המשמידה.

notorious KIM

New member
המשמידה.

לפני כחודש וחצי אימצתי אמסטפית מעורבת והיום היא בת 3 חודשים. כשהבאתי אותה אותה היא הייתה קטנטנה וחסרת אונים והיה מקובל וברור לכולם שאת הצרכים שלה היא תעשה בבית עד שתהיה מספיק גדולה כדי לצאת מהבית ועל המיטות והספות היא כמובן לא הצליחה לעלות. אחרי חודש וחצי היא הכפילה את עצמה פי 3 ועדיין עושה את הצרכים בבית, בכל מקום! ועכשיו היא עולה בקלות על כל הספות, המיטות השולחנות וגם על פינת האוכל. היא משמידה כל מה שנקלע לדרכה. היא אוכלת את הכריות,את הספות, את הכיסאות, את כל החוטים המצופים בפלסטיק, כבלים של מחשב וטלפון ומבלגנת את כל הפחים בחדרים. בקיצור היא פרועה ואגרסיבית מאוד ועושה המון בלאגן.. ברור לכולנו שהיא גורה עם המון אנרגיות אבל היא ההתנהגות שלה היא לא התנהגות גורית רגילה. היא פרועה בצורה מטרידה וכל אנשי הבית ללוחצים עליי למסור אותה, ההתנהגות שלה בלתי נסבלת והיא הפכה למטרד. היא מקבלת המון תשומת לב ממני, אני דואגת לתזונה שלה, מחליפה לה צעצוע כל יומיים שלא תשתעמם (למרות שהיא תמיד מעדיפה ללעוס כיסא או טלפון) מוציאה אותה לטיולים ארוכים 3-4 פעמים ביום (והיא בחודש וחצי עשתה רק פעם אחת צרכים בחוץ, ניסיתי הכל - חיזוקים חיוביים, הורדתי עיתון שהיא עשתה עליו פיפי והסברתי לה שזה המקום ועוד כל מיני שיטות מוזרות) אני פשוט אובדת עצות. הבית והחדר שלי במיוחד הפך לבית שימוש המצב בלתי נסבל! לצערי אילוף אני לא יכולה להרשות לעצמי ואת הכלבה אני לא מסוגלת למסור, היא מאוד נקשרה אליי וכמובן שאני אליה ואני לא סומכת על אף אחד שידאג לה. כל רעיון או הצעה יתקבלו בברכה..

be_roo

New member
בעיה

אם יש לך נסיון את יכולה להכנס לאתרים שעוסקים באילוף ולעבוד איתה בעצמך, מדובר בחינוך בסיסי למשמעת שכל גור חייב לעבור. אם זה לא יעזור (קצת קשה לעבוד עם בע"ח לפי הוראות מספר), הצעד הבא הוא לפנות לאיש מקצוע שת טוענת שאין לך אפשרות. אבל נעבור את הגשר הזה כשנגיע אליו.

למעלה