המשך

רייקי2

New member
המשך

יום אחד השכן התקשר אלי ואמר לי "מתעללים בדיירים שלך ואת לא עושה כלום? אז מה יכולתי לעשות! שלחתי מכתב למשטרה וספרתי על הסבל של הדירים שלי, כנראה שהם יעצו להם לעזוב, וטוב שכך, הם לא היו צריכים לסבול. הדירה נשארה נטושה. ואנחנו הלכנו לגור אצל אמא שלי, זה הכניס את הבן שלי למצוקה ואני רשמתי אותו לפנימיה בכיתה ט" דרך עלית הנוער,
הוא נשאר שם חודש ופעם בשבוע בא הביתה . אחרי חודש היה לו קשה לחזור ואני הלכתי לרווחה ומחלקת החינוך שיעזרו לי להחזיר אותו לשם. אבל לא נראה לי שהם רצו בכך, אז שלחתי מכתב לאותה שופטת כשבזמנו הרווחה רצתה להכניס אותו לפנימיה, בתגובה הענין הזה עבר לשופט אחר ואז הבת שנכנסה למצוקה קשה בגלל שהפכנו בעל כרחינו להומלסים, היא יצרה קשר כם גורמי הרווחה ואז במקום לעזור לי להחזיר את הבן לפנימיה שבה הוא דווקא התחיל להשתלב, הם החליטו שהבת שעוד לא מלאו לה 21 תהיה משפחה אומנת לאחיה בן ה16. אני ניסיתי להתנגד ובקשתי ערעור היה דיון חוזר והשופט שהיה "עצבני עלי" הכניס לחדר מאבטח כי ידע שאני אתפרע ואחרי ששוב קבע סופית שהבן יגור עם הבת "כי אני מסכנת את מצבו של הקטין" התגובה שלי היתה מחיאת כפים מרוב עצבים.
הבן נרשם לבי"ס שיש בו פנימיה אבל סרבו להכניס אותו לפנימה שם, בכיתה ט" למד והסתגל לכיתה.
בכיתה י" העבירו אותו לכיתה אחרת , אחרי שהתיסר במשך חודש, צרפו אליו חבר מהכיתה הקודמת. הוא אבד את המוטיבציה ללמוד והעביר את השנים בלי לימודים ובלי חברים .
בינתיים אני הצלחתי למכור את הדירה ועברתי לדירה הנוכחית.במקום זר. וזה המצב הבן בודד ללא חברים.

למעלה