המשך...

המשך...

אל תקראו את זה לפני שאתם קוראים את ההודעה האחרונה שלי, אחרת זה לא בעל השפעה נכונה... התנשקנו בחושניות ולקחנו את הזמן שלנו, ואז התחלתי לחשוב מה אם אדם ושי יפסיקו אותנו באמצע, הרי כבר עבר ה-מון זמן, אני ממש לא מיהרתי. אז התחלתי להפשיט אותה, והיא חייכה אלי ואמרה ``אתם הבנים תמיד מחפשים את הצעד הבא..``. כשהיא היתה כבר בלי חלק עליון היא התחילה להפשיט אותי, וכשהיינו כבר לגמרי בבגדי ינקות, פשוט המשכנו להתנשק ככה ולהתחבק על המיטה. את יתר הפרטים אני אחסוך מכם, אני רק אסיים את ההודעה הזאת כהכנה להודעה הבאה המסכמת, אם תרשו לי. לפני שהכל התחיל, לקראת סוף הראיון (ואחרי שנגמרה הקלטת במצלמה, לרוע המזל), חזרנו לדבר על אדם והיא. היא הסבירה לי שהיא התנשקה עם אדם, אבל כלום חוץ מזה לא קרה ביניהם. היא בנוסף הסבירה לי שככל שהיא הכירה את אדם יותר, ככה התגברו אצלה הרגשות כלפי. אבל הכי חשוב, והדבר הכי אירוני לבסוף היה זה: אדם גרם לה לעשות דברים טיפשיים. היא אמרה שכשהיא איתו היא עושה דברים בלי לחשוב בהיגיון, ואח``כ היא מתחרטת עליהם. אהבתי אותה אז. כי היא בדיוק כמוני, גם כשאני מסתובב עם אדם הוא מנסה לגרום לי לעשות דברים שבד``כ לא הייתי עושה. אך ברוב המקרים אני יכול לסרב, למרות שזה קשה. זה אחד מהדברים שלא מובנים האלה בחיים, איך יש לו השפעה אליך. לקראת הסוף כשכבר היינו ביחד אני והיא, אדם ושי חזרו. אמרתי להם לחכות קצת בחוץ, והם חיכו עד שסיימנו ואז נכנסו והלכו לישון. חכו בסבלנות, הערב רק התחיל... דוד.

הצעה (קורט: לא ציווי, הצעה)

למה שלא תרשום את הכל בשירשור הודעות אחד?

נעל

New member
הנוער של היום...

אמנם אומרים עליו שאין לו סבלנות ושהוא תמיד ממהר [<--מנלטארמה, בת`רד הזה לפחות], אבל עוד יותר אומרים עליו שהוא נוער של טלויזיה [<--מיכל, בת`רד הזה לפחות], ודוד יודע לנצל את זה, או לחיות את זה, או משהו כזה (...). הוא אפילו עושה טו בי קונטיניוד, וכולם קונים כרטיס מראש לפעם הבאה. זו לא הפעם הראשונה שהוא מריץ פרוייקטים בפורום. אגב, מה שלום התסריטים? האמת שאלמלא היה הספק שזה אולי באמת סיפור אמיתי לגמרי, ולא רק משהו שחלם עליו דוד בטיסה (;-)), זה היה מאבד מיד מהאפקט, אבל סה``כ - זו סדרת טלויזיה, כמו בברלי הילס או משהו דומה. לרשום הכל בנגלה אחת יהרוס את הצפייה בתוכנית. נעל, שרק רצתה להגיד שהיא קוראת את כל ההודעות האלה למרות שבזמן האחרון היא לא מגיבה (אם מישהו יודע מה הבעיה בחיבורים ומכיר טריק שמסדר את זה, נעל תשמח לשמוע) ;-)

בלה בלה

New member
אז אולי..

אחרי שתסיים את כל ההודעות, תפרסם אחת שמכילה את כל ``הפרקים`` של הסיפור. ככה זה לא יהרוס את המתח, לא? מה אכפת לך לקבל כרטיסים לבית ציוני אמריקה? בלה בלה (-:

5000

New member
מצוץ מן האצבע

מצוץ מן האצבע

כן כן שם בין השורות אפשר לראות שסיפור פשוט , עד עכשיו כולם עוד נותנים תגובות מאופקות , אבל אני לא מתבייש להגיד שזה לא מתאים גם כסיפור דימיוני, פשוט סיפור לא טוב.

חכה שניה תן לי להמציא משהו יותר טוב...

תראה, נעל בעצמה אמרה שחלק מהקסם הוא הספק. אני ידעתי שהסיפור הזה יעורר ספק, אחרת למה לי למשוך אותו ככה בלי גבול ולתת לכם להזיל ריר? אני יודע את הסוף, והסוף הוא ממש לא טוב. אז בבקשה ממך תמשיך להטיל במה שאני אומר ספק, אתה עוזר לי נורא. אם אתה רוצה לדעת - כן, יש לי דרך טובה מאד להוכיח לך ולכל חברי הפורום שאני דובר אמת. תמונה אחת שאני אשלח לפה יכולה להיות שווה אלף מילים. אלא שאני לא אשלח אותה, וזה די ברור למה... ועכשיו אחי תן לי להמשיך, סוף סוף אני בהודעה המסכמת... דוד.

Ey@L

New member
פששש....גדול

הבנתי שזה סיפור אמיתי? so לפחות נהנית מכל העניין לפחות לפי זה... בכל מקרה, סיפור מעניין, ואני בתור אחד שלא אוהב כל כך לקרוא טקסטים ארוכים קראתי הכל!!! סתם, אולי תכתוב מכל זה איזה רומן רב מכר! ואני נגד הודעות ארוכות כמו לא יודע מה, אז טוב שחילקת, וגם, זה יצר קצת מתח כמו שכבר ציינו.

למעלה