המשפט הלא שבועי

Sigal H

New member
המשפט הלא שבועי

אתמול שוחחתי עם מישהי, פיברואית וותיקה עם ניסיון של שנים, על פעילות גופנית ובאיזו מידה נכון להקשיב לגוף. היא אמרה משהו שנשאר איתי עד עכשיו, נתנה לתחושה הזו מילים: שיפור לא יבוא מכאב, רק מסבלנות.
כלומר, בלי כסאח. אם זה כואב - זה כנראה לא התרגיל המתאים לעכשיו ולא יביא שיפור בטווח הארוך. עבודה עדינה עקבית עדיפה.

עד כאן פינת ה"נזכרתי במשהו". קצרה למדי. אתן מוזמנות לנצל"ש את השרשור כאוות נפשכן.
חופן חיוכים

Outopia

New member
זה די מוזר..

אבל בעבר לחצו עלי לעשות ספורט בטענה שזה ישפר את הכאבים, ובנוסף הייתי צריכה להוריד ממני קצת עודפי שומן. ניסיתי לעשות פעילות אירובית ובכל פעם שעשיתי אותה הייתי מגיעה הביתה, בוכה יומיים על כאבים היסטריים וחוזרים לשגרה. זה די מנע ממני להמשיך.
&nbsp
מתיחות לעומת זאת כמו פילאטיס או המון עבודה על שרירים (כפיפות בטן, סקווטים) רק גרמו לגוף שלי להתפס, אבל שום כאב פיברואי רגיל.
לפני כמה ימים התחלתי באתגר שכולו תרגילי מתיחות. בינתיים אני תפוסה ברמה שאני בקושי הולכת, אבל שום כאב פיברואי (חוץ מאתמול, כשלקחתי יום הפסקה), אז אני חוזרת לאתגר הזה ונראה מה יהיה בעוד חודש :)

כמה אני מסכימה עם המשפט הזה

אני תמיד אומרת שאני רוצה כפתור שאוכל ללחוץ עליו ולעבור קדימה, לשלב בו הכל התייצב ואני במצב טוב יותר.
לאחרונה הבנתי שהדרך הזאת בזמן הסבלנות, גם היא חשובה, כי היא תלמד אותי איך להימנע מלגרום לעצמי כאבים שוב.
אז כן, זה קשה ומתיש, אבל הסבלנות וההתמדה יסייעו לנו יותר מעבודה מאסיבית שרק תחמיר.

למעלה