המשך...

אופ1234

New member
המשך...

לפני מספר ימים שאלתי בפורום: רציתי לשאול פה שאלה מאוד מעניינת... אם נאמר שהתאהבתי בבחורה שנמצאת כבר בקשר עם אחר, וטוענת שיש לה רגשות כלפיו, אבל היא ממש צעירה וכנראה שהקשר ביניהם לא כל כך רציני. לעומתו כוונותיי ממש רציניות והרבה אומרים עלי שאני בן אדם מדהים (כן, זה החלק הטוב !). כבר ניסיתי לדבר איתה בטלפון ואפילו כתבתי לה מכתב מיוחד ביותר (כן, כנראה שעדיין לא נעלמו כל הרומנטיקנים). האם ישנה איזו דרך לפקוח את עיניה, ולהסיט אותה אליי ? והתגובות: • שלוםו אדם אוהב וחושב ו 13:12 | 24/08/07 אם אתה מחבב אותה, השתדל לשמור אתה ידידות טובה ולהשקיע בה במעשים טובים. אולי בעתיד היא תעזוב את החבר, ותהפכו לחברים. ככל שתשקיע בקשר, יוכלו להתחזק אהבתה אליך ורצונה בך. • אתה ניסית, אתה לא יכול לכפות את עצמך עליהו בובה קטנה ושבירה ו 14:50 | 24/08/07 אם היא יודעת איך אתה מרגיש מכאן רק היא צריכה לעשות את הצעד. • לאו nate2000 ו 15:29 | 24/08/07 חבל על הזמן שלך. אני גם מציעה לך לא להחליט עבור הזוג, הבחורה והבחור מה רציני ומה לא. תן לה להחליט לבד. עוד נקודה, מכתבים ארוכים ומשתפכים עושים בדיוק את ההפך. אם אתה חושב שאחרי שהיא תקרא/קראה אותו היא תרוץ אליך אז אתה טועה. מקסימום היא תחשוב "אוי איזה מסכן" אבל רוב הסיכויים שהיא פשוט תחשוב שאתה קצת נידי ומעיק ותתנדף לך. והמסקנה: דפדף הלאה יש מספיק בנות פנויות. עד כאן. ועכשיו קודם כל רציתי להודות למגיבים. רק אם יש למישהו עצה או דיעה נוספת ? ובאשר כתבה nate2000 מעניין אם מישהו כתב לך מכתב מיוחד אי פעם - כי היום יותר מלשלוח SMS שיטחי ורדוד גברים לא עושים ! למה בנות לא רוצות בחורים איכותיים ? למה רוצות בחורים עם ניסיון (שהיו עם 999 בחורות) ? למה רוצות רק קשה להשגה ?? הכל נגד ההיגיון.

nate2000

New member
תשובה

למזלי לא.... אני גם לא אדם שמתחבר לדברים כאלה. זה פשוט לא מזיז לי. אני מכירה ומכבדת מעשים ולא מלל. וצר לי, הפרקטיקה מראה שזה לא עובד. תריץ חיפוש בכמה פורומים ותראה כמה בחורים רצו לעשות את מה שאתה מתכנן ומשום מה לא הצליח להם.

אופ1234

New member
ואו, איזו תשובה מצחיקה..

את לא מתחברת לזה כי זה מעולם לא קרה לך. לפי דברייך, נראה שגם מעולם לא היה לך סיכוי שזה יקרה לך. גם גברים אוהבים מעשים (מסויימים מאוד), ולא להשקיע (ודי למבין !). אני גם בטוח שאת גם לא מכירה מישהי שעשו לה את זה. אז מניין לכל הרוחות הפרקטיקה שלך ?? (פורומים זה לא פרקטיקה). אני מקווה שחיי האהבה שלך נראים יותר טוב ממה שאת מציירת בפנינו. על כל פנים תודה על התגובה.

nate2000

New member
עשו את זה לכמה חברות שלי

אחת מהן כמעט הגישה תלונה במשטרה על הטרדה. השניה ביקשה מחבר טוב שלה להתקשר ולהרגיע את ה"רומנטיקן". השלישית שהיא שותפה שלי במעונות כמעט קיבלה התקף לב מפרחים ומכתבים שאיזה מעריץ אלמוני השאיר לה ליד הדלת. היא זרקה את המכתבים והפרחים לפח והתעלמה מהמר בחור. ותודה על ההתעניינות- חיי האהבה שלי מלאים ומאוד מספקים. אולי כי בניגוד לרבים אחרים אני לא מרחפת באויר ולא מנסה להילחם בתחנות רוח. רוצה לעשות ניסוי? בבקשה. שלח לה את המכתב המדובר. רק אל תשכח לעדכן

אופ1234

New member
טוב...

מעניין שיש לך כל כך הרבה חברות כל כך מוערצות וגם כל כך קשוחות (קצת קשה להאמין, האמת). לא דיברתי על "חיזור גורלי" רק מכתב אחד שכבר שלחתי ולאחר מכן התקשרתי אליה. את העידכון כבר כתבתי בשאלה הראשונה ששאלתי. אגב, מה שווה אהבה אם לא מרחפים קצת באויר ??

nate2000

New member
כל אחת נתקלת במחזר מציק בשלב כזה או אחר

בחיים שלה. אצלי זה לא התבטא במכתבים, אלא בטלפונים וSMSים. אצל אחת זה בא לידי ביטוי בפתקים ופרחים. אצל שתיים אחרות במכתבים יותר ארוכים. הגישה שאתה בחרת בה- לשכנע בחורה שהחבר שלה לא מתאים לה מאוד מוכרת לי. אם אתה מאמין שהיא תעבוד- אשרי המאמין.

אופ1234

New member
רק תיקון קל

לא ניסיתי לשכנע אותה שהוא לא מתאים לה כלל. רק אמרתי שאני יודע שהקשר ביניהם לא רציני.

אצלי זה התבטא במיילים

מייל אחד ארוך שכולו שופך אהבה ומייל שני מלא בקללות על כמה שאני זונה שאני לא רוצה אותו ושאף אחד לא יאהב אותי כמוהו בלה בלה בלה... כל יום 10 מיילים, חמש כאלה חמש כאלה.

אופ1234

New member
אה.. ועוד משהו..

אל תאמיני למי שתאמר לך שהחיזורים הקטנים האלו לא עשו לה כלום. גם אני לא מאמין שזרקו את המכתבים. מה שמספרים ומראים כלפי חוץ זה לא תמיד מה שמרגישים (ברור מאליו אבל ראוי להזכיר כאן).

nate2000

New member
עובדה שתיים מהן לא נמצאים במערכת יחסים

עם אותם המחזרים. לגבי השלישית לא יודעת- אבל דווקא במקרה שלה ראיתי איך היא עושה קונפטי מהפרחים והמכתבים וזורקת לפח. מה קורה איתה היום אני לא יודעת.

אל תיעל ממה שהגיבו לך

סה"כ הביעו פה דיעה , הריי זה מה שרצית לשמוע לא ? בכל מצב אני לא אוהבת את הדרך שבה אתה כותב כי הבחורה טוענתשיש לה רגשות לאחר. היא לא טוענת,אנחנו לא בדיון בבית משפט, היא אומרת, מיידעת, - אותך בכך שיש לה רגשות לאחר לא משנה כמה רומנטיקן תהיה,לבחורה יש רגשות לאחר מעבר לאפשרות שאתה יכול ליידע אותה לגביי רגשותיך כלפיה כדיי להשאיר איזשהו פתח לקשר עתידי , אין הרבה דברים שאתה יכול לעשות עם הבחורה הזו אלא לנתב את מה שיש לך לתת, לקשר אחר, עם בחורה זמינה ופשוט לשחרר ולהבין שמה שצריך לקרות קורה, יקרה ואם לא זו הבחורה בשבילך כרגע , אז זה פשוט לא

elena20

New member
זה שבעינייך הקשר לא נראה רציני, לא אומר

שמבחינתה הקשר לא רציני, הבהירה לך שיש רגשות כלפי מישהו אחר, תאמין לי שאם הייתה רוצה אותך לא הייתה אומרת דבר כזה. אם אתה כל כך רומנטי, תכבד את הרצונות שלה. כן, לכתוב מכתב זה נחמד ורומנטי, אבל הבחורה אמרה במפרשות שהיא עם מישהו אחר, לכן לא רואה טעם בלשלוח לה מכתב.

למעלה