המשפחה שלו

המשפחה שלו ../images/Emo31.gif

חשבתי לעזוב את בעלי כי המשפחה שלו נוראית מהמון בחינות וכולם אומרים לי שהתחתנתי איתו לא עם המשפחה שלו - המשפט המוכר אבל המשפחה שלו ממש נוראית לדוגמא: אבא שלו מחליף נשים ובין לבין גם בוגד בהן, זאת אומרת שנתיים גר עם אחת ובנתים בוגד בה עם אחרת ואז עובר לגור עם האחרת וחוזר חלילה וכל זה כאשר כל אחיו ואחיותיו של בעלי מכירים את שתי הנשים ויודעים על הבגידה ככה כבר עשה בכל חייו, עבר מאישה לאישה ותמיד היתה תקופת חפיפה ארוכה בה חי עם שתיהן בבתים נפרדים האחים והאחיות של בעלי גם לא נחמדים אלי וכמה שאני נחמדה אליהם ומביאה מתנות בימי ההולדת ובחגים אז הם בחים לא חושבים לתת גם ניסיתי להיות נחמדה וחברותית ובסוף התיאשתי והפסקתי לבוא לבקרם עכשיו בעלי אומר שהוא רוצה ללכת לטיפול זוגי כי אינו רוצה להיפרד האח הגדול שלו היה נשוי לחברתי והתגרש ממנה וכבר התחתן עם מישהיא אחרת ילד ילדים איתה , התגרש ממנה וחזר לגור איתה האח הצעיר הוא מובטל שנרא קרימינל לגמריי, לחתונה שלנו הוא הגיע שיכור וקילל אותנו בזמן החופה חבר טוב של האח מנסה תמיד לקלקל לי ולבעלי ומתערב לנו וממריד את בעלי נגדי לא נראה לכם כמו מערכה אבודה? משהוא שעדיף לקום ולברוח למרות האהבה? בעלי לפחות פעמים בשבוע מבקר את אביו ואת אחיוואת אימו אני הפסקתי לבוא, אחרי שנתיים ביחד פשוט נמאס לי ומגעיל אותי לשקר ולהיות נחמדה להם, (לשקר להם, לא לבעלי) בעלי בעצמו לא מביא להם מתנות , כמו שהם לא מביאים לנו

adam33

New member
חתולים

מאחר ואת אוהבת חתולים יותר קל להסביר את זה החתול מטבעו אוהב להתחכך עם חתולים אחרים אבל ברגע שזה קשור לבת זוג הוא לא בוחל בשום אמצעי מצד שני החתולה לא תסכים ללכת עם כל אחד והיא תפתח רק למי שיעניין אותה.. וכך את.. זה שיש ל משפחה גועלית זה משהו ששייך לזמן מסויים של החיים בסופו של דבר הוא מבין שיש לו אותך ואת הילדים שלכם ולכן הוא מחוייב להם יותר מאשר למשפחתו אכן את צודקת בכך שאת לא צבועה אבל השאלה היא האם את נוהגת נכון? לפי דעתי עם הזמן הכל יתמתן ולכן תזרמי ולו מתוך צביעות בכדי לא להרוס את מה שחשוב לילדכם זו המשפחה כולנו מעמידים פנים במצב זה או אחר ובטוחני שגם את יכולה וגם לחצי שעה של ביקור בעלך אדם יקר בכך שהוא מכיר בחולשות שלו אך כל כך לא רוצה שהכל יתדרדר לאור מה שעובר על משפחתו ולכן הוא מושיט יד מעל למיים וזועק לך לעזרה קחי את ידו ולכו לייעוץ דברים משתנים בחיים בין בני זוג לגבי המשפחה זה כבר סיפור אחר..

למזלנו עוד לא עשינו ילדים

אני שמחתי שהציע טיפול - אימי היא בעצמה יועצת וכשהיא למדה אז קראתי איתה את הספרים של הנדריקס שהם מעולים אני בת 37.5 ואין לי הרבה זמן לבזבז כי אני רוצה ילדים אבל לא שיהיו שיכים למשפחה כמו זאת שיש לו כשאנחנו הינו הולכים אליהם והיו מגיעים לשם שאר הנכדים אז אמרתי לעצמי "רויטל - את זה את לא רוצה" כשהתחתנתי איתו אז אביו עוד גר עם החברה הקודמת אבל כבר חי גם עם החברה הנוכחית, לי הם לא סיפרו זאת ואני חשבתי שאביו היא איש משפחה נעים ונחמד שנה אחרי החתונה שלנו הוא עזב את הקודמת ועבר לגור עם השניה שצעירה ממנו באיזה 20 שנה ואינה גם מאותו דת שלו, זאת אומרת זה נראה שילוב תמוה מאוד ! מילא אם הם היו אנשים תרבותיים ומענינים שהיתי רואה שמצאו עניין רוחני / תרבותי כל שהוא אז היה טוב אבל השיחות אצלהם בביקורים הן כל כך רדודות והן בדרך כלל על קנית רכב חדש או על נושאים כאלו לא תרבותיים או רוחניים רק רכושניים וסינטטים ממש לא המשפחה שהיתי רוצה לחיות לצידה והגיסות שלי? אלוהים אדירים - בחתונה הן אפילו לא באו להגיד לי מזל טוב, כמובן גם לא בימי הולדת משהוא נוראי ! בפסח האחרון חגגנו אצלהם אז הבאתיאיתי ברכב מתנות לכולם אבל השארתיאותן ברכב כי אמרתילעצמי שגם אם הפעם הן לא תחשובנה להקדיש לגיסתן תשומת לב בדמות מתנה קטנטונת (ולא חסר להן כסף) אז אני , הפעם, את המתנות משאירה ברכב וזה מה שהיה המתנות חזרו איתי הביתה וחולקו לחברות הטובות שלי שמאוד התרגשו לקבל מתנה לחג

חסרה לי אנפורמציה

השאלה שנשאלת היא: מה המצב בינך לבין בעלך. לדעתי, בזה את צריכה להתמקד, אני אשמח אם תרחיבי

כנראה שיש אהבה וחברות אמיתיים

ולכן לא נוותר על זה שבועיים אחרי שהכרנו הוא הציע לי נישואין וזו הייתה פעם ראשונה שלא חששתי ממחויבות עם מישהוא הוא משהוא מיוחד הכרנו לפני שנתיים וחצי ונשואים שנתיים זאת אומרת התחתנו כמה חודשים אחרי שהכרנו הכי נחמד שכשהוא היה בן 11 (ואני היתי בת 18) אז אחיו הגדול התחתן עם בת כיתה שלי ואני הגעתי לחתונה עם מצלמה וצילמתי את בעלי לעתיד - 18 שנה לפני שהכרנו מגניב, נכון? אני שומרת על התמונה עד היום

seeyou

New member
אם תלכו לטיפול זוגיות...../images/Emo12.gif

האב יפסיק לבגוד בנשים או הגיס שלך יפסיק לעשות ילדים עם אחרות? מצד אחד זה נכון-את בחרת בו-בבעלך-ולא ביתר בני משפחתו... מצד שני,אפשר לבחור חברים,שכנים...אבל לא משפחה... יש בעיה שמציקה לי... אם האב,פרפר גדול גיסך קטן יותר מה קורה עם בעלך? מתנות או חוסר מתנות זה ילדותי -זאת לא סיבה להתגרש.. מה קורה בינך לבין בעלך ביתר השעות של השנה... האם את מרגישה שהוא ממלא לפחות חלק מהציפיות שלך כאישה?

2004tom

New member
מערכת אבודה

אין ספק שזו מערכת אבודה ושאף אחד לא יבלבל אותך, כן התחתנת איתו ועם המשפחה שלו זו חבילה שלא ניתן לפרק. או לתקן.

adida5

New member
את מתמקדת יתר על המידה באנשים

אחרים במקום לדאוג לזוגיות שלך ושל בן זוגך ובמקום לטפח את שניכם את דואגת.."יביאו לי מתנה או לא?"" רויטל כגודל הציפייה גודל האכזבה ואת מצפה שינהגו בך כשם שאת נוהגת באחרים...<מכירה את זה מקרוב>.. עזבי אותך ממשפחה על הפנים...הבחור טוב אלייך??? זה העיקר!

התנתקות....

אם בעליך מוכן שכף רגלם של בני משפחתו לא תידרוך בביתכם, ושאת לא תבואי לביתם , אז הכל בסדר ופשוט תחיי עם זה כאילו בעלך יתום ללא משפחה. אם הוא לא מוכן לשתף פעולה אז יש לך סיבה טובה לריב איתו או אפילו להתגרש, אין שום סיבה בעולם שאת תיסבלי מהמשפחה שלו ללא סיבה.

תודה על התגובות המענינות

אני אקרא אותן אפילו שוב וזה מוסיף שחלקן מנוגדות אחת לשניה

רונתי

New member
רויטל יקרה

אני מזמינה אותך לפורום "קשרי משפחה" שם תתודעי לבנות עם בעיות דומות לשלך- כאלה שלא בקשר עם משפחת הבעל (וזה בדרך כלל גורם לחיכוכים בין בני הזוג מתישהוא) וכאלה שסובלות קשות מהמשפחה של הצד השני. עצתי לך- תתרחקו מהמשפחה שלו, אם אפשר לעבור לעיר אחרת, להיפגש איתם רק במינימום ההכרחי ואז להיות נחמדה ואדיבה ולא להתייחס יותר מידי למי מביא מה, תני אם את מרגישה שזה נכון, בעיקר לילדים, תסיימי את הביקור ותמחקי אותם עד לביקור הבא. שאלת השאלות היא איך היחסים בינך לבין בעלך, ראיתי שכתבת שיש חברות טובה ואהבה גדולה אז הכל בסדר.נסי לתמרן אותו להתרחק פיזית מאזור מגוריהם.

רונתי תודה

כבר אכנס לפורום קשרי משפחה להתרשם מאחיות לצרה ואכן חשבנו לרכוש מגרש לבנית בית באזור שהוא מרחיק אותנו קצת מ.. אני אדם מאוד מעשי ומקציבה לעצמי זמן קצר לפתירת הבעיות ולא אמשיך עם התלבטויות יותר מדי תודה שוב

למעלה