המשכון יפה מאוד

Bohemian kid

New member
כן זה די ברור שפיית´ ירתה

בו... אבל אמרו שהיא הרגה מישהו - זה אומר שהיא ירתה במישהו וראתה אותו מת.. איך הקטע עם זה שנדרס שבוע שעכבר מה זה שעשע אותי
היה פרק טוב, אבל הקודם היה קצת יותר....

BoSco

New member
באמת היה מצחיק ו...

אם אתה זוכר את הפרק הקודם פיית רצה אחרי בוס היה מישהו מולה והיא הורידה אותו או שלא!!! עכשיו אני נזכר פיית ירתה בו בוודאות!!! פיית רצה אחרי בוס פיית מחפה על בוס מקדימה רוס מחפה עליו מאחורה שניהם יורים רוס פוגע בגנגסטר ומוריד אותו והכדור של פיית המשיך בדיוק לראש של רוס כי הוא הוציא רק את הראש... תעלומה ניפתרה זאת פיית בוודאות!

Elicoz17

New member
אל תגידו שהפרק הקודם היה יותר טוב

זהו פרק אחד שחולק ל-2. אם תיראי את שתי הפרקים ביחד דבוקים בלי ה-theme של הפרק השני אז את תגידי איזה פרק פצצות.. כי זהו ההמשך תחשבי אל זה כפרק אחד.

Elicoz17

New member
איך פיית!??!?@!@#

אני לא מאמין שזאת פיית תשלחו לי את חלק א´! אני חייב לראות, לא מאמין שזאת היא! ואם כן היא אז הם היו לוקחים ממנה את האקדח והbadge ומושעים אותה על מה אתם מדברים.. היא הרגה מישהו כוונה אחד מהגנגסטרים! וואי ווואי אני חייב את חלק א´! בוסקו שלח לי בדואר קלטת!! :p

טוף...../images/Emo12.gif

איזה פרק טוב! איזו עונה מצוינת! איזה שיר יפה היה בסוף! למה משמרת לא הייתה מועמדת לאמי??? (או שכן? טוב, לא על דברים חשובים) איזה משחק טוב! כל הכבוד לג´ייסון (תמיד), למולי, לקובי, לאמי, לסקיפ ולשוטר ש"השקה את הצמחים". בקשר לפרק עצמו וואו אחד ענק! לא יכולתי אפילו למצמץ, התסריטאים של משמרת גאונים! לפרק, לסדרה ולשחקנים מגיעים המון סימני קריאה! ורק בוסקו לא יודע לעשות עיסוי-לב כמו שצריך, צריך ללחוץ לא ללטף!

למעלה