המשפחה שלי

Mאיה

New member
המשפחה שלי

המשפחה שלי היא לאו דווקא אנשים שאני קשורה אליהם ביולוגית. המשפחה שלי היא גם לאו דווקא אנשים מוחשיים. המשפחה שלי היא קודם כל אני! אני יוצרת את המשפחה שלי. אני חיה את המשפחה שלי. המשפחה שלי בנויה מכל כך הרבה מרכיבים. כל כך הרבה!! המשפחה שלי היא האנשים שהביאו אותי לעולם. האנשים שהכרתי במהלך חיי. האנשים שמלווים אותי יום יום, האנשים שמלווים אותי מרחוק. כולם הם המשפחה שלי, והבית שלה הוא בתוך תוכי...בחדרי הלב שלי. המשפחה שלי היא ביסודה בנויה מהרגשות שלי, המחשבות שלי, הרצונות שלי, השאיפות שלי. היא בנויה ממני- קודם כל!!...רק אחר כך נכנסים לקטגוריה הזאת אנשים בשר ודם...אפילו שאנשים בשר ודם הביאוני לעולם לפני שחשתי ברגשות. האני שבי בוחר את מי להכניס לליבו. הוא בוחר מי אלו האנשים שעימם הוא יתחבר. במהלך חיי אני פוגשת אנשים רבים. ברגע זה האנשים שהביאוני לעולם לא בהכרח נמצאים במעלה הקטגוריה שנקראת המשפחה שלי. סדרי עדיפויות שנבנים מיחס מסויים. סדרי עדיפויות בליבי. הלב שלי הוא הבית, אפילו חדרים יש בו. והבחירה שלי היא למי לפתוח את הדלת. הבחירה היא שלנו את מי להכניס לליבנו...מי ימויין וישתייך למשפחה שלי. כל הזמן אומרים שעם משפחה והורים בפרט נולדים, לא מחליפים!...אז אולי את שמם נושאים ( גם את זה היום ניתן לשנות), אבל המשפחה האמיתית בעיניי הם האנשים שהכנסת לחדרי הלב שלך, האנשים שמתרוצצים לך שם "בבית" הקטן, הפנימי והאישי שבנית. המשפחה שלי...יש עוד מקום לצירוף חברים, ניתן למלא טופס הרשמה, פרטים אישיים מלאים- הווה אומר, כוונות טובות, ראיון אישי...קורטוב של אהבה ואתם בפנים!! המשפחה שלי- אני בוחרת מי? מה? מתי? כמה... לא נפלא?! Mאיה.

גיל גיל

New member
מאיוש...

אפשר להציע לך משפחתיות? קראתי את מה שכתבת, ואני רוצה להגיד לך שמה שאת כותבת זה הדבר הכי אופטימי ומקסים שקראתי! (ובצירוף עם עוד הודעות שלך מהיום זה נהיה אפילו יותר טוב...) את נפלאה, מקסימה ואני גאה להיות חלק מהמשפחה שלך! גיל עמית לבית Mאיה...

למעלה