המשפט שלי!

המשפט שלי! ../images/Emo110.gif

אז ככה,עברנו את כבר את השירים-כמה כוכב, אף אחד משנינו,תמיד אהבה,לאונרדו,ג'קט,ועכשיו-השיר השישי במספר,בדיסק הראשון-מלטף ומשקר-השיר-אגדווות! אחד השירים היפים ביותר..קבלו אותו- אגדות זה כבר שנים שאת קוראת אליו בשקט כמעט תמיד נחנקת כשהוא בא ליד זה חודשים שאת כותבת ביומן שלך שהחיים לבד ריקים מידי בסיפורים הכי יפים באגדות הכי טובות המלכים האמיצים והנסיכות הכי יפות ובחיים שלנו פה העשן של הסיגריות מכסה את הפנים העייפות תמיד חולמת שהכל נפלא ואמיתי מתעוררת לגלות שקר והימים שלך הם סרט מצויר דהוי כל כך רצית לחיות בסרט צרפת בסיפורים הכי יפים באגדות הכי טובות המלכים האמיצים והנסיכות הכי יפות ובחיים שלנו פה העשן של הסיגריות מכסה את הפנים העייפות את לא יודעת מי אני כי העשן של הסיגריות מכסה את המילים האחרות כמה זמן עוד תמשיכי לחכות לדמעות ההתפכחות של איש הכן או לא כמה זמן עוד תמשיכי לחכות כמה אכזבות וכל זה בגללו

heaven is here

New member
כן זה שלי...

כמה זמן עוד תמשיכי לחכות כמה אכזבות וכל זה בגללו

jeackyh

New member
שלי

שהימים שלך הם סרט מצויר דהוי, כ"כ רצית לחיות בסרט צרפתי.."

jeackyh

New member
טוב טוב....

סרט צרפתי בשבילי זה רומן אהבה פריזאי, אדום כזה. וכל אחת רוצה לחיות בתוך רומן אהבה סוער ורומנטי. סרט מצויר בשבילי מייצג קיטשיות ושטותינקיות...חיים ילדותיים..ועוד עברי אומר דהוי. אז עצוב לי נורא על הבחורה הזאת שהוא מבקר אותה ככה... כי בעצם זה מהות השיר .."האגדות" שהיא חיה בהם.

מיטקין

New member
מיי משפט....

"תמיד חולמת שהכל נפלא ואמיתי מתעוררת לגלות שקר והימים שלך הם סרט מצויר דהוי כל כך רצית לחיות בסרט צרפת" אני לא יודע המשפט הזה פשוט עושה את השיר בשבילי....

ewi

New member
ויש ויש אגדות

טוף, יש לי שני משפטים- החיים לבד ריקים מדי כל כך נחמד שזה כבר לא ככה :) אבל עדיין זה נורא מזכיר לי את התחושות שהיו לי פעם (חח פעם? לא עד כדי ממזמן) והשני, איזה אם לא- תמיד חולמת שהכל נפלא ואמיתי, מתעוררת לגלות שקר וזה כן עדיין ככה :)

אריהOfir

New member
המשפט שליייי שליייייי משפט שליייייי

צר לי להכריז כי זו הפעם האשונה שניתחתי את השיר הזה. לא יודע למה זה קרה, חשבתי שחרשתי על כל השירים... אף פעם לא הבנתי את השיר עד עכשיו, כשקראתי אותו... אז המשפט שלי הוא "זה כבר שנים שאת קוראת אליו בשקט כמעט תמיד נחנקת כשהוא בא ליד" המשפט הזה פשוןט יפה עברי לקח סיטואציה ותיאר אותה בצורה מדהימה. מי שעושה את זה, לא ממש מודע כשהוא עושה את זה... (כאילו מה שבמשפט) לכן יש פה שתי נקודות זכות לעברי גם הקטע שהוא שם לב לזה, וגם התיאור היפה של זה.

Ez sLeeP

New member
את לא יודעת מי אני,

כי העשן של הסיגריות מכסה את המילים האחרות. הכוונה פה לאו דווקא לעשן של סיגריות, אלא ל'מסך עשן' נוח (מי אמר אסקפיזם?.. שוב, כמו הכוס הכחולה), שמאפשר לנו להתחמק מלהגיד את הדברים הנכונים לומר, אך שלא נוח לנו איתם. המטאפורה של עשן סיגריות היא קסומה מבחינתי. לפעמים המעשים הטיפשיים שאנו עושים (לעשן), ההתמכרויות שלנו, ההרגלים שלנו מטשטשים את המציאות, מגנים עלינו, וכל זאת - הגנה סתמית. לשווא.

HFT

New member
והימים שלך הם סרט מצוייר דהוי

כל כך רצית לחיות בסרט צרפתי

למעלה