשפט של ר.קלי

rockninja

New member
מה הקטע? כל הראפרים הם פושעים

אני בכלל לא מבין אותכם. ברור שהמון אנשים ימשיכו לקנות את הדיסקים הבאים שלו אם הם יהיו טובים, בדיוק כמו שאנשים קונים דיסקים של ראפרים שידוע שהם ביצעו עבירות, כמו פי דידי. כל הזמן ראפרים מסתבכים בדברים מהסוג הזה- ידוע שהם גנגסטרים שעשו פשעים עם כנופיות- אבל אנשים עדיין אוהבים אותם. אותי זה מגעיל.

Loony K

New member
תראו

מי שאוהב את המוזיקה שלו, ימשיך לקנות את הדיסקים ולחלק קטן יהיה אכפת אם הוא סוחר סמים או אונס קטינות

TeeAnTee

New member
טוב תשמע

אחרי שאתה מפוצץ בכסף ונהיה לך משעמם עם ההרגשה שאין דבר בעולם שאתה לא יכול לקנות ודבר בעולם שאתה לא יכול לעשות זאת התוצאה... חוץ מזה אני בטוח שיש אנשים בעולם שומעים אותם בגלל המוזיקה שלהם ולא בגלל דברים שהם עשו גם אם הם אנסים שודדים רוצחים.

ק ר ח

New member
"מה הקטע? כל הראפרים הם פושעים "

בכלל לא,סאבלימינל לא פושע,והוא ראפר,ואם התכוונת לזה שכל הראפרים מחו"ל הם פושעים,אז גם לא,זה רק הכללה,ההיפ הופ ידוע כסגנון של גנגסטרים,אבל זה לא חייב תמיד להיות ככה, ופי דידי לדוגמא,בעצמו התנצל באחד הטקסים ב-MTV ואמר שהגיע הזמן להפסיק את האלימות,ואם אתם קוראים למוקי פושע,אז גם לא,כי לדעתי ה"פשע" היחיד שהוא עשה,זה "שיר הגאנג´ה"

ק ר ח

New member
וכדי שלא תבינו אותי לא נכון

"שיר הגאנג´ה"-שיר נפלא לדעתי!

Evil J

New member
אחי זה לא קשור בכללללל

נלי פושע??????? חחחחחחח
תכלס תשים לב שהווסט סייד עושים את הגאנגסטא ראפ ורובם באמת פושעים שהורשעו או לא זה לא משנה... אבל מעשנים\סוחרים\מטיפים בסמים...תכלס אין לי בעיה עם זה
אבל אני לא חושב שמישו יבוא ישמע את דר.דרה או סנופ ויגיד שהוא לא קונה כי הם היו סוחרי סמים בצעירותם והלכו קצת מכות... ומה שאמרת על מוקי, קודם כל תגיד שבק ס´ כי זה לא שיר רק של מוקי... ב. אנשים בימינו והרבה הרבה אנשים מכירים את הסוג, הם בעלי דעות קדומות שלוקחים כל בן אדם שנוגע בגנג´ה כעבריין (דבר עם אמא שלי
) תכלס אנשים גם אומרים על עלה ירוק כעבריינים...אבל הם בדיוק שם כדי להודיע לכולם על מה הם מטיפים ובמה הם עוסקים.

Mc Bang

New member
בארה"ב

רוב הראפרים באמת גאנגסטרים אבל יש גם ת´סיסים... אז לא כולם...

bboy tb

New member
סיסים?

ראפ דפוק כזה (גאנגסטא) גורם לאנשםי לפחוד מהיפ הופ או להכנס להיפ הופ רק בשביל להיות ´טאגס´... וזה לא שאני לא שומע לפעמים דברים כאלה..כי לפעמים יש טובים. אבל תראה איזה שם חרא זה נותן לראפ ולתרבות ההיפ הופ כולה. למלא אמנים יש שירים שמדברים על זה... אני זוכר שלמוס דף יש כמה שירים ממש טובים על זה... תחפש יש אנשים שיודעים להסביר.. תקשיב לשירים שלהם.

Mc Bang

New member
שאמרתי סיסים

התכוונתי לרגילים סתם אמרתי סיסים להרגע!

למעלה