המשפט של ר.קלי

Mad-DawG

New member
המשפט של ר.קלי

ר.קלי (רוברט), הזמר זוכה הגראמי, הואשם לאחרונה בסעיפים שונים של פורנוגרפיה לילדים, כשאת ההאשמות היא קיום יחסי מין, מוקלטים בוידאו, עם ילדה בת 13 לפני מספר שנים. היום הותיר לו בית המשפט של שיקאגו לצאת לניו-יורק במסגרת הופעה שבה ישתתף ר.קלי. משפטו הבא של קלי יתרחש ב20 בדצמבר, אם אכן יורשע קלי יוכל לקבל עונש מקסימלי של עד 15 שנות מאסר וקנס בסך 100,000$ [בתמונה שהותאמה לכתבה.. ר.קלי]

Loony K

New member
מה הבעיה לתת לו את עונש אם יש קלטת?

גם ככה בסוף הוא יכנס לכלא אז למה כבר לא לסיים עם זה?

Mad-DawG

New member
אנחנו נחכה לתשובת הדי ג´י\עו"ד

ובנתיים, נסתפק בדברים שמעכבים משפטים- בירוקרטיה (ניירת בעברית), כסף, ריחוק מזמן הפעולה..

DJ$upreme

New member
אר קלי אמנם הורשע

אבל דינו ייגזר, כלומר יוטל עליו עונש, רק לאחר שיישמעו הטיעונים בעניין זה. יילקחו בחשבון טענות כמו עברו הפלילי של אר קלי, מידת חומרת המעשים וכו´. להערכתי הוא יקבל חצי שנה עד שנה בפנים וקנס של מאה אלף דולר בום לפנים.

Grandmaster KC

New member
לא משנה כמה זמן הוא יקבל

הקריירה שלו הרוסה. אונס קטינות זה הרס טוטאלי לקריירה. אני קניתי את הדיסק האחרון שלו ואהבתי, אבל אני לא יקנה עוד שום דבר שלו, ואני לא מאמין שמישהו ירצה להתקרב עליו שהוא יצא

Mc Bang

New member
כמה דברים

1. לפי מה שהבנתי זה לא אונס, אבל זה עדיין אסור למבוגר לקיים יחסי מין (להזדיין בקיצר) עם בת 13-14... 2. הקריירה שלו לא הרוסה לגמרי, יש כאלה שעוד יקנו בטח... 3. יש לו מספיק כסף גם אם הקריירה שלו הרוסה...

Grandmaster KC

New member
תיקון לכמה דברים

1. יחסי מין עם בת 13, בהסכמה או לא, זה אונס 2. "כאלה שעוד יקנו בטח", זה לא יספיק לו. ואיזה לייבל אתה חושב תסתפק ב-כאלה שעוד יקנו בטח"? 3. הכסף לא יסתיר את הבושה. הוא ילך ברחוב עם הראש למטה

Mc Bang

New member
כמה תיקונים

לא התכוונתי להצדיק אותו... פשוט אמרתי את מה שאני חושב... וזהו..

Grandmaster KC

New member
סבבה,

לא חשבתי שאתה מצדיק אותו, אבל, קיום יחסי מין עם קטינה בת 13, בהסכמה או לא, זה נחשב אונס.

Mad-DawG

New member
../images/Emo70.gifואם הוא היה "רק" גונב,היית קונה?

אם ר.קלי היה גנב שהורשע, היית (אתה ושאר חברי הפורום) קונה דיסקים שלו? אם הוא היה סוחר בסמים, שמכר לבלדרים צעירים כדי שהם ימכרו לילדים מהשכונה ומבית הספר שלהם, היית קונה? אם הוא היה בריון שכונתי, שמרביץ לשכנה בכל פעם שהוא רואה אותה, היית קונה? זה מחזיר אותי לדיון ישן נושן, אך תמיד אקטואלי, שערכנו. בימנו, יש אנשים שמחרימים את הסופר ז´וז´ו סארמגו ("על העיוורון") על כתביו לאחר שהשווה בין מדיניות ישראל והפלשתינאים לבין המעשים הנוראיים שנעשו ליהודים בשואה.
האם זה תקף גם במוזיקה השחורה? שלא נאזין לעבריינים שהורשעו?
או שנאזין להם.. תלוי בחומרת המעשה. ואם זה המצב, השאלה הבאה שלי היא האם הגבול האידיאולוגי שלנו מתחיל בגניבה.. או שאולי זה בבלדרות סמים.. או שאולי נאזין לכל העבריינים, כל עוד שהפשע שלהם הוא לא אונס.. או אונס קטינות..

Grandmaster KC

New member
על אונס מבחינתי אין סליחה

לא אכפת לי מה אחרים חושבים. איך אפשר להיות כזה מטומטמם. אני בטוח שלא היה חסר לו נשים, למה ללכת על קטינות? אתה שם לב על מה אתה מדבר? אונס, ועוד ילדה קטנה. איך אפשר אפילו לנסות להשוות את זה לגניבה? ובקשר לסופר, גם אני הייתי מחרים בנאדם כזה

Mad-DawG

New member
הפ הפ הפ..(ההודעה הנ"ל מופנת לכולם)

לרגע לא ניסיתי להשוות בין אונס קטינה לגניבה, ניסיתי לציין מספר עבירות שמהחמורות בהן היא אונס הקטינה. אבל בכל זאת, מי כן קונים, מי לא קונים? האם לא שומעים עבריינים שהורשעו? מאיזה חומרת עבירה כבר לא קונים יותר? האם אתם מאמינים שאדם ש´ריצה´ את עונשו בהתאם להכרעת בית המשפט אכן ניקה מעליו את חטאיו? ואם כן, אחרי שריצה עונשו, אפשר לחזור לקנות? [חלק לא מבוטל מהאמנים המובילים בראפ הם עבריינים שהורשעו וריצו את עונשם. קחו את זה כנקודת מחשבה בהתייחסויות שלכם]

Mc Bang

New member
כל אחד יאזין למי שבא לו...

אי אפשר לקבוע... תלוי בעונש... במקרה הזה באמת לא צריך לדעתי להמשיך להקשיב לו (לא הקשבתי לו גם מקודם אז זה אותו דבר בשבילי) אבל יש מקרים כמו טופאק נגיד, שישב בכלא ונחשב "עבריין" (למרות שהוא לא ביצע ת´פשע לדבריו...) ומקשיבים לו... ואני יודע שיש הבדל...

Mc Bang

New member
מה הבדל?

אמרתי שלא מפסיקים להפסיק בגלל שהוא עבריין... אבל אם העברה שלו היא אונס שזה דבר נורא אז הרבה אנשים יחליטו לא לשמוע אותו בניגוד לטופאק שרק הצליח יותר אחרי שהתשחרר... אני מתוסבך לפעמים

hermoni

New member
זה משתנה מאומן לאומן

סופר זה אדם שהאופי והחשיבה שלו מאוד חשובים לקוראים שלו לכן שהוא מעלה רעיונות שלא נראים לקוראים שלו אז ברור שיהיה עליו חרם מסוים עכשיו לדעתי יש הבדל בין עבירות שונות אם הבןאדם בסה"כ גנב איזה משהו או איים באקדח על מישהו אני לא חושב שצריך לשנות גישה עליו אבל אם הוא רצח אנס או ניצל ילדים קטנים לכל מטרה שהיא לדעתי זה הקו האדום אבל שוב בין כל בןאדם זה משתנה ויכול להיות שמישהו יפסיק להאזין לזמר רק בגלל שהוא גנב טלויזיה ממישהו:)

DJ JuVi

New member
עכשיו אני מגיב....שימו לב!

זה משהו כזה..... ביום שישי, מומי לוי התלהב מהשיר החדש של אר קלי ואמר שהוא הולך להיות הצלחה גדולה - וציין את הקטע עם המשפט. אז בינתיים יש הצלחה? יש הצלחה. רוב הראפרים (לפחות בארה"ב) ובעצם, רובם ככולם, "דואגים" שיהיה להם עבר פלילי. למה? כובע! כנראה שלהיות עבריין זה נחשב. ואלנו בארץ, לא בקהילת ההיפ הופ - עבריין נחשב לעיתים לדבר טוב? כן תלוי באיזה חברה. ובארצות הברית, ראפר עבריין זה ראפר שיש לו מה להגיד ועד היום כל העבריינים הצליחו. אז יש הצלחה? יש הצלחה. בסופו של דבר, באותה מידה שכשקניתי את דיסק האוסף של טופאק אמרו לי "מה אתה קונה את הדיסק של המסומם הזה", כך גם יגיבו החברים של כל מיליוני האנשים שייקנו את אר קלי. נקודה. תמיד זה יהיה כתם שחור גדול בעבר שלו, אבל על הקריירה זה לא יאפיל...לדעתי לפחות. כמובן שהזמן יוכיח... ובנוגע לסופר - באותה מידה שבקנדה מחרימים את אמינם עקב מה שהוא אומר, וכך גם בקהילה ההומו-לסבית שם, זה הרי לגיטימי שאנחנו כיהודים נחרים אותו. כקהילה. JuVi

da^Lord

New member
אני למשל

מעריך אותו פחות עכשיו, ולא בגלל שהוא עשה מעשה פלילי.. כי הקטע הזה אצל ראפרים ידוע ומקובל שרובם הורשעו או יורשעו על כל מיני מעשים. פשוט אדם שכותב ושר שירים כמו ש-R קלי שר נחשב בעיני לרומנטיקן, אדם עם נפש ולב רחב.. והוא פשוט איכזב. הוא סוטה ,לא מאהב,לא רומנטיקן, כל הנפש שלו .. כל הרגש, ומה בסוף? הולך עם ילדות קטנות.

D.O.D

New member
יש לו רגש ופול רומטיקה בלב!

הוא פשוט מנצל את זה על ילדות קטנות... זה גם יותר זול בחורות בגילו הוא היה צריך לקנות להן טבעת עם יהלום... זה מלא כסף הוא מעדיף לקנות איזה דובי קטן וחמוד ב-5 דולר ולצאת עדיין רומנטי וחמוד...

למעלה