המשך פרשת "קנטינה"

• פותח הנושא kdr
  • פורסם בתאריך

kdr

New member
המשך פרשת "קנטינה"

קנטינה תגידו שאני רע, תגידו שאני מכיל תבלינים חריפים, הסיפור הזה עצבן אותי, אני בעד סגירת המקום. המידע הגיע מפורום "הנאות אירועים ואטרקציות" מפרי עטה של המנהלת "שוקלד אגוזים", כל הקרדיט שלה

noa555555

New member
נהדר שהבאת את זה לכאן!! תודה!!

גם אותי כל הסיפור הזה עצבן לשמיים, אני חושבת שהוא צריך לעצבן ולעורר לחרם צרכני כל אדם שעיניו בראשו . אני לא בטוחה שהעצה המשפטית שם נכונה, לא בטוחה שמדובר באפלייה קלאסית, שהרי הוא לא מנע ממנה מצד אחד להכנס לתוך המסעדה אלא רק למרפסת מפאת חוסר מקום, אבללללל וזה אבל גדול - הוא מנע ממנה להנות מהמקום כאישה מוגבלת. וזה הקייס פה. (ואגב , אני לא טיפוס שנעלב כשלוקחים לי כמה חמסות בטעות, ובכלל, לא טיפוס נעלב במיוחד
צריך לדרוך לי על יבלת מאוד רצינית ושזה יהיה לי ממש חשוב כדי להעליבני
זה בסדר, אני יודעת שצחקת).

פנומן 72

New member
../images/Emo207.gif איש יקר אנא הושיע ...

אתמול אחרי שחזרנו מיער הקופים אמרתי לעצמי יאללה נשמע בקולו של הקדר מהפורום ונעשה קניות בג'ברי. קודם כל לבן אדם מגיע כל הכבוד על האומץ לפתוח סופרמרקט בלב שום מקום. זה כ"כ רחוק מיישוב שאפילו כלבים וחתולים אין שם. מקום שומם. היו שם כמה מכוניות בחוץ מה שהבטיח לי חוויית קניה ללא עגלות מתנגשות. היו שם כמה דברים זולים יותר וכמה דברים יקרים יותר, סה"כ אין הפתעות מרעישות (קניתי 10 קילו אורז עגול ב-80 ש"ח ...) אבל איזו נפילה עם הירקות, ממש פינה של כמה ירקות וזהו. האם אתה יכול לתת לי מקום שכדאי לקנות שם ירקות לאדם שהסל השבועי שלו בירקות לא עובר את ה-100 ש"ח ? משהו פה באיזור ? אני קונה ב"הגדול מכולם" ואע"פ שהוא מתיימר להיות הכי זול יש שם כמה דברים שהם יקרים רצח. יש איזה כיוון ? תודה.

אליה ל

New member
תבוא למרר - חבל"ז, יש לנו כאן שוק ירקות

זול במיוחד, בכניסה הדרומית ביותר של מרר - זה נקרא השוק של (שם שאני לא זוכרת) - אפשר למצוא שם תפו"א ישר מהשדה, חצילים בלאדי, מלוכיה, בקיצור כמעט כל מה שיש בעונה. פעם אחת עברתי שם את המאה שקלים - נדמה לי ששילמתי 120 אבל יצאתי עם קנייה לגדוד - בדרך כלל משהו סביב ה-50 - בעצם תלוי מה קונים אבל זולללללללללללללללללללל לא נפגשנו לפני שנים ב-ynet בפורום מנהלים?

פנומן 72

New member
אכן זול - אכן נפגשנו

זול זול, אבל לנסוע 55 ק"מ בין הרים ובין סלעים כדי לקנות ירקות בהנחה, זו חלמאות. אני גר בקריות. מקסימום אני אסע ברדיוס של 10 ק"מ. ובאמת אם זה זול באופן משמעותי. אחרת, אני אפסיד על הדלק... הייתי פעם מנהל ב-YNET, אני זה שהבאתי את הבשורה למנהלים על היכולת להכניס תמונות, אייקונים וצבע לממשק ...
עד שהודחתי "בבושת פנים" מניהול ...

kdr

New member
לעיני פנומן בלבד

אתה צודק, הירקות במשקל אצל ג'ברי - זבל שהעיריה לא אוספת, מי שמייצר קומפוסט שיקנה אצלו. אורז 10 קילו ב80 זו גזלה, שילמתי אצלו על אורז יסמין של שוקחה 60 ש"ח. כדי לא לחזור מג'ברי דרך בית העלמין, אנחנו ממשיכים לכניסה לתמרה, יש שם כמה חנויות פירות וירקות ואספקה שבועית של כרוב לבן, כרוב סגול, קישואים, פטרוזיליה, כוסברה, שורשים למרק, דלעת, פלפלים צבעוניים, בננות, תפוחי אדמה, תפוחי עץ, אבטיח, סלרי גבעול, חצילים (אולי שכחתי עוד משהו* מקסימום 50-60 ש"ח, מתפוצצים כל השבוע. לא יודע איך זה באמצע השבוע, נסה למצוא חניה בסוף שבוע עם החניה למסעדה (המצוינת) הסמוכה. לגבי ירקות, משתלם לקנות ארגז עם בצל או שק תפוחי אדמה או משהו כזה. רק בשבוע שעבר נשברו לי 2 כוסות זכוכית שקניתי אצלו, הוא מכר 12 כוסות ב9.99 ש"ח, הוצאתי בלי כאב לב זוג כוסות ושילך כפרה עליהם. אני חייב לציין את אומץ לבך
, צל"ש
נשיא המדינה בדרך

פנומן 72

New member
רגע, תן לי עוד פעם כיוון

קניתי קצת ירקות אצלו. מה שנראה אכיל. 80 ש"ח לאורז עגול זו לא גזלה בכלל. אורז יסמין אכן עולה 60 ש"ח אבל אני לא אוהב את האורז הזה. כשיצאנו משם נסעתי בכביש הפנימי לכיוון חיפה ואז הגעתי בסוף לכביש המוליך לצומת אבֵלים (אפרופו בית קברות - אחלה שם לצומת), אבל לא ראיתי שום דוכן של ירקות. איפה זה בדיוק ? אגב, אני לא יכול לקנות שק בצל או תפו"א. אנחנו כולה זוג שאוכלים לא בכמויות עתק. אנחנו אוכלים 2 בצל בשבוע ואולי 3 תפו"א. מה אני אעשה עם שק ? רגע, על מה צל"ש על אומץ הלב ? שנסעתי עד לג'ברי ? זה לא ממש בתוך כפר, אתה יודע ...

אליה ל

New member
בצומת אבלים יקירי, עליך לפנות ימינה

על כביש 70 - כלומר לכיוון צפון ואז בצד ימין שלך אתה מגיע לתמרה - יש צומת מרומזר. בכניסה יש דוכני ירקות ופירות ואני מניחה שאליהם הכוונה.

kdr

New member
ממך לא הייתי מצפה

לקנות אצלו. אז זהו, היציאה לחיפה היא בכביש שנסעת, אני ממשיך ויורד לכביש הראשי ונכנס ימינה לכפר, ברחוב הראשי יש מלא חנויות לירקות, הרוב שם מגיע (לפי האין אריזה) ישר מהשדות ובטעם של שדות, זו לא עוד חנות שמשווקת מוצרי תנובה. מצאתי שם אפילו חומוסיה משפחתית טובה, אני בדרך כלל לא אוכל חומוס בחוץ (רגישות לסודה לשתיה) אבל זו היתה בסיסית וטובה, מהסיר לצלחת כמו אצל סוהילה בעכו. אני גם לא מאוכלי השקים, כשאין בבית אני עושה השלמות אצל מולי.

noa555555

New member
אם אני לא טועה, בפעם האחרונה שעברתי בצומת

אבלים, היא נקראה אבליים, AVALYIM יש מצב?
או שאני טועה? ושאלה לשניכם: פוריידיס זה ממש קרוב אלי, כדאי לעשות את הקניות שם? ואיפה? אשמח לעצה טובה , זה ממש מרחק שבע דקות ממני.

למעלה