המשך סיפור השיירה...

אודין

New member
המשך סיפור השיירה...

איזה אורך של פרי פורם עשינו, גם אחרי ביטול הלילה הקודם... אני אכניס את זה מחר לוורד אם תהיה לי סבלנות. §¥§¥§¥§¥§¥§¥§¥§¥§¥§¥§¥§¥§¥§¥§¥§¥§¥§¥§¥§¥§¥§¥§¥§¥ "אכן לא יישנתי", לחשה נוקסריה, וחיוך קטן הופיע על שפתיה ונעלם. "את מכירה אותי. כיצד אוכל לישון בלילה כזה?" היא המשיכה בקול רם, אל כל החבורה. "אחרי שנפטרנו מהפיתיון שהוצג לנו, מה אם למצוא את האשם האמיתי?" היא נכנסה ליער, מבלי להסיב את ליבה לשאר, ורמזה לאחותה לבוא עימה. הן התקדמו בין העצים. טריסקל נגעה בבועה בקצה מטה, הזאב הסתובב בפניו אל האחיות ונוקסריה אמרה בקול חזק וצלול: "גלה לי את סודו של אדונך, או שתגלה את כוחינו שלנו."

אודין

New member
מל"ד: ההודעה של האביר בפתיל

הקודם בוטלה, כי התקדמנו והוא לא שם לב. אם הוא רוצה לחלץ את הזאב שלו, שלא ייעשה את זה בקלות של הפעם הקודמת. לא נחלצים מכישוף של ראש המסדר האדום בכזאת קלות...
*מקפיצה*

ayana

New member
מלד: זאב שלי?

סתם התעצבתי שאתן מתעללות בחיות אומללות שנוהגות כהרגלם

אודין

New member
מל"ד: הוא שלך כי אנחנו החלטנו

שכך יהיה, מה שנגזר מהעובדה שכלאנו אותו. אם את רוצה להגיד שאין לו שום קשר אליך, תמצאי סיבה שהייתה יכולה לגרום למכשפות לעשות זאת, כך שזה ייראה הגיוני.

ayana

New member
אמממ אוקי רבל...

אין לי מושג... לא ידעתי שאתם מחליטים אם יש לי או אין לי חיות.... ----------------------------------------------------- "מה אתם מרעישים כל כך" זהו היה קולו של האביר שנשמע כאילו התעורר משינה עמוקה, הוא ירד מאחד העצים בעצלות "מה זה?" הוא הסתכל לכיוון הכדור בו היה הזאב, נראה היה שהוא היה מופתע לראות קסם חזק כל כך "אחת מכן עשתה זאת? למה? הוא תקף אתכם? מדוע לא קראתם לעזרתי? בעצם, מי זה? זה לא זאב רגיל" הוא הביט בחשדנות רבה לתוך הכדור

אודין

New member
קלואי איתי...

"לא חשדנו שהזאב דווקא שלך", אמרה טריסקל, ואחזה במטות בחוזקה. אחותה המשיכה. "יש לזאב הזה כוח קסם שעמדתי על סוגו. הוא שליח." היא נעצה את עיניה הכחולות באביר, ונדמה היה שאור קורן משתי האחיות ומאיר את היער החשוך. "מעניין מאוד של מי", אמרה טריסקל.

ayana

New member
"הוא חית פרא...

בוודאי שייך ל..." מלמל האביר לעצמו אך האחיות שמעו היטב... "אם כן אני מציע שנתחיל ללכת , אין זה סימן מבשר טובות. והרי מסענו לא תם ופרסות רבות עלינו לחצות עד צתאנו מהיער"

BlueBeIl

New member
מל"ד:

זה עדיין לילה, וגם די מוקדם בלילה.... אם רוצים לצאת עכשיו צריכים להעיר את כולם. אה, ודרך אגב, זה לא פרסאות כשזה במרחקים?

אודין

New member
"למי אמרת שהוא שייך?"

שאלה נוקסריה, ונעצה את מבטה באביר. "אני שמעתי, אבל אני רוצה שיישמעו כולם..."

ayana

New member
מלד: איך שמעת? הוא לא אמר...

הוא עצר לפני שאמר........

BlueBeIl

New member
כנראה....

כבר לא כל כך נשאר מה לכתוב.... לפחות לא בשבילי.

למעלה