המשפט שלי!!

אווו אוהבת את השיר הזה...../images/Emo95.gif

וכמובן יש בו כמה משפט מחץ:
האהבה שלי שקשה בשבילכם היא טובה בשבילי...

שלי

המשפט הבא מוקדש לאמא שלי עם המון אהבה, מכל הלב, וזה ביטוי קטן לכל האהבה שאני מרגיש כלפיה, שכמובן חזקה הרבה יותר ממילים. "ועד שמצאתי אמת אמיתית, הזונה, היא שמה לי רגל"

beenINSANE

New member
חחחחה

שלי: (ארוך) תחזיק במוטות שתקעו אנשים ותקשיב זה נגד הרוח מעיפה בניינים ונותנת לי כח. כי ככה.

ZVI Z

New member
חשבתי על פיתרון לבעיית השירים

פעם,לפני שכל הפלאפונים היה להם עברית(וכשהפאקינג פלאפון שלי היה בחיים),היינו שולחים הודעות SMS כתובות באנגלית אבל עם מילים עבריות.DUGMA-YOSI HALACH LETAYEL BAGAN. אז זה אמנם בטח מעצבן לרשום את כל השיר,אבל אם בכל זאת בא לך במקום להתעצבן.. ANYWAY. האהבה שלי שקשה בשבילכם היא טובה בשבילי.המשפט שאני הכי אוהב של עברי. עוד משפטים- -מסתכל מסביב ומבין-מה שרציתי קרה!!! -האהבה שלי,אם זה חיוך אמיתי,אני הפסקתי לשאול,אני הפסקתי לשאול..

Ez sLeeP

New member
אני לא בטוח אם זה פותר את הבעיה,

וגם זה לא מנוגד לחוקים הנוקשים של זכויות יוצרים, אבל שיהיה.. המשפט שלי: "ויש שמש בחוץ.. העולם מחייך אליי.. וזה חיוך אמיתי.. האהבה שלי, שקשה בשבילכם, היא טובה בשבילי.."

xdye1

New member
אחד השירים היפים

של עברי השורה שלי היא: "ויש יופי של ים והאויר כבר נקי מהגשם" אני בדיוק מסתכל מהחלון והכל רטוב מהגשם שירד בבוקר שוב יש שבוע חורפי וכיפי!!!! יום טוב לכולם!

:]..

האהבה שלי שקשה בשבילכם היא טובה בשבילי ו..האהבה שלי, אם זה חיוך אמיתי אני הפסקתי לשאול אני הפסקתי לשאול, אז עכשיו אני לא נותן לה ללכת.

באמת אחד השירים הטובים!

שיר שהוא כזה מוציא בו את כל מה שיש לו להוציא.... "האהבה שלי שקשה בשבילכם" יש אנשים עם מוזרויות. אבל הם באמת אוהבים את מה שהם עושים!! ולפעמים זה נורא יפה לראות את זה. תמיד כשאני חושבת - מה זה אהבה אמתיתי- אני חושבת על הומואים\לסביות. כי הם מקריבים את הכל בשביל האהבה שלהם. אני מתה על הקטע בשיר- בעיקר מפסטיבל הפסנתר שהוא עושה- הזונה היא שמה לרגלללללל-לוקח נשימה כבדה כזאת ששומעים- ותחזיקקק במוטות שתקעו אנשיםםםם ותקשיב- זה נ-ג-ד הרוח, היא מעפיה בנינים ונותנת לי כוח.......והיא נותנת לי כוחחחחחח! מקסים.

חח... השיר של עופרי....

אמממ... עד שמצאתי אמת אמיתית... והאהבה שלי שקשה בשבילכם היא טובה בשבילי...

OfrikiG

New member
כן ../images/Emo70.gif זהר אהובתי... ../images/Emo24.gif

בעיני זה אחד הטובים... וזה באמת "השיר שלי" אז אני מצטערת, ואני אחרוג מהכלל של עצמי ואומר - אני לא מסוגלת לבחור רק כמה שורות... אז המשפט שלי זה - - - - - - - - כ ל ה ש י ר ! ! !

heaven is here

New member
מסכימה עם תומר

לא יכולה לבחור שורה מועדפת בשיר הכל כך יפה הזה. כל השיר. בהחלט.

אין ספק: האהבה שלי שקשה בשבילכם

היא טובה בשבילי... וכל מי שמכיר אותי יודע שזה משפט שחרוט לי על הלב......

למעלה