"המשפט שלי".

chen1litvak

New member
מה זה הקקה הזה

איך אפשר רק אחד? אני לא מסכימה.
"או אולי,את כבר עיוורת אלי" ----------------------------- "אולי כל מה שהיה זה כל מה שיהיה" -------------------------------------- "אולי אני זאת שאוהבת,יותר מידי הרבה" -------------------------------------- "חיכיתי לך אלף שנים או יותר זה עדיין מוקדם." ----------------------------- "אני אין לי חדש אני מחכה לך, בואי למקום המפגש. זה לא יעבוד יותר. היא לא תבוא, היא לא צריכה. היא באה רק כשהיא מוכרחה. והיא לא מוכרחה." ---------------------------- "כן, אולי זה מנג'ס לך כי עכשיו את עסוקה עם משחק הנחשים שלך שוכבת במיטה ונמצחת." זין אני לא יכולה לבחור,וכן אני מודעת לכך שכתבתי כמעט את כל השיר

קשה לבחור רק אחד.

"אולי אני זאת שאוהבת יותר מדי הרבה " . . . . "או אולי, את כבר עיוורת אלי."

פרב

New member
חחח

ה-רייש (ר') הצרפתי ששילה מפגינה ב"לא יכולתי לדבר" בגרסת האלבום..

Cry Baby21

New member
....

היא לא תבוא היא לא צריכה היא באה רק כשהיא מוכרחה והיא לא מוכרחה. או אולי, את כבר עיוורת אלי.

yuvizz

New member
.........

"היא לא תבוא, היא לא צריכה. היא באה רק כשהיא מוכרחה. והיא לא מוכרחה."

כמה וכמה

'נופפתי בדגל האחרון אבל לא ראו דם, שאנגן שוב את כל התרגילים השחוקים?' 'היא לא תבוא...בלה בלה בלה' 'אם את לא נותנת לי הרבה, אני לא רוצה מעט' עצרתי את עצמי מלכתוב עוד כמה..

utopia 111

New member
שאלה מכשילה !

אבל אני ילד טוב, אז הקדשתי לזה המון המון מחשבה והגעתי למסקנה ש : "היא לא תבוא, היא לא צריכה. היא באה רק כשהיא מוכרחה. והיא לא מוכרחה" ואולי גם "אם את לא נותנת לי הרבה, אני לא רוצה מעט"

טוב, סיבכתי גם את עצמי.

נחטא בכמה, כי זה היה צפוי במילא
עוד רגע ייתקע הסכין בגב.
חיכיתי לך אלף שנים או יותר..
שאנגן שוב את כל התרגילים השחוקים?.. אני, אין לי חדש.
זה לא יעבוד יותר.
אם את לא נותנת לי הרבה, אני לא רוצה מעט. לא יכולתי לדבר ועדיין לא באת.
וכמובן, היא לא תבוא.. היא לא צריכה. היא באה רק כשהיא מוכרחה. [והיא לא מוכרחה].

בהחלט כמה . ..../images/Emo20.gif

נופפתי בדגל האחרון אבל לא ראו דם.
אולי אני זאת שאוהבת יותר מדי הרבה
או אולי, את כבר עיוורת אלי.

ליאןןן

New member
../images/Emo14.gif.

"שאנגן שוב את כל התרגילים השחוקים? אני אין לי חדש..." "אולי כל מה שהיה זה כל מה שיהיה. [אולי אני זאת שאוהבת יותר מדי הרבה..]" "אולי, את כבר עיוורת אליי." "היא לא תבוא, היא לא צריכה. היא באה רק כשהיא מוכרחה. והיא לא מוכרחה."

billi bob

New member
קשה.

"שאנגן שוב את כל התרגילים השחוקים? אני אין לי חדש..." "לא יכולתי לדבר ועדיין לא באת" "אולי כל מה שהיה זה כל מה שיהיה" "אולי אני זאת שאוהבת יותר מידי הרבה" "או אולי, את כבר עיוורת אלי" "היא לא תבוא, היא לא צריכה היא באה רק כשהיא מוכרחה והיא לא מוכחרה" [נו.. כל השיר בקיצור]

למעלה