המשך שנת לילה

שרוני10

New member
המשך שנת לילה../images/Emo1.gif

או יותר נכון - אי שנת לילה.... תודה לשגית ורינת וכל מי שענתה לי, נעים לדעת שאני לא לבד במערכה אבל זה לא ממש מעודד.כמה תשובות לשאלות ולעצות שנתתם לי:
רוני ישנה איתנו בחדר, כך שאיך שאני מתרוממת היא ישר עלי,אבל זה לא גורם לי להמשיך לישון יותר טוב כי אחרי שהיא מסיימת לאכול, אני כבר קמה או לשרותים או לעשות סבב שמיכות אצל הגדולים.{אחת מהם משחקת כדורגל מתוך שינה...}ואז קצת מחשבות...קצת הירהורים...אני נרדמת ושוב היא מתעוררת.
אני בהחלט נעזרת בגדולים בעיקר בנימנומים של שעות הצהרים, אבל זה ממלא טיפה את המצבר כי אני חצי אוזן אצלם בחדר...
אולי באמת שיניים?היא בת 8 חודשים ועדין אין באופק...
מה שדי נראה לי זה שהיא לא אוכלת טוב ביום ומשלימה את זה בלילה. להזכירכן: רוני סרבנית בקבוק אני לא יכולה להאכיל אותה ארוחה אחרונה עם בקבוק כי היא גם נרדמת עם ציצי{מסרבת גם מוצץ}, יכול להיות שהחלב בגיל כזה כבר פחות משביע מבעבר? עוד שאלה אחרת:אנחנו מתחילים סבב שני של מחלה ואני מיואשת, היא מלאה נזלת ולא יכולה לינוק כי האף סתום והיא קווצ' כל היום.כל כך בניתי שההנקה תמנע לה {ולי}סבל מיותר, מה עושים? תודה לכולכן, נורא נעים לי "להתבכיין" בפניכן,אני מרגישה נוח ובלי תרוצים ודין וחשבון כמו לפני אנשים אחרים שלפעמים חושבים שאני סתם מפונקת.תודה וביי שרון

למעלה