המשך...

ZIV E

New member
המשך...

האים יש המשך לספרים כבשן הנשמה ולאחים לנשק? כי לפי סדר הקריאה הספר הבא הוא דרקונים של דמדומי סתו,אבל יש חלל גדול בין סוף אחים לנשק לבין תחילתו של דרקונים של דימדומי סתו? תודה מראש

מרגרט וויס מתכננת לכתוב ספר נוסף

בטרילוגיית רייסטלין, אך פרויקט זה נדחה מכייון שעומדים לה על הפרק פרויקטים דחופים יותר (כגון כתיבת הטרילוגיה על מינה).

python 4

New member
הא?../images/Emo12.gif

1. דרקונים של דמדומי סתו לא בא אחרי האחים לנשק מבחינת סדר הקריאה, הוא בא לפניו והוא למעשה בא ראשון. 2. אין חלל גדול בין האחים לנשק לדרקונים של דמדומי סתו (יש עוד ספר, השלישי בסדרת preludes, שמתרחש בתקופה זו אאל"ט) 3. אין חלק שלישי לרשומות רייסטלין, ועד כמה שאני יודע זו מעולם לא היתה אמורה להיות טרילוגיה.

נצלו"ש...

תגידו, מיצוב הוציאו את דשל"ק? או שרק אופוס הוציאו אותו? (השאלה הזאת מופנת מעיקר לפיטון שבטח יודע הכי טוב בקטעים האלה בפורום...

python 4

New member
לא!

דשל"ק יצא לראשונה בארץ בהוצאת אופוס. מה גם שנדמה לי שמיצוב פשטה את הרגל לפני שדשל"ק יצא ב- 96.

עוד ניצלו"ש... ועוד שאלה...

יש סיכוי ל-
קטן לדל"ק... תגידו, זה רק אני או שהאבן האפורה היא חיקוי זול של הטבעת (משרה"ט)? כאילו, יש את כל הקטע שהיא משתלטת על אנשים, ואיך שהיא עברה מיד ליד, והדייג "רפה השכל", הוא בדיוק גולום...

Uzumaki Naruto

New member
גם אני חשבתי ככה!

וד"א, מזה דלק??? מזה, סולר 95? אולי גולד דיזל?? ילד ילד, נכנסת מהצד הלא נכון, המכסה שלך צד שני, אהבל. מזה דלק?? זה דשל"ק, וזה היחיד שאני מסכים לקבל!

למעלה