המשך

שקטיה

New member
המשך

הייתי כאן - http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewMsg.aspx?forumId=82&messageId=171378750

נפגשנו 3 ימים מתוך שבע...ועשינו קרוב ל6-7 פעמים...הוא אמר שזה הקצב שהוא לא יכוללהמשיך....ושאני צריכה לבחור אם יתאים לי 2-3 בשבוע...אמרתי שכן. אז הוא אמר שאין מצב כי אני רוצה כל יום ושעלי להחליט כי אמרתי לו מקודם שאם אישה לא מסופקת היא תחפש במקום אחר. הוא מאוד חשוב לי ואני אוהבת אותו...ביקשתי שננסה להגיע לפשרה. הוא לא מוכן לשפרה - בטענה כי עלי להחליט אם אני מוכנה לזה. ובכלל לו לא ברור למה אנחנו מתווכחים על זה. זה לא נראה לא במקום כי בזוגיות יש דברים יותר חשובים.אני שוב בדילמה - להפרד ממישהו שכל כך יקר לי בגלל תדירות המין - נראה לי כל כך שיטחי...רק המחשבה על זה גורמת לי לעצב כל כך גדול

V i n a

New member
אני לא מבינה מה את רוצה ממנו.

את בסוף שנות השלושים שלך, בחרת להיכנס למערכת יחסים עם גבר שרוב הזמן עסוק בלימודים ועבודה,
בנוסף הוא לא בדיוק ילד (מניחה שהוא בסביבות גילך או מבוגר יותר) - ולא פחות חשוב - גבר שמעולם לא חווה מערכות יחסים בעבר,
ונשמע שאת רואה בו בובה מתנפחת שאמורה לענג אותך מינימום 3 פעמים ביום ותו לא..

תפסת את הגבר הלא נכון לתפקיד הלא נכון.
יש לך יצר מיני מפותח וזה טוב, אבל האם ביררת שגם היצר שלו מפותח באותה המידה?
למה הוא לא חווה מערכות יחסים עד כה? הרי צריכה להיות סיבה לכך שגבר בסביבות גיל הארבעים מעולם לא היה בזוגיות.
יכול להיות שסתם לא התחשק לו עד היום (
) ויכול להיות שיש אישיוז עמוקים יותר הקשורים בבעיות אינטימיות\ריגשיות\חברתיות\פיזיולוגיות וכ'ו
שמשליכות גם על היכולת או החשק שלו לסקס.. אולי גם העייפות מעבודה\לימודים משחקת אצלו תפקיד, ואולי הוא פשוט לא נועד להיות שפן זיונים מסביב לשעון.

בכל אופן - את מתראה אתו רק פעם-פעמיים בשבוע, ואני תוהה כיצד נראית מערכת היחסים שלכם מעבר לכך שהוא לא מצליח לזיין יותר מפעמיים ביום..
לא ציינת דבר מעבר לנושא הסקס והעינוגים בסלון, לכן אני פשוט אניח שהצורך בסקס אצלך הוא חזק יותר היום מהצורך בזוגיות.
הרי את גרושה יחסית טרייה, בחרת לך גבר שלא יודע זוגיות מהי ושיכול להקדיש לך בסה"כ יום או יומיים בשבוע.. אז מה עומד מאחורי זה?

שוב, זה פשוט הגבר הלא נכון לתפקיד הלא נכון.
תעשי חשבון נפש קטן עם עצמך, תשאלי את עצמך מה את באמת רוצה, ותבררי האם יכול להיות שאת מעמיסה על בן זוגך ציפיות שלא תואמות את מבנה אישיותו,
ציפיות שלא יצליח לעמוד בהן ואולי כדאי לשחרר אותו לדרכו ולהמשיך לחפש מישהו מתאים יותר לתפקיד.

בהצלחה.

סביר להניח שזה לא בדיוק המתכון

שקטיה

New member
יש הרבה צדק במילים שלך

עניין הוא שאני לבד - לא רוצה את זה בתדירות גבוהה. וכשאני איתו - המשכיה מאוד גדולה וקשה לי להתאפק ויש לי איתו חשק כל הזמן. יש לנו יחסים די טובים - ואני מאוד מכבדת אותו. בן אדם מקסים ואני לא רוצה להפסיד אותו

V i n a

New member
לא חידשת שום דבר.

אני עדיין מציעה לך לעשות בדק בית ולהחליט מה יותר חשוב לך.
גבר מקסים, או 3 פעמים סקס ביום..

אולי תבדקי עם עצמך באותה הזדמנות, אם הסקס הוא הכלי (היחידי?) שלך להבעת רגשות ואהבה.
יש המון אנשים שהכי קל להם לאהוב ולהיות נאהבים בעזרת סקס, ולפעמים זה יכול להפוך לבעיה לכל דבר.

una2

New member
מה רע לרצות

גם וגם. גם גבר מקסים וגם סקס טוב.ולא צריכה 3 פעמים ביום. כעסתי כי הוא מוכן להגיע לפשרה

V i n a

New member
אין שום רע.

אבל במקרה שלו את כנראה תצטרכי לבחור - כי זה לא הולך ביחד, למקרה שלא שמת לב.

שקטיה

New member
זה לא שטחי-אתקן את עצמי

הוא אמר שיש בינינו פער בחשק מיני.אני רוצה הרבה יותר והוא פחות. ולטענתו אין לזה פתרון. אז עלי לקבל את המצב כי זה לא ישתנה. בעיניו סקס הרבה פחות חשוב מאשר בעיני. מצד שני ככל שנמצאים ביחד תדירות יחסי מין יורדת ולסקס יש פחות חשיבות. אמרתי לו שאני רוצה להיות מסופקת איתו. נורא ביעס אותי שהוא לא אמר שננסה לגשר על פערים...

סטנגה Joe

New member
אין פה מה לגשר

את רוצה סקס 100 והוא רוצה 11.
יכול להיות שלפער הזה יש את סיבותיו הרציונליות אך כנראה שזה לא משהו שהולך להשתנות.
את צריכה לקבל החלטה האם את מוכנה לוותר על הסקס (בכמות/באיכות) ולהתפשר על ה - 11 ולקבל בתמורה אחלה איש (מה שזה לא אומר)
או
שאת אומרת לו יפה שלום ומחפשת לך גבר שידע ויוכל לספק אותך ולקוות שיהיו לו גם תכונות תרומיות.

אין פה בטחון.
אין כאן תעודת ביטוח.
יכול להיות שבכל מקרה תפסידי משהו ומצד שני יכול להיות שתמצאי מישהו שיענה על כל הקריטריונים.

מה את מחליטה?

נומלה

New member
כשאת אומרת לגשר - למה את מתכוונת?

איפה מגשרים בין 6-7 פעמים ל2-3 פעמים? את מוצאת זמן להרבה סקס ולו יש המון עיסוקים אחרים. מה שאת מבקשת בעצם זה שהוא יפסיק חלק מהדברים שהוא עושה כדי שיתפנה לו זמן וכוח. אולי גישור זה שתתחילי להוציא מרץ במקומות אחרים כך שגם לך יהיה פחות זמן וכוח?

seeyou

New member
איפה מגשרים בין 6-7 פעמים ל2-3 פעמים?

אילו הוא היה נהנה מזה אני מאמין שהיה מוצה זמן

הבעיה היא שמבחינתו זאת עבודה שחורה-לא כייפי

הוא חייב להיות שם דרוך על מנת לספק אותה-וזה לא פשוט עם אנשים מסוימים-לגן הזמן זה רק תרוץ

יוסי

נומלה

New member
מה לעשןת?

סקס זה דבר הדדי. ביחוד סקס עם החברה שלך כאשר אתה מבקש ממנה לא לספק את עצמה לבד. הייתי אומרת שהבקשה הזאת היא אם כל חטאת פה.

נומלה

New member
מה לעשןת?

סקס זה דבר הדדי. ביחוד סקס עם החברה שלך כאשר אתה מבקש ממנה לא לספק את עצמה לבד. הייתי אומרת שהבקשה הזאת היא אם כל חטאת פה.

למעלה