המשך..

NeoFreeDom

New member
המשך..

לכל מי שבעד החופש והחירות ומי שמעוניין בהמשך תרבות ההאקרים.צרוקש

לינק

New member
אתה בטח שאתה האקר ?

אפילו לשרשר ולרשום כתובת נכונה לא הצלחת אם אתה באמת האקר אתה מוזמן להפיל את האתר outwar שכבר יצא לכולם מכל החורים ואז גם תזכה בתהילת עולם

mop666

New member
יש לי רעיון

לינק בוא נעשה טרייד אני אביא לך את האייפי של האתר המציק ואתה תגיד לי איך מסירים את התוכנה המציקה המעצבנת הזאת שנקראת ווינדוס מסנג'ר אז ככה האייפי הוא......65.61.153.217 אם אני לא טועה אתה צריך עוד כמה חברים ובאותו זמן להיכנס על האיפי זה אמור להפיל אתר אם אני לא טועה אגב אחי אני רואה השקעת באתר שלך בנענע זה לא כזה רציני שזה כל כך מפריע זה נראה כאילו אתה נפגעת מהם קשות אגב לניאו פרידום או משהוא כזה לא רשמת את הקישור נכון תרשום שוב

לינק

New member
מופ ! מה המצב ?

תאמין לי שאם הייתי יודע איך להפיל אותם כבר מזמן הייתי עושה את זה... ספאם בכלליות מעצבן אותי ואני מבין שיש טייקונים שמרוויחים טוב על משלוח של דואר זבל (במקום ללכת לכלא הם מרוויחים מליונים בשנה) אבל שחצי מהגולשים פה יתחילו לזבל ממש מרתיח אותי ועוד יותר מעצבן שתפוז לא עשו כלום כדי למנוע את זה (אבל נאמר לי שמחר יסדרו את הפילטר שכבר היה אמור להיות). אבל כל זה לא מעניין אותך, נכון ? האאוטוור שלך זה המסנג'ר ובזה אני יכול לעזור לך. יש שורת קוד שאמורים להריץ ב"הפעל" וזה נעלם.
RunDll32 advpack.dll,LaunchINFSection %windir%\inf\msmsgs.inf,BLC.Remove​
וחוץ מזה נראה שיש כאן בפורום בעיה עם קישורים של כתובות ...

mop666

New member
יווווווווו תודה לינק........

אין לך מושג איזה כיף לי עכשיו שאין את המסנג'ר המעצבן הזה בקשר לאתר ..... אז פשוט תצטרך כמה חבר'ה שתתארגנו לעשות את זה באותו רגע ......זה לפי מה שהבנתי אמממממ תראה יש הרבה חומר באינטרנט שמסביר איך לעשות את זה וגם לא כל אתר קל להפיל אני אבדוק מה אפשר לעשות עם זה (אגב כן גם אותי זה מעצבן פעם אחת קראתי משהו שעות עד שהגעתי לפואנטה.....חחחחחחח)

למעלה