המשך משחק האלים...

"אני מבינה שההרס והזדון

אינם ממש מפריעים לרובכם," אמרה מולוורן, מביטה על כל חברי הישיבה. "אחרי הכל, מינוטורה צודקת. כל דבר, כל גזע, כל חי וצומח, תמיד קיים, בכמות מסוימת. וגם אם נכחד, הרי האלים, אנחנו, ניצור אותו מחדש." היא אמרה כל זאת באדישות. לפתע שינתה את נימת הקול. "אני מצטערת, אורנור, אם עוררתי את חמתך." היא אמרה זאת בכל שהרגיעה את אורנור. לא היה עוד אף אדם אחד שנשאר בריב יותר משעה אחת עם מולוורן, בגלל כוחותיה לשכך מריבות וקולה המרגיע.

ayana

New member
מלד: אורנור לא כעסה על מולוורן...

היא החלה לחוש שנא שדיברה על הגזעים.... למה שאלת הטבע והאדמה תשנא את אלת הצדק והשיוויון?:)

אודין

New member
"הבעיה היא הרס הדברים שעמלנו

בכדי להגיע אליהם, לא ההרס עצמו", אמרה אולדרין, ונראה היה שהיא משתדלת למצוא סוף לדיון. "אני לא חושבת שיש בינינו מישהו שלא טרח במטרות שקשורות בבני התמותה - אולי סרוונטס." -------------------------- נעה, אני נשארת לשיעור כפול באומנות כי אני לא בארץ
בשבוע שאחרי. תישארי גם את
אגב, סיימתי את נרניה.

ayana

New member
"סרוונטס...." אורנור מלמלה...

היא הביטה לתוך עיניו ועיניה שינו צבעם שוב אבל להפתעת כל האלים הם שונו לסגול עמוק ויפיפה..... חצי חיוך שרק סרוונטס אולדרין מינטורה ומלוורן ראו...

"רק רגע" התפרץ סאזאר

"זה לא כל-כך פשוט לברוא מחדש זן נכחד" אמר בכעס "וכל הדיבורים שלכם חסרי ארך. מלחמה הולכת להיות 100 אחוז השאלה היא מתי ומי נגד מי. אתם לא מבינים שאת הגורל אפילו אנחנו לא יכולים לשנות ותוצאות המלחמה, בכל זמן, לא ישתנו אז פשוט תחליטו מתי, איך, למה וכמה!!" אמר שפניו מאדימות מכעס יותר ויותר מרגע לרגע
מל"ד: אם תהיה מלחמה בעולם מי ילחם במי (הרי כרגע יש שלום לא?)
?|
נ.ב כל המשחק הולך להיות ישיבה או שהמלחמה תתחיל ויהיה גם קרב והכל

אודין

New member
מל"ד: ברגע שנסכם משהו בישיבה

נתחיל קרבות שכל אחד משחק את העם שלו, אם נרצה. ואם נסכם משהו.

BlueBeIl

New member
חכה בסבלנות,

מה שצריך להגיע כבר יגיע. (נכנסתי חזר לתוך הדמות של אלת הזמן)

למעלה