המשך

tushi333

New member
המשך

אגב, אני גם לא זורמת ומשוחרת, אין לי חיים של בת עשרה רגילה, הקצב שלי כנראה נורא איטי, וכל כך הרבה זמן הייתי כנראה תחת שריון ועכשיו זה פוגע בי. הלוואי שהייתי יכולה לותר על תקופת גיל ההתבגרות הזאת. עכשיו כשאני חושבת על זה, גם באירועים של החבורה שלי, במופע רוק או משהו אני לא משוחררת, ואני לא שם איתם. וגם אם מישהו יתקשר אלי, וזה מה שאני באמת רוצה אני מסוגלת לשתוק בטלפון. זה אפילו לא ביישנות, אולי אני פשוט כזאת משעממת? כי דווקא בהתחלה יכולה להיות שיחה נחמדה ואחרי זה שתיקות ואין לי מה לספר יותר, על מה לדבר.

kakon2

New member
שלום לך

אם את רוצה ליצור קשרים עם אנשים, אז אין לך בעיה בגישה. את מאוד צעירה והרבה דברים ישתנו, אני מבטיח לך! את בכלל לא משעממת, אם את שותקת ומרגישה שאין לך מה להגיד אז זה רק בגלל שאת לא מרגישה בטוחה מספיק להגיד מה שבראש לך, וכשתתנסי יותר במצבים כאלה אז גם זה יבוא לך הרבה יותר בקלות, כמו שיש לך חברות עכשיו שאיתם את יכולה לדבר חופשי, כך גם עם בנים את תוכלי לדבר חופשי עם הזמן, רק צריך סבלנות ולהעז קצת יותר, את יכולה גם לנסות למצוא תחביבים (או עבודה שמכריחה ליצור קשר עם אנשים וכך יותר מתחברים)ודברים שאת אוהבת לעשות וכך תרגישי יותר "חיה". לפי מה שקראתי רואים שאת נחמדה עם אופי טוב אז תאמיני יותר בעצמך! כי אין אף אחד שהוא יותר טוב ממך או יותר מעניין ממך. מקוה שקצת עזרתי בהצלחה!

nutmeg

New member
../images/Emo124.gif tushi

למה את לא משרשרת את הודעותייך אחת לשנייה? את הולכת ומתפזרת בפורום וקשה לענות לך

למעלה