המשמרות לילה האלו.....

izikshalom

New member
המשמרות לילה האלו.....

משעממות כל כך,אני מרגיש פשוט "עובש" למה לעבוד בלילה בקור ההולנדי שאפשר לישון עם האישה במיטה הרכה, או שיפסיקו את הקור או שאני עובר למשמרות יום סופית!!

Fair game

New member
../images/Emo140.gif

קח קצת
מ
לחימום האווירה

izikshalom

New member
לא באתי לנוח באמסטרדם

כי דווקא פה אני צריך לעבוד קשה יותר מבארץ כדי להשיג את מה שאני רוצה וכפי שכל חבר בפורום המשובח הזה יודע, שיודעים לדבר הולנדית הכל יותר פשוט אפילו לקנות צבע לבית לוקח כפול מהזמן חפשתי טמבור לא היה להם
אבל משמרות לילה זה אשכרה להעביד,מי לעזאזל רוצה לעבוד בלילה האמסטרדמי?

מלפפiן

New member
יש לי מילה אחת בשבילך - SIGMA

זה הצבע הכי טוב שיש, בו משתמשים כל הצבעים המקצועיים. אמנם זה יקר משמעותית יותר מכל צבע אחר, אבל לא מריחה אחת וזה מספיק, לא צריך מליון שכבות כדי לקבל קיר יפה בצבע אחיד. וחוצמזה מה אתה בכלל עושה פה בלילות?

izikshalom

New member
חברה שלי סידרה לי....

עבודה בצוות טכני של כנסייה (שאני לא יפרט את שמה) זה יותר אולם ארועים והצגות מאשר כנסייה, כי האמסטרדמים לא קמים לשחרית בבוקר ולא באים לשיר ביום ראשון, אולי אנחנו היהודים נמלא את תפקידם ונמלא את כל הכנסיות בעיר, אני צבעתי בצבע של HISTOR אחלה צבע שנידבק לקיר כמו ג'חנון בסיר בלי פיתה מתחת, עשה את העבודה ואפילו צירפתי תמונה להוכחה, אין כמו לשפץ לבד גם אם לא יודעים הכל אפשר ללמוד!!

מלפפiן

New member
וואי איזה יופי, סחטיין על הרעיון של המנורות

איקאה על הקיר, יצא ממש יפה, גם לנו יש מנורה כזו (אחת). ובקשר ללשפץ לבד- אני רואה שלמדת משהו מההולנדים

למעלה