המשך שירי השבוע כמו שאמרתי FLY AWAY של לני קרביץ ושיר מדהים של אואזיס STOP CRYING YOUR HEART OUT
מ מישהי 111 New member 23/6/06 #1 המשך שירי השבוע ../images/Emo26.gif כמו שאמרתי FLY AWAY של לני קרביץ ושיר מדהים של אואזיס STOP CRYING YOUR HEART OUT
המשך שירי השבוע ../images/Emo26.gif כמו שאמרתי FLY AWAY של לני קרביץ ושיר מדהים של אואזיס STOP CRYING YOUR HEART OUT
מ מישהי 111 New member 23/6/06 #2 וגם... Since you been gone של קלי קלרקסון שאני אישית מאד אוהבת את השירים שלה...
ר רובע New member 24/6/06 #7 אני גם אוהבת את השירים שלה מאד../images/Emo3.gif אבל לא כמו של אנסטסיה...היא לא מתאימה לי לכל מצב כמוה...:/ והאמת אני בדיוק בימים האחרונים התחלתי לשמוע שוב את SYBG [שלא לדבר על לשיר אותו:$] אחרי מלאאא זמן שלא שמעתי אותו בכלל...
אני גם אוהבת את השירים שלה מאד../images/Emo3.gif אבל לא כמו של אנסטסיה...היא לא מתאימה לי לכל מצב כמוה...:/ והאמת אני בדיוק בימים האחרונים התחלתי לשמוע שוב את SYBG [שלא לדבר על לשיר אותו:$] אחרי מלאאא זמן שלא שמעתי אותו בכלל...
A adii1201 New member 24/6/06 #8 כן קלי../images/Emo99.gif יש לה שירים ממש ממש יפים!!!! אחחח אני עדיין באשליה שהיא עוד תבוא לארץ...
F FreakOfNature New member 23/6/06 #3 רציתי לפתוח שרשור "שיר השבוע 2" אז טוב שפתחת... רציתי לומר שהיום חרשתי, מה זה חרשתי... ממש ממש ממש ממש חרשתי... על I Belong To You...
רציתי לפתוח שרשור "שיר השבוע 2" אז טוב שפתחת... רציתי לומר שהיום חרשתי, מה זה חרשתי... ממש ממש ממש ממש חרשתי... על I Belong To You...
A Ana Lyn Newkirk New member 23/6/06 #5 לפני שראיתי ת'משפט האחרון.. חשבתי שתכתוב: "מה זה ממש ממש ממש ממש חרשתי... על החומר למבחן בהנדסת תכנות בסמסטר ג'"
לפני שראיתי ת'משפט האחרון.. חשבתי שתכתוב: "מה זה ממש ממש ממש ממש חרשתי... על החומר למבחן בהנדסת תכנות בסמסטר ג'"
L Love Anastacia lehe New member 23/6/06 #4 שלי.. שכחתי איך קוראים לו אבל.. הסאונדטראק של "קרוב יותר".. מי שמכיר סבבה מי שלא בעיה שלו הא, כן, קוראים לו Damian Rice - The Blower'S Daughter
שלי.. שכחתי איך קוראים לו אבל.. הסאונדטראק של "קרוב יותר".. מי שמכיר סבבה מי שלא בעיה שלו הא, כן, קוראים לו Damian Rice - The Blower'S Daughter
A Anastacia 4 ever New member 24/6/06 #10 מישהו מכיר את IM BLUE דה בה די דה בידה של EIFFEL 65 זה היה פעם נורא מפורסם...
ר רובע New member 24/6/06 #11 חח כה ברור../images/Emo9.gif זה שיר חמוד... לא נרהא לי שיש אדם שלא מכיר אותו...